הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Hosts: הכרזות, הצעות, שאלות ומשוב (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=21)
-   -   אהבתי ששמת את הבאנר הזה בראש הפורום! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=3966)

somebody 31-10-05 19:11

אהבתי ששמת את הבאנר הזה בראש הפורום!

הוא מוסיף חיים לצבע של הפורום.
הוא מהיר את העניים מהצבע המדקה שיש עכשיו.
אבל יותר נירא לי מתאים לשים אותו צמוד ללוגו הזה של VB, ככה זה לא יהרוס את המבנה של הפורום יותר מדי...
וגם הוא יוסיך הור לכל העמודים בפורום ולא רק לעמוד הראשי.:qqb014:

Enterclick 31-10-05 19:20

אתה צודק..
באמת עדיף לשים אותו במקום האפור המעצבן הזה..

ymwd 31-10-05 19:32

וטיפ נוסף קטן.. כדאי לשים את הבאנר בכל הסכינים..
הוא מופיע רק בראשי

ColorSense 31-10-05 19:45

לדעתי חייבים להחליף את העיצובים האלה הם פשוט מגעילים

A1ex 31-10-05 19:57

חנפן :)

somebody 31-10-05 20:11

למה חנפן?
למה יש לי להתחנף?
אין לי אזהרה תפו תפו תפו.
ואני לא רוצה להיות מנהל.

אני אומר את האמת, זה באמת מתאים ומהיר את הפורום.

אברי 31-10-05 20:12

הי,

ראיתי את הבאנר, וזו בהחלט דרך מעניינת לאיית באנגלית את המילה "מחר".

אבל לא נורא. כמו שכתבה נעמי שמר, "ואם לא מחר אז מחרתיים" ;)

אברי

Dima 31-10-05 20:18

תוסיף אותו ב-כ-ל רחבי הוסטס, כדי שכולם יוכלו להנות מחברת שב (בכיסא) קום (מהכיסא) ולדעת שיש חברה כזאת.

זה היה ממש ברור שהפורום הזה התקבל מאלון לצרכי פרסום, זה היה ברור עוד לפני שהפורום נפתח כשהבאנר הופיע שם.

Oppis 31-10-05 20:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima
תוסיף אותו ב-כ-ל רחבי הוסטס, כדי שכולם יוכלו להנות מחברת שב (בכיסא) קום (מהכיסא) ולדעת שיש חברה כזאת.

זה היה ממש ברור שהפורום הזה התקבל מאלון לצרכי פרסום, זה היה ברור עוד לפני שהפורום נפתח כשהבאנר הופיע שם.

הא?
חשבת שכתבת את ההודעה הזו?

בו אני יסביר לך היגיון
בנאדם לא קונה פורום שלם, מנהל אותו, מטפח אותו כדי שיוכל לשים פרסומת בראש שקט.

בהוסטס הקודם, לנותן החסון היה באנר נכון?
אז למה שלו לא יהיה?
אסור לו..כנראה שלא:p

Dima 31-10-05 20:39

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Meni
הא?
חשבת שכתבת את ההודעה הזו?

בו אני יסביר לך היגיון
בנאדם לא קונה פורום שלם, מנהל אותו, מטפח אותו כדי שיוכל לשים פרסומת בראש שקט.

בהוסטס הקודם, לנותן החסון היה באנר נכון?
אז למה שלו לא יהיה?
אסור לו..כנראה שלא:p

1. אבל זה הקטע! הוא לא מביא לפורום חסות, זה הפורום שלו!
הוא אמור לנהל אותו כאדם פרטי ולא כבעל עסק.
אם למשל הוא רוצה לעשות אופציה שבתמורה לתשלום מסויים כל אחד יוכל לפרסם את עצמו באותו זמן הוא יפרסם את עצמו זה בסדר גמור, אבל ככה?! בשביל מה הפורום הזה נועד אם במקום שהכי רואים את הפורום יש באנר שאומר "החברה שמאחסנת את הפורום היא הכי טובה" אז בשביל מה כל התחרות הזאת?

אם לא הבנת את הנקודה שלי אני מתכוון שכל אחד יוכל לפרסם את עצמו באופן שווה, ואם למישהו יש תקציב יותר גבוה אז יוכל לשלם תשלום סמלי בכדי להופיע בעמוד הראשי של הפורום.

2. אמנם אתה מנהל ואתה אמור לדעת את זה יותר טוב ממני, אבל אלון "מטפח" את הפורום מן הבחירה האישית שלו, הפורום הזה אפילו לא נקנה.

k.machine 31-10-05 20:43

זה באנר שאני עיצבתי לאלון:D :p

נכון שהוא מדהים? :D

Dima 31-10-05 20:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי k.machine

מאוד מדהים :/

תכין לי גם :)

ראשן 31-10-05 21:04

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima
ציטוט:

מאוד מדהים :/

תכין לי גם :)

מצטרף לבקשה:qqb003:

k.machine 31-10-05 21:15

50 שקל על באנר+כרטיס ביקור.
מי מעוניין עכשיו? :D

somebody 31-10-05 21:18

ציטוט:

50 שקל על באנר+כרטיס ביקור.
מי מעוניין עכשיו? :D

חחחח
אבל באמת יפה!

Oppis 31-10-05 21:21

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima
אם למשל הוא רוצה לעשות אופציה שבתמורה לתשלום מסויים כל אחד יוכל לפרסם את עצמו באותו זמן הוא יפרסם את עצמו זה בסדר גמור, אבל ככה?! בשביל מה הפורום הזה נועד אם במקום שהכי רואים את הפורום יש באנר שאומר "החברה שמאחסנת את הפורום היא הכי טובה" אז בשביל מה כל התחרות הזאת?

אם לא הבנת את הנקודה שלי אני מתכוון שכל אחד יוכל לפרסם את עצמו באופן שווה, ואם למישהו יש תקציב יותר גבוה אז יוכל לשלם תשלום סמלי בכדי להופיע בעמוד הראשי של הפורום.

2. אמנם אתה מנהל ואתה אמור לדעת את זה יותר טוב ממני, אבל אלון "מטפח" את הפורום מן הבחירה האישית שלו, הפורום הזה אפילו לא נקנה.

באמת?
הוא לא על השרת שלו ותופס משאבים?

shev.com 31-10-05 21:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima

באמת שלא ראיתי שמישהו כתב כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת. Dima, הצלחת להשיג שיא חדש!

1. מי אמר שאני לא מוכר פרסום? נהפוך הוא, זה בהחלט משהו שאני בעד. יש מחירים לכל מי שיבקש. רק התקנתי את המערכת באנרים וכבר יש לי הזמנות.

2. מה זה צריך להיות " הוא אמור לנהל אותו כאדם פרטי ולא כבעל עסק."?
אולי פיספסת את החוקים של הפורום, המשפט פתיחה הראשון (כדי שלא תתבלבל לחשוב אחרת):
" פורום הוסטס הוא עסק מסחרי לכל דבר." אני מציע שתבדוק את הראיה שלך אם פיספסת את זה. זה המשפט הראשון שכתבתי בחוקים. בוודאי שאני אמור לנהל אותו כבעל עסק. זה עסק! מוצהר!

3. בשום מקום לא כתבתי חסות או "הפורום מאוחסן בחסות". הבאנר פרסומת הוא באנר פרסומת רגילה. בא לך לפרסם במקומו,.. בבקשה.. לא כתבתי שום דבר על חסות, כי אני לא עוסק בחסויות. גם לא כתוב בשום מקום שהחברה שמאחסנת את הפורום היא הכי טובה (זה במקרה נכון אבל אין לזה בכלל איזכור).

4. המחירים לפרסום באנרים בפורום הם לא סימליים. לא להתבלבל ולחשוב שזה משהו סימלי.

5. "אבל אלון "מטפח" את הפורום מן הבחירה האישית שלו, הפורום הזה אפילו לא נקנה." וואו.. הפורום הזה אפילו לא נקנה?? מעניין, אני דווקא שילמתי עליו כסף גם על שם הדומיין, גם הרישיון, גם על הזכויות של הפורום, וגם על חידוש ועדכון הגרסה של הרישיון ועדיין זה לא נחשב שקניתי?
אולי אתה חושב שמישהו נתן לי אותו במתנה? הלו, .. חג המולד זה עוד חודשיים וסנטה קלאוס לא מבקר אצלי קודם, ואליהו הנביא לא מגיע לפני פסח.

Dima יש איזשהו משהו נוסף שאתה רוצה ליידע את הפורום?

k.machine 31-10-05 21:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי shev.com

באמת שלא ראיתי שמישהו כתב כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת. Dima, הצלחת להשיג שיא חדש!

1. מי אמר שאני לא מוכר פרסום? נהפוך הוא, זה בהחלט משהו שאני בעד. יש מחירים לכל מי שיבקש. רק התקנתי את המערכת באנרים וכבר יש לי הזמנות.

אולי פיספסת את החוקים של הפורום, המשפט פתיחה הראשון (כדי שלא תתבלבל לחשוב אחרת):
" פורום הוסטס הוא עסק מסחרי לכל דבר." אני מציע שתבדוק את הראיה שלך אם פיספסת את זה. זה המשפט הראשון שכתבתי בחוקים. בוודאי שאני אמור לנהל אותו כבעל עסק. זה עסק! מוצהר!

3. בשום מקום לא כתבתי חסות או "הפורום מאוחסן בחסות". הבאנר פרסומת הוא באנר פרסומת רגילה. בא לך לפרסם במקומו,.. בבקשה.. לא כתבתי שום דבר על חסות, כי אני לא עוסק בחסויות. גם לא כתוב בשום מקום שהחברה שמאחסנת את הפורום היא הכי טובה (זה במקרה נכון אבל אין לזה בכלל איזכור).

4. המחירים לפרסום באנרים בפורום הם לא סימליים. לא להתבלבל ולחשוב שזה משהו סימלי.

5. "אבל אלון "מטפח" את הפורום מן הבחירה האישית שלו, הפורום הזה אפילו לא נקנה." וואו.. הפורום הזה אפילו לא נקנה?? מעניין, אני דווקא שילמתי עליו כסף גם על שם הדומיין, גם הרישיון, גם על הזכויות של הפורום, וגם על חידוש ועדכון הגרסה של הרישיון ועדיין זה לא נחשב שקניתי?
אולי אתה חושב שמישהו נתן לי אותו במתנה? הלו, .. חג המולד זה עוד חודשיים וסנטה קלאוס לא מבקר אצלי קודם, ואליהו הנביא לא מגיע לפני פסח.

צודק...

סה"כ פורום הוסטס הוא באותו קונספט כמו בגרסה הקודמת. סה"כ עיצוב שונה:)

shev.com 31-10-05 21:59

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ymwd
וטיפ נוסף קטן.. כדאי לשים את הבאנר בכל הסכינים..
הוא מופיע רק בראשי

המערכת באנרים מותקנת רק בסקין ה-Default כרגע.
כאשר נחליף את הסקין בסקין סופי, הבאנרים יופיעו בסקין הסופי.
הבאנר לא שייך לפורום. הבאנר הוא באנר פירסומת של החברה שכרגע נמצאת בפירסום בפורום. במקרה זה עכשיו החברה שלי, אבל זה לא קשור לפורום.
כל אחד יכול לפרסם בפורום והבאנר יוחלף בבאנר של החברה המפרסמת.
זה לא לוגו של הפורום. הפורום הוא הוסטס, הבאנר הוא של חברת שב.קום.

Pavel 31-10-05 22:21

אלון, עצה קטנה ממני, תמנע ספאם באשכולות.
אני בחלק מהדברים מסכים עם דימה ובחלק מסכים איתך אבל אני עדיין לא מבין איך התגובות האחרונות קשורות לנושא, כך היה גם בכמה אשכולות אחרים ששם המשכת עם הספאם ולא מנעת אותו.
בכל מקרה, ההודעה הזאת לא נגדך ולא נגד אף אחד אחר:).

Alon.R 01-11-05 09:24

סלח לי דימה, אבל אתה מגזים לגמרי!
זה הפורום שלו זכותו לעשות מה שבא לו!
וגם אם הוא קנה את הוסטס בשביל לפרסם ולנהל אותה כעסק ולא כבנאדם פרטי זאת זכותו המלאה, הגזמת לגמרי..

Dvirs.Net 01-11-05 10:12

באנר חמוד מאוד :)
לא מבין למה אתם רבים ככה ומשנים את נושא ההודעה.

תרדו לנושא העיקרון, הפורום של אלון, נכון? יופי. הוא יכול לעשות בו מה שירצה.
בין אם זה לשים באנר 600 רוחב על 300 גובה או באנר 468 רוחב על 60 גובה.
אין פה בכלל על מה להתווכח. זה לא שמישהו יקום (מהמשתמשים) ויחליט לשנות את החוקים כאן.

Dima 01-11-05 15:23

ציטוט:

נכתב במקור על ידי shev.com

אתה צריך לקרוא בין השורות כשאתה אומר לי דברים כאלה, אני אמרתי לך שאם יש זכות לכל מי שרוצה להתפרסם תמורת סכום מסויים, אז זה בסדר גמור לדעתי.

אני מצטער שכתבתי את ההודעה שלי בנימת פגיעה, אך לרגע חשבתי שבגלל הבאנר הזה כל התחרות תעלם.

Roy|Gillex.net 01-11-05 16:15

ד"א ,
כבר אין את הבאנר שלו ,
יש את הבאנר של החברה של מייק .

somebody 01-11-05 16:17

כן..
חחח והאמת הבאנר עכשיו מכוערררר...
;)

Omri.L 01-11-05 16:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי somebody
כן..
;)

לפחות עכשיו הוא משתלב עם הפורום :qqb006:

k.machine 01-11-05 16:41

הורידו את הבאנר שלי:( :(

shev.com 01-11-05 17:33

ציטוט:

הורידו את הבאנר שלי:( :(

הבאנר שלך מופיע בחתימה שלי!!
(מה עם התיקון של השגיאת כתיב?).

ו.. הוא ימשיך להתפרסם יחד עם הבאנרים של גרפיקאים אחרים בפורומים השונים כל זמן שלא הזמינו אותם.
כל הפורומים מכילים באנרים (או מקום לבאנרים) והם להשכרה חודשית. ברגע שמישהו משלם על המקום לפרסום באנר.. אז יש לו את המקום שמור, עד לתום תקופת התשלום.

-אלון.

A1ex 01-11-05 17:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי somebody
כן..
;)

מעניין למה....:confused:

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:37.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ