![]() |
מי שחשב לקנות מ Registerfly - עדיף שלא
אהלן,
כבר כמה חודשים שאני לא יכול לעדכן DNS לדומיין שלי tomer.name - ואתמול ניסיתי לעדכן WHOIS לדומיין noar.us וגם נתקלתי בהודעת שגיאה. בגלל אי אפשרות שינוי הדומיין, אני לא יכול להעביר את הדומיין ל godaddy - המייל אישור נשלח ל support@registerfly.com שרשום ב WHOIS במקום אלי. נמאס לי מהתמיכה שלהם ומהאי-שירות שלהם. |
לי דווקא היתה את אותה בעיה איתם אבל אחרי אימייל אחד אחרי 24 שעות סדרו לי.
|
ציטוט:
פתחתי חשבון חדש עכשיו ב Registerfly - אולי דרך שם ה WHOIS יתעדכן וה DNS ישתנה כמו שאני רוצה. |
Registerfly ספקית טובה מאוד אני אישית יש לי אצליהם 5 דומיינים INFO ו 2 של NET
כבר חצי שנה ואני מרוצה! אחלה ספקית יכול להיות שיש לך בעיה פנה אליהם באימל ואני בטוח שיסדרו לך את הבעיה. אז שוב חבל שאתה סתם מוציא להם רושם רע בהוסטס בה"כ הם טובים מאוד. |
גם לי היתה בעיה עם עידכון דומיין שם לא מומלץ לקנות מהם
|
ציטוט:
קוד:
Error: [error:No Entity found for Entityid: 3132145] קוד:
Domain Name ID: 2790495DOMAIN-NAME |
מוזר מאוד..
דווקא registerfly היא בין הספקיות הטובות שיש.. |
RF ספקית מעולה עד שזה קורה לכם.
החשבון שלי עם מעל ל-20 שמות מתחם וכ-8$ נעול ואין עם מי לדבר! |
אני אישית אם זה היה קורה לי הייתי מציף אותם בהודעות עד שיסדרו כל חצי דקה הודעה לא עוזב אותם... אולי תעשו את זה תנסו... מקווה שיעזור לכם!
|
ציטוט:
|
מושג***
|
מה שעולה לי לראש וזה יכול להיות בהחלט לא נכון הם לא שילמו על הרשיון לאיגוד או שמה שהאגיד כניראה הפסיק לעבוד איתם ואתם רק תוכלו לפי מה שאני יודע לעשות העברה לדומין לחברה אחרת.
ושוב אולי אני טועה ובכלל אולי לא בכיוון אבל בכל זאת חומר למחשבה אולי... עצה נוספת תשלחו מייל מאוחד של כל אלו שנחסם לכם לאיגוד האינטרנט העולמי והם ידאגו לטפל בענין אם זה מקרה של לא יחיד אלה של קבוצה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:14. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ