![]() |
[SDBF] סביבת עבודה למסד נתונים מסוג MySQL
Simple Data Base Framework שלום, ברצוני להציגכם סביבת עבודה (Framework) חדשה ל MySql שפיתחתי. הסביבת עבודה כוללת:
אופן שימוש התחברות PHP קוד:
PHP קוד:
מבנה: PHP קוד:
PHP קוד:
PHP קוד:
על מנת לשלוף מהטבלה tbl את כל השורות שה ID שלהן הוא 2 (למשל) בסדר יורד (מהגדול לקטן) נעשה: PHP קוד:
PHP קוד:
PHP קוד:
PHP קוד:
מחיקת שורות על מנת למחוק מהטבלה tbl את כל השורות שה ID שלהן הוא 2 (למשל) נעשה: PHP קוד:
על מנת לעדכן שורות נשתמש ב # בשביל להפריד בין עמודה לערך הרצוי שלה, למשל, על מנת לעדכן בטבלה tbl את העמודה text לערך "here is a text" בכל השורות שה ID שלהן הוא 2 נעשה: PHP קוד:
- ניתן להפריד כל עמודה בפסיק על מנת לעדכן עמודתו מרובות. - לא חובה לציין את ה "WHERE". (אם לא, זה יעדכן בכל העמודות.) - מה קורה אם הערך שאני רוצה להציב מכיל "#", האם תיהיה שגיאה? כלל לא, הסימן "#" נחוץ להפרדה ראשונית בלבד בין עמודה לערך, ולא תיהיה שגיאה. הכנסה למערך (fetch) ואחרון, הכנסה למערך: PHP קוד:
כל פונקציה מצוידת בשגיאה משלה במקרה ולא צויינו ערכים נחוצים ו/או השאילתא נכשלה. הורדה http://www.losnir.net/sdbf.rar ת-ה-נ-ו! |
חביב,
אמרתי לך במסנג'ר כבר.. שחכת LIMIT ועוד כמה דברים שיש אבל עדיין לא הבנתי מה הרעיון בקלאס ל SQL =\ כאילו מה קשה לכם לכתוב תשאילתה חח |
ציטוט:
וזה פשוט עניין של נוחות וקוד מסודר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
2 דקות ויש את זה (ב SELECT). עריכה: נוסף :) |
לא יעיל, אומנם לשאילתות בסיסיות זה בסדר.. בערך.. אבל מה עם שאילתות מקוונות? JOIN וכו'
כל הכבוד על ההשקעה :] עריכה: יש לך בעיה נפוצה עם גרשיים חח... מה הבעיה לשים גרשיים יחידים, ואז לא תצטרך סלאשים? :| |
נחמד. :)
|
ציטוט:
|
זה לא נקרא Framework
http://en.wikipedia.org/wiki/Framework |
ציטוט:
|
זה לא Framework,
כל הכבוד על היוזמה והכל, אבל זה לא פריימוורק, גם לי יש כזה סקריפט שהכנתי על השרת. ואני בטח לא קורא לזה פריימוורק.. זה כמו שתגיד שהתוסף של PEAR זה פריימוורק.. |
ציטוט:
או בצורה נורמאלית של OPP. בנוסף זה קלאס מאד מאד בסיסי שלא עושה הרבה, לא מייעל ולא מקצר שום דרך ובנוסף הוא לא OPP אמיתי אני לא רואה שם שום CONSTRACT ו DISTRACT וגם לא הצרות על סוגי משתנים ופונקציות. |
אני יודע שזה מאוד בסיסי, זה הקטע!
ו Framework זו סביבת עבודה, אוסף של קודים. תסתכלו במה שהביאו ב WIKI. |
וממתי ויקיפדיה זה מקור אמין?
חוץ מזה שאי אפשר להבין משמה שזה פריימוורק.. פריימוורק זאת סביבת עבודה, לא רק תקשורת בין מסד לדף דינאמי.. |
מזה משנה ההגדרה,
הוא הביא CLASS חמוד למתחילים בPHP בהתקשרות למסד-נתנוים. כל הכבוד לו המשך יום נעים |
אני לא מבין למה יש פה לכל אחד טענות..
הוא הכין את זה בשבילכם, ועוד אתם מתלוננים ומתווכחים על כל דבר.. \: נחמד. תודה. |
ציטוט:
עומרי, Framework הוא סביבת עבודה, אוסף של קודים בתוך פונקציה/מחלקה אחת. ה Framework הספציפי הזה הוא ל MySQL, יכול להיות עוד הרבה סוגים של Frameworks. |
אם התכוונת אלי, אז א. אני עומר
וב, אני לא מבין מה אתה נעלב? בגלל שאני אומר לך שאתה לא מגדיר טוב את מה שעשית? אמרתי לך, כל הכבוד על היוזמה, אבל ההגדרה לא נכונה.. |
ציטוט:
טוב אל תקרא לזה Framework.. האמת שזה לא כ"כ משנה. לא ממש אכפת לי איך תקראו לזה,, העיקר שתשתמשו / תלמדו מזה / בזה. |
ציטוט:
בכל מקרה נחמד מצידך לפרסם, את הDB CLASS שלי לא הייתי מפרסם פה.. ו.. זה מתחיל להישמע כמו ארץ נהדרת: עומר! לא עומרי >< |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ