![]() |
@>>אתר שאמא שלי בנתה.. עם תכנות והכל.. לחנות רהיטים
האתר כמעט גמור... הנה הוא:
http://www.olim.info/nscenter/index.asp אמא שלי עיצבה ותכנתה .... האתר כמעט גמור... זה אתר לחנות רהיטים.. זה בינתיים על שרת זמני תגובות יתקבלו בברכה =]:qqb014: |
יפה =]
|
יפה
|
אהבתי :)
|
אמא שלך טובה בעיצוב אה..
|
נחמד חח יאללה תגיד לאמא שלך להרשם כבר לפורום!
|
ציטוט:
;) :qqb007: :qqb006: תודה עוד תגובות =] |
הייתי משפר באר ותפריט בו..:rolleyes:
|
יפה מאוד!
|
אחלה עיצוב. היא גם מתכנתת (ASP וכו')?
|
אהבתי !
הלוואי ולי הייתה אימא שהיא מתכנתת ומעצבת , אפשר ללמוד ממנה בטח הרבה ! |
ציטוט:
היא תכנתה את האתר |
העיצוב לא הכי מושקע, אבל בכל זאת מתאים לנושא ומאוד ענייני.
כל הכבוד לה :) |
יפה לאללה
|
יפה מאוד! אני לא מרשה לעצמי אפילו לתת ביקורת ואפילו רק בגלל שהיא למדה את זה מיקצועי ואני לא =)
הלוואי עלי אמא כזאת |
פשיי רואים שהיא ממש מקצועית העיצוב פצצה
|
ממש יפה :)
|
מאוד יפה.
|
יפה... :)
הלוואי אמא שלי הייתה יודעת.. |
תודה חבר'ה... =]
עוד תגובות =] |
וואי.
רואים שיש פה השקעה ועיצוב של בעל מיקצוע. פשוט מיקצועי. כל הכבוד! שתכתוב לנו כאן מדריכים חחחח. |
ציטוט:
ד"א זה גם לקח לה מלא זמן לעצב את כל התמונות שם והכל ולבנות... בערך 3 חודשים.. ( תתחשבו שהיא עשתה את זה בבית ועוד עבדה רגיל בעבודה , היא עשתה ת'אתר רק בבית כשחזרה מהעבודה) :) |
כל הכבוד!
|
ממש יפה אהבתי,עכשיו אני רואה מאיפה הכישרון שלך חח משפחת מעצבים ^^:qqb006:
|
ציטוט:
|
פשייי אמא שלך? , או שבנו לאמא שלך?
בכל מקרה אחלה אתר. |
ציטוט:
אמא שלי בנתה ועיצבה |
אחלה אתר , אחלה עיצוב , אחלה אמא !!!
חחחח שהיה לך ולה בהצלחה . |
כעיקרון אני לא מצפה מאתר כזה לעיצוב מפוצץ.
רוב העיצובים לאתרים כאלה עם משעממים בדיוק כמו העיצוב הזה. את האמת, רוב החבר'ה שלומדים "מקצועי" לא ממש יודעים לעצב =\ אבל קבל ח"ח על התכנות! כל הכבוד לאמא :) הלוואי עליי אמא כזאת, אמא שלי בקושי יודעת מזה אינטרנט ---- פאקק אופס סליחה על ההקפצה :( לא שמתי לב לתאריך ופשוט מצאתי את הטופיק הזה בטעות בחיפוש וראיתי ופרסמתי תגובה בבקשה בלי עוד אזהרות |
יפה יפה !
|
חח תודה
SUP, קודם כל מזה קשור אלה שלומדים לעצב מקצועי לא יודעים לעצב...? זה שפה כולם עושים עיצובים לאתרים והעיצובים בכלל לא קשורים בסגנון לאתר עצמו, הצבעים, המבנה, והכל... יש אתרים שצריך בשבילהם אתר פשוט וקולע, לא צריך לוגו פלאש בומבסטי, כי הלקוחות שנכנסים לאתר הזה הם בגיל של ההורים שלך, לא אכפת להם מהלוגו... |
פשש אמא שלך באמת מוכרשת
אני זוכר שסיפרתה לי שהיא יודעת C C++ ועוד המון ממש כל הכבוד לה :) חח גם אתה מעצב טוב |
אבל למה להקפיץ ?!
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ