![]() |
מערכת ניהול תוכן במחיר מבצע || Onev Vision
חברת One Vision השיקה היום גירסה חדשה של מערכת ניהול תוכן.
המערכת כוללת בתוכה: * תמיכה של 100% בדפדפנים שונים כגון: פיירפוקס ואקספלורר. * המערכת ידידותית למנועי החיפוש ובעיקר ל .Google * ממשק ניהול ידידותי ומעוצב. * תפריט ניהול נוח המאפשר גישה מהירה לכל אזורי הניהול. * אפשרות של יצירת מנהלים אשר יקבלו גישה חלקית או מלאה לאזורי ניהול שונים. * צירת הגדרות ראשיות כגון: שם האתר, קידוד, מילות מפתח, הודעות תחתונות. * עריכת תוכן בטכנולוגיית WYSIWYG - "מה שרואים זה מה שמקבלים (ממשק דומה ל Word - ) * יצירת דפים תוכן . * הוספה ועריכה של דפים תוכן שונים. * בחירת עיצוב יחודי לדפי תוכן - פיתוח יחודי של One Vision המאפשר לעצב כל דף ודף באתר בצורה הכי נוחה שיש * גירסה להדפסה - אפשרות של הדפסה של הדף תוכן עם עיצב יחודי לדף הזה. * מערכת ניהול שפה מתקדמת, מערכת שמאפשרת לערוך כל ערך סטטי באתר, כגון: שדות למילוי והודעות מערכת. * ניהול קבצים, אפשרות אשר נותנת שליטה נוחה על הקבצים. אפשרות זאת מאפשר לעלות קבצים למערכת בצורה פשוטה ביותר. * ניהול גיבויים, אפשרות של גיבוי מיידי של כל קצבי המערכת ומסדים דרך פאנל ניהול. * מערכת מאובטחת ומוגן מפני פריצות. המערכת מושקת במחיר מבצע של 600 ש"ח כולל התאמת עיצוב הלקוח למערכת. על מנת לראות את הדמו הכנסו לכאן: http://www.onev.org/demo |
חמוד מאוד,בהצלחה.
|
חברה מצויינת,
מומלץ, אחלה מערכת.. |
מערכת חמודה, בהצלחה :)
|
המערכת נראת מ-ע-ו-ל-ה-! :)
בהצלחה במכירה |
נראה טוב,
אבל למה זה לא נותן לי להתחבר לפאנל ניהול... |
יפה
אחלה של מערכת! אהבתי את הפאנל ניהול :) |
אתמול בערב נעשו עדכונים למערכת לכן היו בעיות התחברות. אתם מוזמנים להתחבר ולהרשם מהמערכת
|
נחמד מאוד, אבל אפשר לשפר
ד"א בקשר לעורך WYSIWYG לא צריך להשאיר קרדיט לFCKEDITOR? |
יש שם, תלחץ על "?" בעורך ותראה, העורך הזה רק עבר שינוי והותאם למערכת.
|
לא יודע המערכת עדיין לא מתחברת לי
|
נראה די טוב!
בהצלחה |
|
שמתי לב שחסרה האפשרות לעריכת סקרים, למה?
|
המחיר של 600 ש"ח כולל אך ורק אפשריות שמוצגות בדמו של המערכת.
כל מודול נוסף מעלה את המחיר הבסיסי |
ואני חשבתי שרק בזק גנבים xD
|
ציטוט:
מערכת מקיפה, עיצוב יפה ומחיר בריצפה פשוט אין מילים כל מי שמחפש מערכת ניהול תוכן כדי לו לקפוץ ומהר על הדבר.. בהצלחה במכירה, אבי |
נראה נחמד
אבל כמו שלבד אמרתה זה דיי בסיסי מה שכן התפאלתי מהערוך שהתגלה שהוא לא שלכם אז מצטער להגיד ש600 ש"ח זה מחיר מוגזם כזה לדעתי תוסיפו כמה אפשריות כגון סקר ועוד כמה מודלים שכל אתר שני זקוק להם לדעתי לא ממש שווה הוספתם דבירם נורא לא שימושיים ממש שעורכים רק פעם אחת לדוגמא כמו השפות או המנהלים שזה דבר חד פעמי ולא זקוקים לזה בתדירות כזאת שצריך פאנל המערכת לא פונת אל הקהל החדש בזה שלא מבין כלום אלא לאלו שמבינים בזה קצת לפחות |
LDan, תסלח לי אבל מי אתה שתקבע מה מוגזם?
אחלה מחיר, מערכת נחמדה לא ממש ידידותית הייתי אומר, ויש הרבה אופציות שכדאי להוסיף והעיצוב - לשפר ומהר ממש לא נוח לנווט בפאנל. ציטוט:
במערכת שלי הצגתי את זה כבר לפני חודשיים |: |
ציטוט:
ולמה מציגים פה לא רק כדי להגיד אחלה מערכת אני רוצה לקנות חוץ מזה גם כדי לשמוע ביקורות ואחרים שיקראו ויבינו ואני אישית שונא שדופקים מחירים מהשמים ואנשים חדשים לא מבינים קופצים על זה... אני לא קבעתי מחיר אני פשוט אומר את דעתי שאני כמתכנת שרק לומד יקח לי קצת זמן ואני יעשה כזאת מערכת בטוח ב80% שתוך שבוע תיהיה מוכנה והיא לא שווה 600 ש"ח תאמת כבר עדיף JOOMLA |
טוב שתתכנת ברמה כזו תבחר את המחיר,
אבל פחות מ 500 זה כבר הופך לזנות. |
לכל ה "מתכנתים" כאן. זאת לא מערכת עם קוד פשוט. מערכת הזאת פותחה עם קוד שונה מכל המערכות שאני לפחות ראיתי (וראיתי המון), היא מוגנת מפריצות, גודל של המערכת (מבחינת קבצים) הוא ממש קטן וניצלות שלה ממש גדול, היא רצה פי כמה וכמה יותר מהר מהמון המערכות שיש כיום. יש לנו רשימה של הרבה לקחות מרוצים מהמערכת. המחיר של 600 ש"ח נקבע על ידי החברה, יש אומרים שזה יקר ויש אומרים שזה זול. הקהל שאליו חברה פונה הוא קהל בוגר אשר מבין שעל איכות צריך לשלם. ראיתי פה מתכנתים אשר בונים מערכות ומוכרי ב"מחירי זנות". כמו שציינתי יש אנשים שאומרים שזה יקר ויש כאלה שאומרים שזה זול.
|
המחיר אטרקטיבי לחלוטיין...
מי שאומר שזה יקר טעות היא בידו... ארני דבר איתי אני מעוניין לקדם אותך |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ