![]() |
[Pro-Host] התנצלות לקהל לקוחות שרתי המשחק שלנו.
שלום לכולם...
קהל לקוחות שרתי המשחק שלנו בטח שם לב. משעות הבוקר שרתינו, המשמש לשרתי המשחק הותקף. מהצהרים אנחנו מנסים לאתר את האייפי של הבחור, הוא השתמש עם איפי חסוי. לבסוף עלינו עליו, מדובר על בחור מחו"ל שהתקיף "כי שיעמם לו" את השרת שלנו. מהבוקר השרת היה תחת מתקפה של פינגים. הלאגים עלו ואיתו הדם של הלקוחות שלנו. צוות פרו הוסט מתנצל, ומתחייב לפצות את לקוחתינו ביום נוסף לאחר סוף מועד התשלום. ערב טוב, |
מומלץ!
שיהיה בהצלחה עדן, אבידן וברק! |
כל הכבוד לזה אני קורה חברה טובה חברה שנותנת פיצויים ועזרה לכל בעיה בשרת שלהם או במשהם מוכרים כל הכבוד ובהצלחה
|
ציטוט:
קלטו כל ה"חברות" פה אלה לא חברות, אלא עסקים! יש הבדל בין עסק לחברה. מעטים מאוד החברות האמיתיות בהוסטס. |
יפה יפה...
למרות שצריך הגנה מינימלית על השרתים בפני התקפות...כאחד שסובל מהתקפות מידי יום זה לא אפשרי כל פעם להשבית שרת ליום בגלל התקפות. בהצלחה!. |
תודה לכולם...
ציטוט:
אנחנו מנסים לשפר את ההגנה שלנו. למרות שכן היתה הגנה הבנאדם הזה מהבוקר לא הפסיק ורק תקף. תמיד יש מקום לשיפור, אנחנו מחפשים איפה וננסה לשפר כמה שאפשר. תודה רבה, |
בהצלחה עדו, אבי ואבידן :).
|
אישית לא לקוח
אבל לדעתי הלקוחות צריכים לידרוש פיצוי גבוהה יותר איך להגיד לך יום אחד זה ממש כלום |
כול הכבוד אבל יום אחד לא מספיק כפצוי (אני לא לקוח)
ובהצלחה ובאמת אחלה עסק! |
כן,
אחלה. אבל למה עדן מתחמק כאשר אנחנו מנסים להתקשר ולדעת מה קורה עם השרת. וכשאנחנו מתקשרים אלייך: "אני לא יכול לעזור,זה לא אני זה עדן" "שנייה,גם לי הוא לא עונה אין מה לעשות" מה זה אין מה לעשות!? אני מה זה מאוכזב מכם, חשבתי אתם על רמה. ושאנחנו מתקשרים לעדן, הוא עונה, אבל לא מדבר. אתה יכול לצעוק שעה עדן והוא לא יענה, שותק. בקיצור שירות על הפנים, מקווה לפיצוי בהתאם. וגם שתענו לטלפונים. |מתעצבן קטן| |
כל הכבוד - המצאת מונח חדש בתחום ההתקפות.
IP חסוי. אם אפשר לקבל את התקן שמסביר מה המונח "IP חסוי" אומר - אני אשמח. תודה |
ציטוט:
|
ציטוט:
משהו בסגנון 1.11.0.0 . -- נערך על ידי Alter -- את הדברים שאתה רוצה להגיד אתה יכול להגיד בדרך מסוימת ובפרטי. -- סוף עריכה -- ערב טוב, |
ציטוט:
תקרא תבין, אני בזמן האחרון לא נמצא הרבה בבית. וחוצמזה שהפלאפון שלי התחנגל גם אם אני יענה לא תשמע כלום ואת הקללות שלך שמעתי טוב מאוד אל תדאג. ואתה לא לקוח שלי, הלקוחות שלי יודעים שאם אני לא עונה זה לא בכוונה והם קראו את האשכול והם יודעים לאן לפנות.. עכשיו אני מבין לאיזה שרת אתה קשור, השותף שלך הפקיד לחשבון של מישהו אחר במשפחה שלי שרק היום היה יכול לאשר את זה שהופקד הכסף. כי לא היה לכם סורק או מצלמה להראות לי שבאמת הפקדתם לחשבון שלו.. השרת שלכם באויר.. ואל תתקשר יותר מי שאמור להתקשר אליי זה ולדי בלבד.. ולשאר המגיבים שאומרים שיום אחד לא מספיק, אז שילכו לעסק אחר ויראו שאפילו פיצוי הם לא יקבלו.. יום טוב לכולם. |
ציטוט:
ואתה מתקשר במקומו?, אתה אפילו לא לקוח שלו -_-. בכל מקרה עדן מנהל אחלה |לב| . תמשיך ככה :):) |
ציטוט:
פשוט יש לו חברים מציקים שאוהבים להציק.. יום טוב לכולם.. |
בהצלחה.
|
ציטוט:
ההפקדה בוצעה על שמי. אז מי פה הלקוח? בכל מקרה אבי יצא הכי בסדר. בהצלחה. |
ציטוט:
עכשיו זה לא משנה. השרת שלכם רץ. מיהרתם לכתוב ביקורות וזה לא יפה, שמח שגילת בגרות והתנצלת. ערב טוב, |
ציטוט:
במקום להגיד שקיבלתם התקפה ובגלל זה השרת למטה, מוסיפים תירוצים שבכלל אבל בכלל לא מוסיפים לכלום כמו המצאת ביטויים ואייפים, רק בשביל הדוגמה. |
ציטוט:
נהנת? גבר! |
ציטוט:
שים את הדברים על השולחן, אף אחד לא "יכעס" עליך או יבקר אותך בגלל זה. |
ציטוט:
עומר יכול לבוא בפרטי ולהגיד לי שנפל בפוסט הזה טעות. הוא לא חייב ישר לבוא ולהשמיץ באשכול על כל טעות קטנה של בן אדם. יש דרכים להגיד לבן אדם שהוא טועה, הוא למשל השתמש בדרך הכי מגעילה. אבל שיהיה לו בכיף... |
ציטוט:
אם קרה משהו, אין שום סיבה שאנשים לא יגידו בדיוק מה קרה במקום להמציא |
יפה מאוד, יופי של יוזמה.
|
יפה . כל הכבוד !
|
חח מזה ההקפצה הזאת?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:45. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ