![]() |
בגרות במתמטיקה :( בהצלחה לכל מי שניגש!005
אז יש יום שני בגרות במתמטיקה לכיתות יא 4 יחידות + 5 יחידות
בהצלחה! אני מקווה ל2 הסתברות וגאומטריה כי גאומטריה סאקס..! אז עוד פעם בהצלחה! |
בשבילך אני מקווה שיהיה 2 הסתברות XD
גיאומטריה גהנום!!!!!! עשיתי את זה שנה שעברה ברוך השם זה מאחורי XD |
מחר אני מתחיל ללמוד אני משפר את 003...
|
בהצלחה לכולם!!
|
בהצלחה
|
ציטוט:
נקווה שיהיה גיאומטריה...פיכסה הסתברות. |
מחר יש גם את הבגרות למי שעושה 003
בהצלחה. |
כן .. כולם רוצים שיהיה שתי הסתברות
המורה שלי אמר שלפי המיקוד יש 2 הסתברות כי בהסתברות לא הורידו מילה במיקוד ובהנדסה הורידו חצי |
GL ALL:)
|
ציטוט:
ככה שעדיף גיאומטריה ...:D |
לי יש 006 ו-005 בבגרות קיץ..\=
עכשיו יש בגרות(אצלנו), למי שרוצה לשפר.. אני שונאאא היסתברות! שיהיה 2 סדרות וגאומטריה:D (למרות שאני לא יודע אם יכול להיות כזה דבר.. אבל עדיין)(ואני רוצה, שזה יהיה במועד קיץ) בהצלחה לכל מי שעושה! מה המגנים שלכם? |
בהצלחה לכולם!
|
ציטוט:
אם יהיה שתי הנדסה יהיה חייב הנדסה (כי אז יהיה 1 הסתברות יום-יום ו-1 רגילה ואפשר לעשות רק אחד מהם) אם יהיה שתי הסתברות הכוונה שתי הסתברות בכל נושא (יענו 4 הסתברות .. 2 יום יומית ו-2 רגילה) אז אפשר לעשות 2 הסתברות וזהו . |
הסתברות סאקס, הציונים שלי התחילו מ40 והגיעו רק ל80 =\ [התפלגות בינומית בתחת שלי!]
|
ציטוט:
שיהיה...אם כן ואם לא..אני הולך לעשות לפחות גיאומטריה אחד...אם יהיה אפשר 2...אז מצויין..אם לא....אז אני מניח שאני יצטרך לשפר בקיץ...כי אני לא משהו בהסתברות. |
שניה לא הבנתי, הורידו בכלללל את סדרות?
כי אתם בכלל לא מדברים פה על סדרות חח.. שזה הנושא הכי נחמד ב-005;) (הנושא שאני הכי "אוהב" ב-05) |
ציטוט:
וסדרה הנדסית זה מגעיל ויש בחירה בין סדרה הנדסית לאי שיוויונים ולא נראה לי שיהיה מישהו בארץ שיבחר בסדרות (לפחות אצלנו) |
ציטוט:
|
בהצלחה לכולם!
אני ניגש מחר גם ל-003 וגם ל-005 (אני ב-4 יח"ל מתמטיקה). |
גם סדרה הנדסית עדיפה על היסתברות..
אבל זה ממממששש מעפן שהורידו חשבונית, איזה חארות הם.. |
ציטוט:
אבל...יש מצב שקלוש מאוד שיקרה (שאלתי את המורה..והיא אמרה שזה קרה לה רק ב3 בגרויות בכל הזמן שהיא מלמדת)...שיהיה בתרגיל הראשון והשני באלגברה בסעיף א' אי שוויון ובסעיף ב' סדרות.. נקווה שלא , ונקווה שלא יהיה הסתברות..ושהכל יהיה כמו שצריך :D |
אני שונא היסתברות, סדרות זה הדבר הכי קל והכי כיף.. חח כן למרות שהציונים שלי נמוכים, אני ב-5 יח"ל והממוצע שלי הוא:40 בממוצע בעע אני חייב להישתפר לפני שיעפו אותי ל-4 יח"ל.
|
בהצלחה לכולם!
|
יש לי בקיץ 005 בע גיאומרטיה סאקס :'(
בהצלחה למי שעושה עכשיו |
ע"פ מה שאומרים יהיה 2 הסתברות 1 גאומטריה
ואפשר לבחור את 2 ההתסברות[אנחנו למדנו חיי יום יום ככה שזה קל אש..! בהצלחה שוב...! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:23. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ