![]() |
הגיע הראב4 פרמיום D:
מי שזוכר לפני חצי שנה בערך פרסמתי סקר עם מכוניות שאימא הייתה צריכה להביא,
(האופציות היו B4 / אלפא רומיאו 159 והיה עוד משהו לא זוכר). בכל מקרה התקציב של האוטו ירד בגלל שיפור בתנאי עבודה ((: אז הלכנו על הראב4 Premuim Edition והזמנו אותו כבר לפני 4 חודשים והיום הוא הגיע (הוא הגיע ביום ראשון אבל אימא הייתה בחו"ל). מפרט: מנוע: בנזין, 4 גלילים, נפח 1,998 סמ"ק, הספק מרבי 152 כ"ס ב-6,000 סל"ד, מומנט מרבי 19.7 קג"מ ב-4,000 סל"ד ביצועים (נתוני יצרן): מהירות מרבית 175 קמ"ש, תאוצה 0-100 קמ"ש ב-12 ש' נתוני שטח: מרווח גחון 19.5 ס"מ, זוית גישה 30 מעלות, זוית נטישה 30 מעלות מחיר: 212K מחר נרביץ סשן תמונות (: http://www.shvilim.co.il/Uploads/gal...oyota_rav4.jpg (אני אמור לקבל תאריך לטסט ב-26 לחודש ((: ) |
שיהיה במזל טוב! בוא תעשה לי סיבוב ככה אחרי שתוציא רישיון? נלכלך קצת את האוטו עם אלכוהול...
|
ציטוט:
|
מניאק :)
|
במה היא עובדת?
|
אתה מניאק D:
ציטוט:
|
אךך הטחונים האלה...
יש אנשים שצריכים לעבוד בשביל המכוניות שלהם :( |
ציטוט:
מגיע לה.. |לב| |
תתחדש יאירו'ש :)
|
ציטוט:
|
התקציב ירד ? :/
B4 לא עולה יותר .. |
ציטוט:
|
תתחדשו!
גם סבא שלי קנה אחד כזה, ג'יפ יפההה.. |
תתחדש אחויה :) מחכה לביקור ממך...
|
תודהה =))
ואליאור בו קודם עם המגאן כבר הכנתי לך תהפתעה (: |
תחדש, לא אוהב כלכך תרכב הזה.. יותר כביש מהאשר "ג'יפ" , לא לשטח בקיצור.. אבל על סמך זה אני בטוח שאמא שלך לא צריכה שטח , או שכן ? :X
|
עגלה ;)
|
212K ?
יו :O |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
מכובד:)
|
שתידה 0-100 ב- 12 שניות, זה הטוווח של פיאט פנדה. מה שכן, זה ביגלל שהאוטו דיי כבד. אגב יש שמה מנוע מסוג H או V איזשהו?
ת'חדש. |
ציטוט:
ציטוט:
מממ מנוע V6 אם אני לא טועה. |
|
בעזרת השם יאיר, נעשה פתיחות :) אחלה אוטו...עיצוב יפיפה מבפנים..
|
bנתחיל בזה שהגירסא הרגילה של פיאט פאנדה עושה מ0-100 ב-14 שניות והגירסאת 4X4 של הפאנדה עושה ב-20 שניות.. אל תבלבל תשכל. יותר מזה, הראב4 יותר מהיר מהמאזדה 3 (לא גירסאת הספורט)
מממ מנוע V6 אם אני לא טועה.[/quote] אקיצר, לטויטה ראב-4 פרמיום, אין מנוע v6 ;) ואמרתי בידיוק 12 שניות, אמרתי בטווח של פיאט פנדה. ואין מצב שהראב-4 מהירה יותר מהמזדה 3. אולי יש להם בידיוק אותו סוג מנוע (טורי, 150 כ"ס) אבל האוטו יותר קל המזדה 3. |
ציטוט:
S1.6ACTIVE Mazda 3 עושה מ-0 ל-100 ב-12.4 שניות. Toyota 2.0PR Rav4 עושה מ-0 ל-100 ב-12 שניות. ולגבי ה-V6 יש אותו בגירסא האמריקאית התבלבלתי. תעשה לי טובה אל תתווכח עם עובדות. |
אוטומט כן?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחחח, חבל הייתם הולכים על B4, בתור אחד שיש לו כזאת.
אבל גם בחירה מעולה! תהנה. |
ציטוט:
ניחא, לא משנה באמת בחירה מעולה (: |
תחדש :P
גם אמא שלי רוצה לקנות ג'יפ בתקציב הזה +- נמליץ לה :) |
לא אמורה להיות איזו מדבקה קטנה על הרכב מטעם החברה שאמא שלך עובדת? (ככה זה אצל אבא שלי) ..
|
אוטמט?
הילוכים? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש הרבה אין לי כח לפרט XD |
ממ תודה (:
ציטוט:
ציטוט: