![]() |
איזה תשתית אינטרנט הכי הכי מומלצת? :)
איזה תשתית אינטרנט הכי הכי מומלצת? :)
HOT רוצים התחייבות אז לא רציתי ואמרתי! ביי! יש מישהו אחר? |
תשתית אינטרנט? בארץ יש לך רק את בזק או HOT, או לקנות קו פרטי בכמה אלפי דולרים (שלדעתי גם מופעל ע"י בזק)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם תדבר עם HOT שאתה לא רוצה התחייבות..זה אפשרי, פשוט המחיר טיפה יותר גבוה. |
ציטוט:
יש לך או בזק או HOT ושניהם ירצו יתחייבות |
ציטוט:
בארה"ב הסתובבתי עם אינטרנט לוויני.. כל פעם שיש עננים..אין אינטרנט. |
אני לקוח עיסקי.
אבא שלי יש לו עסק קטן ואני נרשם על שמו. ציטוט:
דיברתי איתם והם לא מאשרים |
http://ihatehot.com
לא מומלץ ביותר. אני על תשתית של יס ואני מאוד נהנה! אינטרנט 750 קילובייט ל-5 מחשבים ועובד חלק! מומלץ ביותר! |
ציטוט:
אם לא חבל.. |
הפלגה באלסקה?
מה עשית שמה? הפלגה על קרח? |
ציטוט:
זה התחיל ממשלחת מהבית ספר לניו יורק ולבוסטון (שבועיים שתיהם) עכשיו אם אני כבר בארצות הברית ואמור להיות לבן דוד לשי בר מצווה (זה היה כמה חודשים מהבר מצווה שלו) אז למה לא להמשיך תטיול איתו? חחח אז משם טסתי לדיטרויט וניפגשתי עם דוד שלי ועם בן דוד שלי שם (סבתא שלו גרה שם אז היינו אצלה שבועיים) משם עוד שבוע הפלגה באלסקה :P |
אין כמו התשתית של בזק, רק כשעברתי ל-HOT הבנתי את זה.
ב-HOT, אם חלמת להחליף IP ב-2 דקות, תחלום שוב. אתה מתנתק אתה לא חוזר שבוע. |
אני יותר אוהב את התשתית של בזק.
|
דווקא אני בHOT כבר 3 שנים...דווקא יופי לי.
|
ברור שבזק..
הכי ותיקים עם הכי הרבה ניסיון והציוד הכי חדש.. (לפני כמה חודשים הם שידרגו..) |
בזק.
מניסיון. HOT האלה...וואי...אל תתחילו איתם אפילו.. אני יודע שיש כאלה שדווקא הולך להם טוב אצל הוט, אבל הרוב הגדול שאני מכיר שיש להם אינטרנט של הוט וטלפון פשוט מצטערים על זה =\ אליחי, אני שולח לך עוד דקה הודעה פרטית. |
מניסיון בזק, אצלנו הייתה בעיה קטנה בתשתית של השכונה.
הם עבדו כמה ימים וסידרו את הבעיה. וגם לפי מה ששמעתי הוט לא הכי הכי.. |
IHATEHOT.COM
בזק RULZ |
אל תתקרב להוט!! רק בזקק!! אני כבר 7 שנים על בזק ולא מתחרט! HOT גרועים מאוד מניסיון..
|
HOT גרועים? למה?
אני נמצא על 012 כבלים עם תשתית של HOT + קו טלפון של HOT + 4 ממירים דיגטאליים שלהם עם VOD ואני מרוצה מכל רגע. לא זכור לי נפילות כמעט, האינטרנט מחובר על MPLS מאז שהתקנתי אותו (המודם מחובר לסוויטץ' ו-2 מחשבים מתחברים עם 2 חייגנים ואייפים שונים). הכל טס, רץ מהר והקישוריות לחווה של 012 מה שבעצם הכי חשוב לי ממש מהירה. הטלפון שלהם מעולה, לא היה לי התנתקויות, הוא תמיד זמין והוזיל לנו את החשבון ב-200 ש"ח בחודש. והטלוויזיה ממ, אין לי תוכניות לעבור ליס אני ממש נהנה מהתכנים בהוט. |
אני כמו יאיר, כבר כמעט 3 שנים עם תשתית של הוט חיבור של 012
יש לנו גם טלפון של הוט ו4 ממירים בבית אין שום בעיה.. ולגבי זה שאמר על השינוי אי פי... עניין של שניות :S כנראה שהתשתית באיזור שלך לא הייתה מפותחת מספיק באותה תקופה... אתה גר במושב או איזור יחסית מרוחק יכול להיות? |
אני גר במרכז והיה לי מה שאליחי תיאר לפני כמה שבועות.
שינוי אייפי היה דורש הפעלה מחדש אצלי. הטכנאי שבא אליי סיפר, שלהרבה אנשים הם מחברים את המודם לUSB, אצל אלו שאפשר, ואחר כך כשהם [אנחנו] יתלוננו לומר שבעיה בתשתית..צריך להביא טכנאי שיתקן ובלה בלה בלה..כסף.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ