![]() |
אולי אתם תעזרו לי לחשוב על הדרך להכפיל את הסכום ?
בידי 520 ש''ח,
אני רוצה להגדיל את הסכום ... , אין לי רעיון איך. אולי למישהו יש רעיון במה כדאי להשקיע שיתן תמורה ראויה? משהו שיתן לי רווח לטווח הקרוב עדיף..אך גם לטווח הארוך סבבה. 8-) |
520 שקל?
אי אפשר להרוויח כמעט כלום... חוץ מלוטו וטוטו לנסות. יבגני |
חח520 ש"ח זה כסף קטן חח חח אתה יכול לנסות לקנות חבילה של מסטיק ולהתחיל למכור אותה סתם צוחק אמ.. תאסוף עוד "דמי כיס" ואז תשקיע בבורסה אני יודע מה אבל 520 ש"ח זה כסף ממש קטן או שאתה יכול להמר על זה בוינר או בכל דבר אחר ולהכפיל.
|
חח, בגלל זה אני פונה אליכם שתעזרו לי לחשוב על דרך יצירתית ...
|
אתה טוב בשיווק ומכירות?
|
ציטוט:
|
השקעות.. =) רק אם אתה יודע, לא לנסות סתם.
|
ציטוט:
|
לפתוח חברת אכסון???
זה ייכסה לדעתי את ההוצאות ההתחלתיות |
ציטוט:
|
תעבוד?
|
520 שקל? זה לא סכום להשקע.. זה סכום זעום.. שמור אותו איפה, שהוא, אם לא בא לך להשתמש בו עכשיו, אבלזה סכום פיצי להשקע..
|
רז, אתה לא יכול לעשות כלום עם הכסף הזה חוץ מלקנות משהו.
הדרך היחידה שלך להגדיל אותו היא לשים אותו בחשבון פק"מ בבנק. |
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בוא אני ייתן לך עוד רעיון אבל כרוך כבזה סיכון.
שב כמה שעות ותחשוב על מילים שיכולים להתאים לדומיינים ותבדוק את זמינותם, אחר כך תזמין 4-5 דומיינים של co.il עם השמות שבחרת (או יותר דומיינים עולמיים), ותתחיל לנסות למכור, וזה באמת לא פשוט לחשוב על שמות... בהצלחה |
אתה יודע כמה זמן ייקח לך למכור דומיין ישראלי טוב במחיר הגון?
|
לא ממש קשור אבל תקראו תסכילו תבינו חח
שאלו פעם אחת מיליונר איך הוא נהפך למיליונר הוא מספר קניתי בחצי דולר פתוח אחד נקיתי אותו שיפשפתי הברקתי מכרתי ב2$ ואז קניתי 2 תפוחים נקיתי אותם הברקתי שהיו עסיסים ומכרתי ב4$ אז קניתי 4 תפוחים נקיתי הברקתי ומכרתי ב8$ ואז דודה שלי מתה והורישה שלי 3 מיליון דולר XD 500 שקל אתה לא יכול לעשות הרבה ואם הייתה דרך להשקיע במשהו באפילו 80% אתה מכפיל את הסכום כבר מזמן כולם היו עושים את זה:\ באמת כמו שאמרו הדרך הכי טובה שאתה יכול לנסות להרוויח קצת עם סכום כזה זה להזמין כמה דומיינים עולמיים למה ישראים אבל ממש יפים ולמכור |
תכניס לפק"מ בבנק. תחסוך לרישיונות לאט לאט...
יש לי בפק"מ בבנק עשיריה רק מהחופש. תשמור לאט לאט יהיה לך סכום שתפתח אותו שתצטרך. |
כמו שאמרו כבר
תקנה דברים בזול ותמכור ביותר יקר |
ציטוט:
|
לך לקיוסק הקרוב שאל את המוכר על משחק ההימורים "ווינר" ותמלא..
אבא שלי הימר 500 שקל על 3 משחקים וזכה.. אולי גם לך יתמזל המזל.. |
בקיצור, המלצת פורום הוסטס להתעשרות:
למלאות ווינר ולקנות תפוחים. |
איך זה שאף אחד כאן לא הציע משהו כמו להשקיע? יש מספיק אתרים קטנים, במיוחד בקהילה הזו, שיכולים לנצל את הכסף הזה וצריכים את הכסף הזה בכדי לפתח את עצמם. כאשר הם מצליחים, אתה מקבל החזר על ההשקעה לפי הרווחים שלהם. ברור שמדובר בתהליך ארוך ואף מסוכן, אבל בשביל זה יש לנו מוח, שעוזר לנו להחליט במי להשקיע ומתי.
אף פעם לא יצא לי להשקיע באתר קטן וגם לא בסכום שכזה, אבל תמיד שווה לנסות. |
איפה החכמולוג שתמיד אומר "תביא לי את הכסף, אני כבר אדאג לו" =\
הוסטס - גדלנו =) |
הרעיון הכי טוב זה לשמור את הכסף ולחסוך לרישיון.
אבל לבקשתך: תשקיע את הכסף בבניית אתר, לאחר שהאתר עלה לאוויר תקדם אותו שיזרמו אליו גולשים ואז תמכור אותו וכך תרוויח כסף. זכור שבפעולה זאת אתה לוקח סיכון, כי אף אחד לא מבטיח לך שתצליח למכור את האתר או שהאתר יצליח. |
אל תשקיע במשהו שקשור למחשבים אחי עצה שלי תקנה משהו אתה לא תצליח למכור ביותר ממה שקנית..
אני הייתי שם ווינר של 200 שקל על 3 משחקים כאלה נחמדים היית מרוויח קצת זה לא כל כך בעיה להכפיל סכום בווינר.. אם זה מצליח לך תעשה עוד פעם ככה.. זה גם סיכון אבל זה כיף אגב אני מכיר הרבה חברים שלי שהכפילו תסכום דרך ווינר.. חבר אחד שלי שם 100 שקל הרוויח 600 |
הימורים זאת לא הדרך להתעשר. אני לא מבין איך אתם בונים על כאלו דברים :|
|
ציטוט:
500 שקל לבנית אתר זאת ממש לא "השקעה". אפילו 2000 שקל זה לא סכום לאתר רציני.. הדבר היחיד שהוא יכול לעשות איתם זה ליקנות עיצוב ולקודד אותו|: כמו שאמרו, אין ממש מה לחסוך 500 שקל, תשתמש בהם, גם פק"פ ק"קם וכל החרט הזה, עם 500 שקל זה לא יביא לך כלום, גם לא 30 שקל לחודשיים..(16% ריבית שנתית אם כבר שזה 80 שקל לשנה.. 13.3 שקל לחודשיים) כמובן שאתה יכול לשמור אותם, ואז אם תקבל עוד, אז תוכל לקנות/להשקיע יותר כסף.. |
תשקיע במניית מקדולנדס.
כל מנייה עולה 41.6$ והם בזמן האחרון עלו ב24%! השקעתי שם כבר כמעט 1000 ש"ח! כמבון ברשות ההורים |winky| |
ציטוט:
|
אם היו יודעים איך להכפיל סכום,
אנשים לא היו עובדים. רוצה כסף? תעבוד. אין כסף קל. |
אני יכפיל לך את הסכום ב100 אבל בעוד 250שנה:P
חחח רוצה? אין כסף קל ואם כבר זה גרושים אם אתה רוצה תשקיע באתר אבל אין ממש הרבה מה להשקיע באתר הדבר הכי חשוב זה רעיון טוב כל השאר כבר בא מיסביב וכמובן שלפני זה תחרוש את גוגול אם אין אז רק תתחיל להשקיע ולבנות |
לך תעבוד בבורגראנץ' תלמד את העבודה תראה ממי הם מזמינים
ואז תפתח מקום משלך... תרוויח קצת ולאט לאט יעלו הרווחים ואז תפתח עוד סניף ... ואז יגדלו עוד הרווחים ואז עוד סניף ועוד סניף ועוד סניף עד שתהיה רשת גדולה הארץ ואז כשיהיה לך מספיק.. תעבור לפתוח ולהקים סניפים בחו"ל ואז תהיה רשת הכי גדולה בעולם.. ואז תוריש הכל לבן שלך והוא יהנה.. אבל צריך הרבה יותר מ 520 שקל לזה... לא אבל הפתרון הכי טוב זה לעבוד.. |
ציטוט:
בנוסף לזה שהוא ירוויח הוא יקח את הסיבה היחידה לקיומם של ערבים בישראל. |
שמעת על האיש הזה שמכין כבשים מצמר גפן ומוכר אותם ב20 שקל?
בהתחלה הוא הכין קצת כאלה בעבודת יד בבית ומכר אחר כך הביא גם חברים שלו לעזור עכשיו יש לו כמה מפעלים בסין של הדבר הזה אני מדבר על הכבשים האלה שמוכרים / מכרו בכל חנות תחשוב גם על רעיון כזה בהתחלה תעשה קצת בבית ותמכור לאנשים שתמצא ואולי תהפוך להיות מליונר כמוהו בהצלחה P: |
Winner ..
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ