![]() |
מהו היבואן הזול ביותר בארץ???
האם היבואן הזול ביותר בארץ שלנו הוא cd-log או שיש יותר זולים ממנו ???
תודה לעוזרים ושבת שלום לכולם. *יבואן של מחשבים אני מתכוון |
יבואן של מה? =\
|
וואי שכחתי לציין חחח
של מחשבים כמובן |
נראה לי רעות ..
|
אפשר לינק ?
|
|
עוד..?
|
אין "יבואן הכי זול", כל אחד טיפה זול יותר במוצרים שונים.
|
תסלח לי אבל אתה לא צודק בכלל אני רשום אצל 2 יבואנים שאני יתן לך עכשיו דוגמא
מעבד קונרו e6400 יש הפרש של 200 שקל בשני היבואנים. |
וזה ממש ניגוד מוחלט של מה שאמרתי. |:
|
תלוי מה אתה מחפש לקנות.
זה כמו סופר, מוזילים את השוקלד, מעלים את המחיר בשתיה. תבדוק ספיציפית איפה יותר זול . |
בכל זאת מה הכי זול ?
הרי אני לא יכול לקנות מעורבב אני רוצה אחד שהוא זול באמת |
ציטוט:
אנשים אומרים לך שאין דבר כזה הכי זול, כל יבואן מציע את המחירים שלו. אני ממליץ לנעול את האשכול, פותח האשכול קיבל תשובה וכל דיון שיכול להתפתח לכאן או לכאן לא קשור לפורום דיבורים. |
גבר, רק שתידע מיבואן אתה צריך שיהיה לך תיק במס הכנסה והמחירים אם אתה קונה ביחידות של אחד או שתיים זה 200-500 שקל בערך פחות מהחנות.
יש גם בהפרשים יותר גדולים, אבל זה כמעט לא. |: |
ציטוט:
מוכרים רק בעשרות. |
ציטוט:
|
אני יודע שב-CD LOG למשל, מכמה מקורות שעובדים איתם ואיתי ביחד,
במידה ואתה רוכש חלקים של סכום X ומטה תצטרך לשלם על משלוח המון כסף... לכן זה יוצא לא משתלם לקנות חלקים אחדים... זה פחות או יותר מה שניסיתי להגיד. |
ציטוט:
|
ויש לי עוד שאלה
שמעתי שהדולר שמשלמים להם הוא גבוה מהדולר הרגיל ? וכל הזמנה להוסיף 15.5% ? ואז להוסיף עוד 15.5% שאני יתן קבלה ללקוחות? מה שווה בזה ? |
הדולר הוא דולר.
ה15.5% זה מע"מ, אתה לא משלם להם ואף אחד לא משלם לך פשוט מעבירים את זה הלאה. |
ציטוט:
|
לא הבנתי לגבי המע"מ?
אני צריך להוסיף 15.5 אחוז על כל המוצרים אם אני עוסק פטור אז אני לא משלם להם את המע"מ ? עריכה: ולפי מה שהבנתי cd-log לא מספקים מוצרים מתחת ל1000 שקל אז איזה יבואן מומלץ מבחינת מחיר ומספק מתחת ל1000 שקל ? |
אתה תמיד משלם על מע"מ,
לא משנה אם אתה עוסק רשום/פטור או אפילו מלכ"ר. |
אבל אני לא מקבל החזר מע"מ שאני בעל עסק?
אני בטוח שכן ?לא? |
ציטוט:
|
כן אבל יבואן מוכר מתחת ל1000 אבל לא שולח הזמנות מתחת ל1000
|
ציטוט:
אבל אתה משלם על זה דמי משלוח. וכמו שאמרו לך אין אחד שהוא הכי זול. |
מצטער אך הם מביאים הזמנות מ1000 ומעלה
|
ציטוט:
אם אתה מוכר עם מע"מ, אז אתה מקבל החזרים (עסק רשום/חברה וכו'). אם אתה מוכר בלי מע"מ (עוסק פטור(זעיר)) אז אתה לא מקבל החזרי מע"מ. (החזר- קודם אתה משלם, ואז מחזירים לך לפי כמה שאתה מכרת עם מע"מ (לפי מה שאני יודע), כלומר, אם החלק של המע"מ מהמכירות שלך לאותו חודש הוא 1000 ש"ח, אז ההחזר על המע"מ (לא על המחיר של המוצר עצמו, רק המע"מ שלו) מקניית דברים תהיה עד 1000 ש"ח)... זה מה שהבנתי לפחות מדוד שלי...שיש לו חברה שמייבאת...מוצר מסויים. |
ציטוט:
לא לכל הדברים יש החזר מעמ,אלא רק לציוד משרדי\דברים שעסק צריך (למשל, אייפוד לא יקבל החזר מעמ) |
ציטוט:
|
משה בהחלט צודק.
יש לי חבר שאבא שלו קנה לו טרקטורון וקיבל על זה החזר מע"מ כי לאבא שלו יש חברה חקלאית, והוא צריך את זה לחברה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:42. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ