![]() |
[למכירה] עיצוב לפורטל
שלום אנשים,
לא ממזמן קניתי את העיצוב הבא. המחיר המקורי של העיצוב 600 ש"ח http://www.almogl.net/portpolio/cjs/cjs.jpg נכון לעכשיו אין לי שימוש לעיצוב, לכן אני מציע אותו למכירה הצעות לקניה מתחילות מ300 ש"ח למעוניינים אפשר לפנות לאיסי ICQ 281-764-106 אפשר גם להגיב כאן נ.ב:אם לא במקום הנכון להעביר, לא יודע איך ארגנתם את הפורום במתכונת החדשה |
עיצוב מהמם, לוגו צריך שיפור קל.
למי שיקנה, התיכנות יעלה לו הרבה מאוד כסף (אלא אם כן הוא מתכנת). |
מומלץ מאוד :)
זה היה אמור להיות העיצוב לפורטל שלנו אבל לא הלך בסוף.. |
ציטוט:
בנוגע לתיכנות גם אני מתכנת, אז אם מישהו יהיה מעוניין לקנות נסתדר.. פתוח להצעות:) |
בהתחלה הוא היה אצלי , עד שמכרתי לך אותו =]
אל תמכור אותו בפחות מ250 , אל תצא פראייאר.. ולמה בסוף לא יצא שנפתח הפורטל שלך? -ניל. |
ציטוט:
ואממ הצעות מתחילות מ300 ש"ח אז ככה שבפחות אני לא מוכר;) |
חעחע גם אנח מתכנת אבל לא הייתי משקיע על העיצוב הזה יותר מ-200 הוא לא משהו בכלל.
|
לדעתי עיצוב מהמם שווה מעל 500 [ולא בגלל שאלמוג מעצב בחברה שלי ;)]
|
יפה ,
בהצלחה במכירה , ללא פלאש או תיכנות ? |
ציטוט:
אם הקונה יהיה מעוניין אני אוכל לתכנת או להוסיף פלאש לפי הבקשה... |
לינק לא פועל
|
|
האם העיצוב הנ"ל מתאים למערכת ג'ומלה או ממבו ? והאם תוכל לעזור בהרכבת העיצוב והכנת לוגו פלאש
דבר איתי Icq 713292 |
פשששש , עיצוה פשוט פ33ה.
חוץ מהלוגו טעון לשיפור קצת אבל בעקרון עיצוב יפה מאוד.! אחלה עבודה עשה המעצב.! חסר פלאש נראה לי.!! בהצלחה במכירה |
פששששש פששש!
יפה מאוד מאוד מאוד! אהבתי! אם אתה באמת מעריך את עצמך אז לא פחות מ 650 שקל לא כולל פלאש ולא כולל תכנות(תכנות אין בכלל מה לדבר, מאוד יקר התכנות כאן.). באמת רק את הלוגו לשנות וזה סיימת עם זה! בהצלחה במכירה:) |
ציטוט:
y-cell כן העיצוב ניתן להתאמה עבור כל מערכת פורטל תודה לכולם על התגובות |
עיצוב מהמם
דרוש לעיצוב כזה מתכנת מתקדם :| קדימה לקנות חברים מחיר מתחת לריצפה :o |
עיצוב ממש יפהההה
|
חחחחחחח כמה ידיים העיצוב הזה עבר אני זוכר אותו לפני שנה ועד עכשיו אפחד לא עשה איתו כלום..
זה לא שווה יש למלא אנשים את ה psd של זה לך תדע מה יעשו איתו העיצוב יפה את זה כבר אמרו אבל לפתוח פורטל כזה זה משהו גדול חוץ ממלא כסף שצריך אחר כך כל התוכן לדעתי רק מתכנת על רמה כדאי לו לקנות כדי שיוכל להוסיף כל מנה מערכות מיוחדות שיביאו גולשים אחרת אחרת תתקע עם אתר קטן שעדיף לגלוש בנענע כי ישם יותר דברים וכל זה אחרי שהשקת מלא כסף........ אני לא רוצה לקלקל אז בהצלחה במכירה..:) |
ציטוט:
לא קילקלת, תודה על התגובה:) |
אלמוג זה הדבר הכי סוס.
|
ציטוט:
מומלץ, אגב למי שלא ראה את הפורטפוליו שלו www.almogl.net |
אחלה עיצוב, שווה תמחיר, בהצלחה ;)
|
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:08. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ