![]() |
יש לי מחר טסט ראשון, יש עצות?
המורה הודיע לי לפני 5 דקות שמחר יש לי טסט בסביבות 11..
יש הצעות? טיפים? פאק איזה התרגשות XD |
חחח שיהיה בהצלחה ותנסה לא להילחץ..
חחח ותשים לב טוב בסיבובים |
המלצה ראשונה:
לא להגיד "טסט ראשון". :) |
ציטוט:
אבל עזוב תסטטיסטיקות אני בדוק עובררררררררררר בדוק D: |
שהיה בהצלחה..
מתי שאני עברתי טסט ראשון לא אמרתי לאף אחד :) האמת שהיה לי טסטר חבל על הזמן :) 3 דקות ועברתי.[היה לי קומבינה עם המורה :)] שכן שלי היה חחח.. שהיה לך המון בהצלחה |
ציטוט:
חייב לשמור על אופטימיות |כן| |
ציטוט:
עכשיו אני גם עושה רשיון על משאית מעל 15 טון :)[צבא] |
ציטוט:
|
ציטוט:
איך זה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל ב25 לחודש יש לי פגישה עם ת"ש נשחק אותה שיש לי בעיות רציניות. שלא ידע מאיפו הבאתי. חחח :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
ישחק אותה בעיות כלכליות רציניות.. גם ההורים.. בגלל זה אני הולך לבנק עוד כמה דקות להוציא את המליונים :) חח |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני רק רוצה להגיע לבית כל היום בגלל העסק שלי.. אם לא משחררים אותי כל היום לא מתגייס :( לא יהרוס את העסק שלי.. זה פרנסה לא :) אם זה היה פרנסה של 3000 אלף שח בחודש הייתי מוותר אבל זה יותר :)חח 11:08 אין טסט..? |
ציטוט:
שמע, תאמת כל עוד לא עשית יותר מ-5-6 נטו זה לא פרנסה שמסוגלת להחזיק אדם במצב מעולה, על פרנסה כזאת ומעלה (כרווק) לא הייתי מתגייס אם הייתי יודע שאני יכול להתקדם בתחום. |
ציטוט:
אבל אני עושה יותר :) חחח טוב עפתי לבנק |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תרגיש שהוא המורה שלך, אל תהיה בלחץ, תהיה מרוכז, תשתמש הרבה בוינקרים, לפני כל עצירה או איתות תסתכל על המראות ותשמור על מהירות מותרת...
אל תהיה מתחת למהירות כי אז אתה תכשל על חוסר בטחון, אז שים לב לדייק. |
ציטוט:
|
בישוב שגרתי לפני שנתיים המאזן של החברים שלי עומד על 0/12....(טסטים, לא אנשים).
ומצד שני בישוב אחר 2/2... בקיצור, זה יותר תלוי ביום של הטסטר מאשר ביום שלך;)... עריכה: כמובן שבהצלחה! טיפ?.. אם יש לך ביטחון עצמי, תוריד אותו...;) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני יודע שכשאני חושב יותר מדי על הצלחה (למשל במבחנים במחשבים..שבלי להשתחצן..אני ממש טוב)...מתקתק את המבחן 30 דקות ויוצא..אח"כ מגלה שהייתה לי איזה חוסר הבנה בשאלה אחת כי מיהרתי והלך תרגיל.. בקיצור, תנסה כמה שיותר להיות "ער" לדברים. |
ציטוט:
|
קח הכל בקלות ...
אתה תסכל אחרי זה אחורה ותגיד לעצמך "מה כ"כ נלחצתי מזה???" תירגע תפגין ביטחון והכל יהיה בסדר. ואל תשכח שהטובים עוברים ב2. |
ציטוט:
|
מזה?!
שחר... בציטוט שלך יש קובץ EXE שנראה כמו וירוס או שאני טועה? ציטוט:
|
LOOL!
ציטוט:
אין לי מושג מהזה, אחרי ששלחתי תהודעה ראיתי שזה התווסף מעצמו, המחשב שלי דיי מלא וירוסים כנראה בגלל זה. בכל אופן, אל תיכנסו. ערכתי |
לי יש טיפ...
אל תעשה תאונה :) |
אל תילחץ ושיהיה לך בהצלחה..
|
בהצלחה
חח לי יש שבוע הבא טסט על רכב משטרתי |
תודה =] בינתיים לא לחוץ סתם משועמם
|
יש תשובה?:)
|
ממ הלך סבבה לא היה ברקס לא נגה בהגה יש סיכוי שעברתי נודיע לכם כשיהיה תשובה [:
|
אני כבר מחכה :)
|
יש תשובה יאיר :)?
|
עברת?
|
היה לי טסט בשלישי האחרון...עברתי=]
|
עשיתי טסט בערך לפני חצי שנה, והאמת היא שהייתי לחוץ... אבל ממש לחוץ.
הדרך הטובה ביותר היא פשוט לספר לכמה שפחות אנשים ככה הפחד מכישלון קטן יותר. כדאי לחשוב על זה כאל שיעור רגיל, כדאי גם לזכור שבמקרה הגרוע ביותר ניתן לעשות טסט נוסף;P לילה טוב ובהצלחה לכל הנהגים ובפרט לחדשים:-) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ