![]() |
הודעה חשובה מאוד לכולם במיוחד ללקוחות אוקסרב
שלום לכולם שמי מתן גיטא אני מנהל חברת אוקסרב היום בשעות הצהריים עברתי תאונת דרכים אני לא יוכל לתמוך בלקוחות קימיים ובאנשים שמבקשים פרטים על החברה אני יהיה מחובר באייסיקיו אבל אני מבקש בבקשה כמה שפחות פניות אני צריך לנוח לפני שתשאלו אני יגיד לכם הכל בסדר מכות פה ושם וזהו האוטו כמובן הלך טוטאלוס המזל שלי שהייתי אם חגורה מה שבדרך כלל אני לא עושה אבל היום היתה לי הרגשה ליהיות אם חגורה
מקווה שהבנתם מה שרשמתי תודה רבה ויום טוב |
מטורף.. \:
תרגיש טוב והחלמה מהירה.. |
ציטוט:
|
תרגיש טוב מתן:)
|
פיי תרגיש טוב אחי והחלמה מהירה זה הכי חשוב..
|
ציטוט:
ותגיד איפה זה קרה בכביש מרמת ישי (כי היה שם תאונת דרכים) |
רפואה שלמה!
|
ציטוט:
|
תרגיש טוב..:o
|
תרגיש טוב..
ותמצא מישהו שיפל בלקוחות שלך כי הם לא אשמים.. |
ציטוט:
|
החלמה מהירה
|
תרגיש טוב והחלמה מהירה :)
|
החלמה מהירהץ
|
תעשה ברכת הגומל,
רק בריאות. |
תודה רבה כל המגיבים אני מרגיש טוב קצת מכות פה ושם לא משהו רציני אבל חבל לי על האוטו חדש מהשקית שנת 2005 באמת חבל ומה שעוד יותר חבל שזאת לא אשמתי בכלל
|
מתן אתה נהגת?
|
שתהיה לך החלמה מהירה.
|
ציטוט:
מה ההורים אמרו? תרגיש טוב.. ציטוט:
|
ציטוט:
|
[QUOTE=meshuga]איזה באסה זה..
מה ההורים אמרו? תרגיש טוב.. ההורים לא אמרו כלום אין להם מה להגיד זאת לא אשמתי והאוטו הוא שלי פרטי לאמא שלי יש אוטו ולאבא שלי יש אוטו האוטו הזה הוא שלי פרטי חדש |
תרגיש טוב אחי :)
והחלמה מהירה |
[QUOTE=www.oxserv.co.il]
ציטוט:
:p |
תרגיש טוב בן אדם...
לכל החברה פה יותר חשוב זה לשמור על עצמכם! ולא רק על הכביש! ובמיוחד לא להשתולל על הכביש.!. |
תרגיש טוב , אגב איזה אוטו זה?
|
יונדאי אקסנט 2005
ואני בן 18 וחצי לא 17 ולא ההורים שלי קנו אלה אני מהכסף שלי אני מגיל 10 חוסך כסף והיה לי חיסחון שלי מכל העבודות מגיל 13 וזה לא יד ראשונה זה חדש מהחנות |
איזה באסה זה הלך האוטו)=
|
יש ביטוח?
חחח תחלים במהירות! רפואה שלמה... |
תרגיש טוב , אוליי הלוקחות הלא מרוצים דפקו בך עיין הרע .. :P חח סתם
אבל הביטוח מחסה לא ?, אתה תקבל רכב חלופי עד שתקבל פיצועים נכון? .. ככה זה הולך לא ..? כי אתה אמור לקבל תסכום ששילמת על האותו מהחברה. |
ואו מתן מקווה שתחלים אם אתה צריך עזרה במשהו בקשר לשרת תגיד לי אני יעזור לך!!
|
תרגיש טוב
|
החלמה מהירה
|
תרגיש טוב אחי .. החלמה מהירה:(
[QUOTE=meshuga] ציטוט:
אולי הוא גנב:qqb007: |
האוטו הלך כמובן טוטאלוס לי לא קר כלום כמו שאמרתי סתם מכות קטנות ואני מרגיש טוב וכן הביטוח מכסה וקיבלתי בינתיים אוטו חלופי יונדאי גטץ תודה לכולם על התגובות
|
ציטוט:
אותו חדש מהחברה , ישר תאונה .. איזה מבאס זה , אם זה חס וחלילה היה קורא לאותו החדש של אמא שלי היה ריב ענקי חח .. :p |
ציטוט:
דרך אגב אני מקבל פיצויים גם אז שבוע בלי אוטו לא משהו רציני בשבילי וגם יש לי אוטו חלופי |
החלמה מהירה
|
פיי איזה בעסה.
ד"א איזה אוטו? מודל ? ו עריכה: יונדאי אקסנט 2005 פשש יאללה איזה בעסה :S תהיה לי בריא אחי. |
פאק....... מגיל 10?!...
זה ממש לא נעים... טוב.. העיקר שהכל בסדר והכל יחזור להיות כרגיל בקרוב :) החלמה מהירה לך ידידי... |
ציטוט:
מה זאת אומרת?? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ