![]() |
צריך לשלם מס על הכנסה מגוגול?
שלום,
הייתי מעוניין לדעת אם צריך לשלם משהו מס וכו' על הכנסות מגוגול אם כן אז מעל איזה סכום צריך לשלם צריך ללכת למס הכנסה או משהו וזה? |
אם אתה מעל גיל 18 אז 50 אחוז למס הכנסה 50 אלייך
|
ואם אני מתחת לגיל 18?
|
אז אני מניח שלא
|
אז אסור לך להשתתף בתוכנית של גוגל :P
ואיזה 50%? נראה לי אתה טועה... |
ציטוט:
כל עוד אתה עוסק פטור (מתחת ל30 אלף שקל בשנה אם אני זוכר נכון) אתה צריך לדווח על הכל אבל אתה פטור מתשלום. מעל סכום זה יש מדרגות,50-50 כמו שאמרת זה רק למי שמרוויח סכומים גבוהים מאוד. |
אל תהרגו את השליח זה מה שאמרו לי במס הכנסה
|
אם אתה לא עושה תיאום מס אז 40 60 (ביטוח לאומי), אבל אם אתה עושה תיאום מס אז קצט... 40 60 זה לכאלה שמרוויחים 20000 בחודש. (240 אלף בשנה)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אז אני נרשם כמה?
כעסק פטור במס הכנסה? |
ציטוט:
|
למס הכנסה יש אולי אתר שבו נוכל לבדוק את זה?
|
חבל שאתם מטעים את פותח האשכול:
1. עוסק פטור מתייחס לתשלום מע"מ ולא לתשלום מס הכנסה, לכן אין משמעות להרשמה כעוסק פטור מול מס הכנסה. 2. כל אזרח במדינת ישראל חייב בתשלום מס על הכנסות שהוא מקבל, ולא משנה מאיזה גורם. 3. כאשר נרשמים לשירות אדסנס, לאחר אישור החשבון יש למלא את פרטי המס. אמנם הם מתייחסים לפעילות בארה"ב אבל גוגל לא ישלמו למי שלא עדכן את השאלון הקצר שלהם. לפותח האשכול - אני ממליץ לך לא לסמוך על עצות שאתה מקבל בפורום, אלא להתייעץ עם רו"ח או נציג של מס הכנסה. |
במידהו אני מרוויח 800-900 דולר בחודש.
האם אני צריך לדווח למס הכנסה? האם אני צריך לשלם למס הכנסה? תודה. ל-SITEAM: היה כתוב בשאלון: האם אתה אזרח בארה"ב? האם יש לך עובדים בארה"ב? ועוד שאלה משו על ארה"ב בשלושתם עשיתי לא. לשאלון הזה אתה מתכוון? |
ציטוט:
בכל מקרה, לשאלתך - אתה חייב לדווח למס הכנסה מהסנט הראשון שנכנס לך לכיס. כמובן שמדובר על כסף שקיבלת בפועל לחשבון הבנק או בצ'ק ולא לרווחים שמופיעים לך בחשבון בגוגל. (ואגב, בסכומים שציינת בוודאי שתצטרך לשלם מס...תעשה את המקבילה השקלית של זה ותראה כמה זה יוצא...) |
ציטוט:
|
ניגש לסניף הקרוב למקום מגוריך ושואל
|
תשלום מס הכנסה נקבע לפי מדרגות מס ולפי סך ההכנסה שלך (עבודה + גוגל) ו-50% זה המס המקסימלי.
בנוגע לעוסק פטור מדובר בפטור מתשלום מע"מ ולא מס הכנסה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:55. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ