![]() |
מנהלים למחוק את הנושא הזה
אולי בטח סתם נפילה , מקווה שיעבור מהר כמו תמיד =)
|
ציטוט:
|
אז קרה?
אין מה לעשות זה שרת, הוא יכול לפול לכמה דקות ולחזור ואז שוב לפול, אולי מתקיפים אותו? למה אתה לא מתקשר לדניאל ושואל? למה לבוא ישר להוסטס? |
האמת שאני מאוכזב ממך,
תרים טלפון ותגלה מה קרה (קורה?), לא ככה. |
להרים טלפון בשעה כזאת זה לא יפה , אולי אתה יושן , מצטער על ההודעה אבל היו 2 נפילות וחשבתי שקרה משהו רק רציתי לדעת מה קרה אני לא מבין על מה כל המהומה , סך הכל שרת מצויין שאין לו נפילות בכלל בגלל זה אני מתפלא שהיו היום 2 ,
|
האמת שמתי לב למשהו מה זה מוזר היום !
הייתי באתר שלו וסתם הסתכלתי ופתאום ראיתי בסטטיסטיקות שרת : אפצ'י : פעיל אבל.......MYSQL : לא פעיל חח גם לא הבנתי למה בכל מקרה בהצלחה בתיקון כל הבעיות !! |
אולי התקפות או משהו
זה קורה לפעמים שסרבר נופל למספר דקות וחוזר למרות שאצל דניאל זה נדיר במיוחד שזה נופל.. היית צריך להתקשר אליו וזהו לא לפרסם ישר בהוסטס |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ואני לא מבין על מה כל המהומה בסך הכל שאלתי , נכון זה קורה אבל רק רציתי להיות בטוח שדבר לא קרה , חוץ מזה שהתקשרתי בשעה 10 וחצי ככה ולא ענו אז אני לא המשכתי להתקשר הייתי בטוח שיושן אבל התקלה היא מעכשיו אני בטוח שהיא תטופל מהר ,
הלוואי וכל החברות איחסון היו כמו בייסיק נטוורק , לא קרה כלום , לילה טוב . |
ציטוט:
|
באמת טימטום מה שהולך פה
|
תוקן (מהר , כמו תמיד)
תודה דניאל וסליחה לילה טוב . |
אנשים, אל תהפכו את פנצ'ר לאוייב האנושות. במצבים כאלה בד"כ דניאל מראש משאיר כאן הודעה. הפעם הוא לא השאיר, אז נשאלה שאלה. זה הכל. זה לא פוגע במוניטין של בייסיק או של כל חברה אחרת.
אברי |
ציטוט:
באמת אני קרוב לשלושה חודשים אצלו ו(טפו טפו טפו)תקלה אחת נפילה אחת אין עוזר בכל דבר פשוט אדם מקסים וחברה ברמה !!! תודה אברי ולילה טוב לכולם . |
לפי דעתי לא הייתה צריך לכתוב בהוסטס סך הכל לא היו עליו הערות.
הייתה צריך לחכות וגם אם לא ענו אז תיתקשר למחרת. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ