![]() |
חייב עזרה דחוף!!! בבקשה כל קהילת הוסטס!!
תשמעו ב 15:35 ביום שישי (ביום) פרצו לי לאיסיקיו!,
כל העסקים שלי באיסיקיו כל אנשי הקשר שלי ואני לא יודע מה לעשות, ניסיתי לשחזר סיסמא דרך האתר שלהם אבל המייל שלי לא מתקבל שם משום מה =./ בבקשה קהילת הוסטס אם יש פה מישהו שיודע לפרוץ אי סי קיו או מה לעשות במצב הזה עזרו לי! אני חייב את המשתמש שלי אחרת נדפקתי קשות, בבקשה עיזרו לי, אני פה ובמסנג'ר ;-( ;-( ;-( |
אם הייתי פורץ הייתי עוזר לך:\
שמע, אם ייפרצו לך את הICQ בחזרה, אז תעשה סיסמא כזו: >!@FliDF@769&> או משהו בסגנון, כי ICQ מקבלים תווים כאלה:\ |
מנסים לפרוץ לי למסנג'ר עכשיו!!!!!
אני נכנס מחדש כל פעם עזרו לי! איך משנים סיסמא במסנג'ר?!!!!!!!!1 דחוף חברים!!?!?!? |
אתה משנה את הסיסמא של הנטפאסוורד שלך...
יש מצב שפרצו לך למחשב ומשם הם לוקחים את הנתונים. |
ניצן?1 בגלל זה אתה משתגע באי סי?
תקשר אלי |
ציטוט:
?!?!!? |
אופיר הצלת לי את המסנג'ר אבל אני מקווה שהאיסיקיו יהיה בסדר /1\- הוא נכנס ומקלל אנשים
|
ציטוט:
אממ וננסה לטפל באי סי.. דבר איתי |
ניצלתי!!!!!11
הכל בזכות אופיר טמיר הפנטר!!! וואי.. תודה לכולם |
ציטוט:
|
הנה סיבה חיה למה שומרים אנשים חשובים במייל בטוח (GMail, Live Mail?) ולא ברשימות תוכנות מסרים מידיים. לא שאני נוזף או מזלזל, אבל אני במקומך הייתי לומד לקח ממקרה שכזה.
ובכלליות - עצוב שיש אנשים שבכלל משקיעים את זמנם בשביל להכנס לרשימות של אחרים ולהוציא להם שם רע. סלחו לי, אך זה רק מוכיח שמדובר בכשלונות שלא יודעים איך לצאת מהבור האישי שהם תפרו לעצמם. אני אומר זאת כיוון שכבר נתקבלתי בכאלה בעבר. |
ציטוט:
|
עם קצת מאמץ. אך הגזמתי כאשר אמרתי "ולא ברשימות תוכנות מסרים מידיים", התכוונתי יותר בכיוון של שמירה על מקור נוסף ליצירת קשר עם האנשים החשובים (כלומר, לקוחות), כך שבמקרים כאלה ניתן לשלוח מייל לכולם ולדווח להם על התקרית, בכדי למנוע אי סדר ונעימות.
|
קודם כל רצוי לשים ל ICQ ול MSN סיסמא אחת
לפורומים ואתרים סיסמא אחרת.. דבר שני תשנה סיסמא לאמייל למסנג'ר להכל.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ