![]() |
AllStar: Slam Dunk היום!
היום!.
מתקיים האירוע השנתי של הNBA. תצפו לראות הטבעות מדהימות!!. היום ב3:00, ערוץ ספורט 5+. מי נשאר לראות?! |
אני לא נשאר, אני קם בשביל זה.....
הולך לישון באיזה 22:00 ככה....ואז היום שלי יתחיל פשוט 3 וחצי שעות מוקדם יותר... מחר כמובן, אותו סיפור;).. שמעתם מי צוות השופטים השנה של ההטבעות?!?!.. גם דוקטור J גם ג'ורדן (2 השחקנים הכי גדולים בכל הזמנים של הNBA) גם בראיינט (ועוד ועוד..אבל אלה הם הגדולים שבהם). |
באיזה ערוץ זה?
|
ציטוט:
יש לך מושג מי ישתתף בתחרות?, את זה לא בדקתי עדיין |
התחרות תתקיים בספורט 5+, ואני כבר אראה את זה יום ראשון בספורט 5 בשעה 16:15 (אני אקליט כי אני לא עומד להיות בבית..)
|
ציטוט:
ציטוט:
דירק נוביצקי, גילברט ארינס, דיימון ג'ונס, ג'ייסון טרי, ג'ייסון קפונו, ומייק מילר. (אגב, הציעו לאנתוני פארקר..אבל הוא סירב..עניינים משפחתיים). הטבעות: נייט רובינסון (הזוכה שנה שעברה..), ג'ראלד גרין, טיירוס תומאס, דוויט הווארד. תחרות כשרונות (זה עם הכדרור, מסירה וכו'): דווין וויד, קובי בריאנט, לברון ג'יימס וכריס פול. הרשימת שחקנים נלקחה מוואלה;).... ציטוט:
|
אני יקום לראות, מקווה להתעורר =]
|
ציטוט:
|
נקליט ביס מקס (החדש :) ) את השידור בספורט 5.
|
אני הולך לישון ומתעורר:).
איך אני יכול להקליט את זה למחשב?, ואם אפשר תענו בעברית (אין לי מושג בשיט הזה) |
היסתכלתי בישדורים
בערוץ 5 יש גם משהו ב2 מה זה? |
ציטוט:
אם לזה התכוונת?8-* |
ציטוט:
ספורט 5 02:00 אולסטאר 2007 עם כדורגל ספורט 5 03:00 ישיר! אולסטאר 2007 עם כדורסל |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אוי איזה בעאסה
ויש בESPN? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שדואג שאפילו לא יביאו פה לינקים לשירים יעלה את זה לאתר טורנטים חחח? אה וחפיף אני יסתכל את זה דרך המחשב |
טוב, עכשיו אמור להתחיל החלק הרציני, שלשות והטבעות...:D
וייד זכה בכשרונות. עריכה: שלשות - ג'ייסון קפונו. (2 הפיינליסטים האחרים - נוביצקי וארינס). הטבעות - ג'ראלד גרין. (הייתה לו הטבעה אחת מדהימה מעל נייט רובינסון (שזכה מקום שני)). וגם, דוויט הווארד הטביע ובו זמנית הדביק מדבקה עם הפרצוף שלו על הלוח...חחחחח..... בקיצור, הייתה תחרות על רמה השנה....לדעתי לפחות... ציטוט:
|
ציטוט:
עודמ אחד יגיד כמוך ועוד אחד שבסוף זה יגיע לשם מישהו כבר יעלה אבל אף אחד לא יעלה בסוף חחח |
ציטוט:
אולי זה לא יהיה עם פרשנות ישראלית ...אבל בטוח יהיה האולסטאר..אני לא מאמין שלא. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:30. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ