![]() |
דומיין ישראלי ב 17.95 דולר בלבד - LiveDns Ltd
שלום לכולם,
חברת LiveDns Ltd הוסמכה אתמול על ידי איגוד האינטרנט הישראלי (ISOC-IL) לשמש כרשם מוסמך מטעמה לצרכי רישום, חידוש וניהול שמות מתחם (דומיינים) בסיומות: co.il ו- org.il לנו כרשם מוסמך מתאפשרת גישה ממוכנת, מאובטחת ומאומתת למרשם שמות המתחם באמצעות מערכת הרשם-מרשם, כולל טיפול אוטומטי בחלק גדול מן הבקשות הנפוצות. השקענו זמן וממון רב בפיתוח מערכת אוטומטית לחלוטין,ידידותית להפליא, המאפשרת לכם לרכוש דומיינים, לעדכן כתובת DNS בזמן אמת, ולקבל התרעות למטרת מעקב על פעולות שמתבצעות במערכת ולקבל תזכורות בנוגע למועדי חידוש הדומיין. הייתרונות שלנו הם ברורים: 1. ממשק ניהול מלא וידידותי להלפליא המאפשר לכם לבצע כל פעולה אפשרית בנוגע לדומיינים שלכם החל מהגדרות DNS וכלה בעידכוני סטטוס (Lock ו UnLock), חידוש, רכישה, ניהול פרטי אנשי הקשר השונים של הדומיין. 2. ניהול DNS מתקדם: אפשרות לנהל את רשומות ה DNS, יצירת MX Records, A Records וכו' ללא עלות נוספת. 3. מערכת אוטומטית לחלוטין. ייתרון זה הוא גדול מאוד לעומת הרשמים האחרים, שכן אין צורך לחכות לאישור ידני. דבר זה מבטיח עידכונים מהירים ללא צורך להמתין ליום העבודה הבא על מנת ששינוי ה DNS, או פעולת חידוש הדומיין תאושר בצורה ידנית. לא עוד שליחת פקסים לאיגוד! 4. אפשרות להעביר דומיינים מאיגוד האינטרנט ישירות אל תוך ממשק הניהול שלכם למטרות של ריכוזיות ונוחות. כל הדומיינים שתעבירו אל תוך הממשק ירוכזו במסך אחד עם אפשרויות חיפוש וסינון מתקדמות. 5. מחיר ללא תחרות: 17.95 דולר לשנה בלבד. המחיר הזול בישראל. למידע נוסף: domains.livedns.co.il נשמח לראותכם בין לקוחותינו. כל פידבק יתקבל בברכה. קובי שחר. |
יפה מאוד רק 18$?
אני מזמין.. |
ברוך הבא קובי :)
|
ברוכים הנמצאים.
אמנם אני לא כותב כאן הרבה, אך אני מבקר פה לעיתים תכופות...
|
המחיר כולל מע"מ?
|
בהצלחה קובי.
שמי רותם, יצא לי לדבר עם כפיר. אני קשור ל: soze.co.il |
לא, כמובן שזה לא כולל מע"מ.
יש להוסיף למחיר מע"מ כחוק.
|
מחירים צונחים וזה מוצא חן בעיני :)
אני אתחיל להתעניין בדומיינים בארץ. דבר שעד עכשיו לא התעסקתי בו. |
יש סיכוי שהקאץ' הוא בחידוש?
כי זה לא מוזכר בשום מקום באתר .. |
אין פה שום catch.
השוק הוא תחרותי מאוד ומי שיעלה את המחיר, יפסיד לקוחות רבים.
חוץ מזה, אם משהו לא מוצא חן בעיניך, תוכל בכל שלב להעביר את הדומיין לכל רשם שתרצה. קובי |
עבודה ממש ממש טובה :)
תעשו חבילות משולבות (אחסון + דומיין) |
ציטוט:
כמה עולה לחדש אחרי שהשנה נגמרת? |
אותו המחיר בדיוק.
זה נקרא "יחידות רישום" ויש להן מחיר קבוע. כרגע הוא 17.95 בתוספת מע"מ.
מבחינתינו, קנייה וחידוש זה בדיוק אותו דבר. אתה כבר יכול לחדש את הדומיין שלך במחיר זה. כמו כן, ניתן לרכוש ישירות לשנתיים במחיר של שתי יחידות רישום. |
בהצלחה קובי
אחלה של מחיר אני מתחיל ליקנות |
המחיר שלכם עומד לעלות בתאריך מסויים? (בדומה ל-dtnt).
|
תאי,
אין לנו שום תוכנית להעלות את המחיר. האינטרס שלנו ברור: למכור כמה שיותר דומיינים. קובי |
אחלה של חברה אחי
מממ אתה מנהל של החברה או נציג שלהם? ממ שמעתי שיש לכם חווה משלכם ושרתים גדולים ומשרדים והכל זה נכון?? |
ציטוט:
קובי, ברוכים הבאים לפורום. נשמח אם גם תכתוב פה לעיתים יותר תכופות ותשתף אותנו בידע שלך בהוסטינג :) EDIT: אגב, הבנתי שבאתר המחירים אינם כוללים מע"מ. למיטב ידעתי, יש חוק שאוסר להציג מחירים בדולרים וגם בלי מע"מ, תקן אותי אם אני טועה. |
פיצוץ אחי
זה רק ניראה לי או שבאמת אתם סב דומיין? איזה שרותים נוספים אתם מספקים? |
כל הכבוד אחלה חברה!! אני הולך לעשות קנייה של כמה דומיינים ממכם...
שיהיה בהצלחה בברכה קובי. |
ואוו יש לך עכשיו פור רציני על חברות אחרות...תהנה עד שחברות אחרות יתחילו לקבל הסמכה.
ודרך אגב חברה יפה מאוד מאוד יש לכם :-) |
תודה על הפירגון,
קצת על החברה: Livedns יושבת בקריית אריה, פתח תקווה והיא מונה 9 עובדים קבועים בגילאי 25-32. החברה הוקמה לפני כ 7 שנים על ידי שותפי יגאל רוזנקרנץ ,תואר שני במשפטים, ואנוכי ,מהנדס אלקטרוניקה אך עוסק בפיתוח תוכנה. החברה היא חברה פרטית ואנו אחת מחמש חברות האיחסון הגדולות בישראל. החברה מתמחה באיחסון אתרים (כ 3500 אתרי אינטרנט מאוחסנים אצלנו) ובניית אתרים (כ 500 אתרים שבנינו במהלך השנים- 400 מתוכם הם אתרי סחר אלקטרוני) אשמח לתרום קצת מהידע שצברתי עד כה. קובי |
ציטוט:
|
ואו.. אהבתי מאוד את המחיר אני יזמין בקרוב , מקווה שהמחיר לא יעלה, אפשר לדעת כמה זה אחריי מע"מ? , תודה..
לחדש עולה עוד 17.95 דולר? אשמח לעוד פרטים.. |
ציטוט:
|
ברוך הבא, בהצלחה לכם, חברה מעולה.
|
יפה, בהצלחה.
|
דימה,
אתה צודק חלקית. חברה שקונה את רוב הסחורה שלה בדולרים, יכולה למכור בדולרים. בנוסף, חברה שרוב לקוחותיה עסקיים, יכולה למכור בכל מטבע וללא מע"מ. זה בדיוק המצב אצלנו. קובי. |
יש ליש אלה מממ
עם קניתי דומין מDTNT אני רוצה עלבור אליכם לפאנל שלכם יש אפשרות?? |
ברוכים הבאים :)
|
יקיר,
כן, כמובן שיש אפשרות כזו. ניתן גם לעבור מאיתנו ללא כל בעיה. עליך רק להגדיר את הדומיין למצב Unlcok. https://domains.livedns.co.il/TransferHelp.aspx תבדוק אם יש לך את האפשרות לעשות את זה בממשק שלהם. אם לא, תתקשר ותבקש. אסור להם לסרב. קובי |
שעוברים מחברה לחברה
שעוברים מחברה לחברה מותר לעבור מתי שרוצים?
ולא משלמים את ההעברה? ועוד שאלה מותר לי למשל לעבור מרשם חדש כגון livedns לisoc? תודה |
אתר החברה לא עובד אצלי כבר מספר שעות...
|
ציטוט:
בהצלחה, כנראה אני ארכוש ממכם בקרוב דומיין |כן| |
הדומיינים זולים בכולה 2 דולר... אבל החבילות אירוח - 4500 ש"ח לשנה? אני יכול לקבל אותו דבר אצל המתחרים ב700 ש"ח...
|
קובי יש לי שאלה קטנה,
יש אפשרות לבצעה תשלום בעזרת PayPal ? או באופן ידני שאני יעביר לך את הכסף ותזמין לי דומין או בעזרת המערכת שלכם אשמח לתשובה :P |
היי עמוס,
רק בכרטיסי אשראי. בקרוב יהיה ניתן לקנות קרדיט בהפקדה בנקאית. |
אם קניתי דומיין ב - ISOC , ואני מעוניין להעביר אותו אלייכם, ישנה אפשרות כזאת?
מתן. |
כן.
|
ציטוט:
רק פעם אחת מ-ISOC לרשם משנה X . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:50. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ