![]() |
ביקורת על המתכנת רז
אני לא זוכר את הכינוי שלו בפורום:
הינה שיחה אחרונה שלי איתו: ציטוט:
ומי שבונה מערכת גם יודע איך לפרוץ אותה! והמערכות הוא לא עשה בשבילי זה היה לו. ואחרי יעוץ שלי בפורום אמרו לי לא לקנות את זה ולא שווה לי על דומין!... ולפי מה שהיבנתי זה מערכות חינמיות שאפשר להוריד אותם מאיזה מדריך!... ויש לי משהו אחד להגיד לך אתה יכול לכתוב ביקורת על האתר שלי כמה שאתה רוצה אבל אני יודע שאתה שקרן!ואני שמח שלא קניתי את הדומין!.... מי שהולך לקנות ממנו תחשבו פעמיים לפני שאתם קונים!!!! |
ציטוט:
|
באמת מאוד מגעיל ואני לא מבין אותו אפילו אם הוא הכין הוא צריך להכין רק אחרי שתביא תמילה האחרונה שאתה לוקח אז כנראה באמת זה מוכן..
|
על מה אתה רושם ביקורת?
לא היית לקוח שלו. לא שילמת לו. ושיחת איסיקיו אפשר לשנות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אוף כל הודעה שלך אתה סתם מקשקש! הוא כותב ביקורת כדי שאנשים לא יטעו כמו שהוא טעה! שמע לא חייבים לקטול כל אחד! דיי זה נמאס כבר!!! ומגעיל מה שהוא עשה... |
אני מכיר אותו.
אני בניתי לו את מערכת הד"שים. כל יום הוא מטרטר אותי לשדרג אותה בחינם, ללא כל סיבה מוצדקת. |
ציטוט:
בבקשה הוא רמאי לא רק שהוא לא עשה את זה הוא גם מנסה למכור את זה,אנשים אני לא זייפתי כלום אני נשבע לכם בכל היקר לי!... ***ולסליחה שהכותרת לא נכונה וכתוב מעצב |
נראה שלא זייפת..
גועל נפש.. שים לב למעצבים לפני שאתה מבקש מהם משהו. שים לב למקצועיות שלהם, לדיבור שלהם, ותחליט אם הוא מספיק בסדר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שלא תחשבו שזה אני ,אה...? :)
|
ציטוט:
על מי מדובר? |
איזה מגעילים אתם , כבר באו אלי לאייסייקיו אמרו לי : " לא תקבל אותי לרדיו אני ירשום עליך ביקורת רעה בהוסט " , כולה פורום מה נסגר איתכם ?
בעעעעע . . . שניכים לא בסדר.. |
ציטוט:
ציטוט:
|
רואים עד כמה האדון שרשם את ההודעה צעיר,
וגם המעצב צעיר, רואים פה דברים די רעים.. אני לא יפרש מה רואים פה, אבל אם הצד הנכון ישים לב לצד השני הוא יראה שאפילו אחד מהם עבר פה עבירה פלילית (כמובן רק אם זה נכון הדברים שרשמו שם) |
ציטוט:
לא יודע אם היית חכם תמיד, אבל ההודעה הזו עושה אותך חכם. מסכים עם עומרי 100% |
ציטוט:
הוא לא היה לקוח שלו!!. נמאס לך?זה ממש לא מעניין אותי. ואתה יודע טוב מאוד מה אתה יכול לעשות אם זה נמאס לך. רמז-x אדום... אני לא ישנה את צורת הכתיבה שלי בגללך. |
חלאס!!!!!!!!!!! נמאסססס מכל אחד מעפן מאיים שירשום בהוסטס ואפילו רשום בשיחה שמה שאתה אמרת לו "אני ארשום אותך בהוסט" זה לא פורום חיסול חשבונות דברו ביניכם!!!
ועוד דבר רז הזה נורא ילדותי מאיים כי לא לקחת ממנו בסוף זה ממש גועל נפש.. |
אשמח לדעת על איזה רז מדובר...
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:10. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ