![]() |
[מבצע] עיצוב מותאם אישית ב-50 ש"ח.
אני מעוניין לעצב 5 עיצובים תמורת 50 ש"ח לעיצוב בלבד.
תיק עבודות יישלח למעוניינים בפרטי. נא להשאיר פרטים ליצירת קשר\לשלוח הודעה פרטית\לבקש באשכול זה תיק עבודות בפרטי. תודה. |
בהצלחה תאי - מומלץ :)
|
תאי, יש לי עבודה בשבילך.
אבל מה שאני חושב להקים יכול להיות מאוד מאוד קשה לעיצוב. ואולי אפילו קשה יותר לקידוד. אם תחליט לקחת ותבצע, אני מאמין שזה יפתח לך דלתות שלא ידעת שקיימות. אם מעניין אותך צור קשר. |
בהצלחה תאי :)
|
בהצלחה, נראה לי מאוד מוגזם אבל זה בטוח תואם את איכות העיצוב.
|
ציטוט:
מה זה השטויות האלה, הוא עושה טובה שהוא מעצב ב 50 שקל... גם אופיר שוב (סתם דוגמא) יכול לבוא לו פתאום לתת 5 עיצובים ב 20 שקל סתם כי בא לו... |
ציטוט:
מה ההבדל הגדול בין 50 ש"ח ל-100 ש"ח? |Rolleyes| |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מניח שכולם מבינים למה התכוונתי, אם הוא יורד למחירים נמוכים כאלה, הוא לא יכול להגיד משהו רע על מחירים שלי (ומחירים נמוכים זה לא רע). |
שיהיה בהצלחה תאי! אחלה מעצב מומלץ מאוד!
|
אפשר תיק עבודות? ותגיד, בו נגיד שאני לא מרוצה מהעיצוב. אז סתם שילמתי לך? אני לא רוצה להידפק.
|
בהצלחה למרות שראיתי עיצובים שלך והם לא שוים אפילו מכירה
ו50 שקל על עיצובים כאלה לפי דעתי זה יותר מדיי(לא שאני אומר ש50 שקל זה יקר אלא עיצובים כאלה ב50 שקל זה יקר) אין איכות אין רעיון טוב לכן אני אומר זאת) |
יכול להיות שאני יצטרך אותך אחי אני יצור איתך קשר עם כן...
|
אשמח לקבל תיק עבודות בפרטי.
|
אפשר לקבל תיק עבודות בפרטי, תודה.
|
אתה לא יכול להשוות עיצובים שלי שמכרתי ב 100 לעיצובים שלי שמכרתי ב 500, זאת הנקודה שבאתי להבהיר.
|
מעוניין, שלח תיק עבודות לפרטי
|
אשמח לראות תיק עבודות.
|
מומלץ :)
ועוד במחיר הזה בכלל... |
אני מעוניין, איך אפשר ליצור איתך קשר?
|
אשמח לראות תיק עבודות בפרטי בבקשה, יום טוב
|
תאי הוא ילד שמן ואמין :).
מומלץ |
דור אני לא מבין על מה אתה ממליץ?
אמין סבבה אבל תדבר על רמת העיצוב שלו שהיא לא מזהירה ושוברת שיאים |
ציטוט:
אתה תמשיך להגיד דברים רעים עליי בכל אשכול שאני אפתח? לא זכור לי שהראתי לך עיצובים שלי, והרבה יוכלו להעיד, שאני כבר לא ממש מראה כאן עיצובים. בפעם הראשונה התעלמתי אבל אני מבקש ממך להפסיק. אני אשתדל לשלוח לכולכם מחר תיק עבודות, מצטער על העיכוב. |
תאי באנדם מומלץ, אמין ויודע לעצב ברמה גבוהה,
לא תיתחרטו :). |
תיק עבודות לפרטי בבקשה.
|
אני ראיתי את העיצובים שלך
להזכיר לך עשית את זה עוד פעם והיה עוד אחד שאמר שאתם אומרים שהוא אמין אבל העיצובים לא משהו אם השתפרת ואתה רוצה שאני אשנה את דעתי שלח לי תיק עבודות לפרטי ונראה |
אשמח לקבל תיק עבודות בפרטי.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ