![]() |
אתר קופונים ל-GoDaddy.com.
http://cuponim.info/
גילוי נאות: האתר הינו אתר שלי. אני אודה לכם אם תכנסו דרך הבאנר הנמצא באתר, זה לא עולה לכם יותר, ואני ארוויח קצת ואמשיך לעדכן את האתר בקופונים עדכניים ועובדים לגודדי. |
1. בהצלחה!
2. למה האתר באנגלית? אם אתה רוצה קהל לא ישראלי למה הלכת על קופונ-ים? לא עדיף קופונ-ס או משהו? 3. תעשה עיצב כלשהו, ובכלל השחור הזה מבאס חח, תשתמש בצבעים של גודדי או משהו... 4. בהצלחה! |
ציטוט:
2. החלטתי ללכת על קהל ישראלי ולא ישראלי כאחד, הדומיין פחות משנה, אני אקדיש את הדומיין הזה לקהל הישראלי דווקא, אני תכף אתרגם הכל, תודה. 3. אולי אני אעשה עיצוב css מהיר, אני לא רואה טעם להעמיס על האתר עיצוב, הוא הכי טוב לטעמי כשהוא מינמלי כמו שהוא. 4. שוב תודה |קורץ| |
לחצתי תהנה.
|
בהצלחה.. נחמד מאד! לחצתי :)
|
אין לכם טעם להכנס ולצאת,
אני מרוויח לפי מכירות, אבל תודה רבה :) עריכה: האתר תורגם לעברית, תהנו. |
בהצלחה...
אני חושב שכדאי להוסיף טופס להוספת קופונים או שליחה אליך, כך יהיו לך יותר קופונים. |
נכנסתי לפי דעתי מומלץ עם מישהו יעשה זאת בדומיינים היותר זולים כמו גלובט או נט פירמס הביקוש יותר גדול
|
ציטוט:
ציטוט:
תודה גם לך. |
בהצלחה תאיוש
|
תודה דניאלוש.
|
תודה!!!
אתה בונה הרבה אתרים אאה (: |
ציטוט:
|
ראיתי והוספתי למועדפים.
כשאזדקק לדומיין נקנה דרכך, תודה על השירות. והמון הצלחה :) יום קסום לך ולכולם. |
ציטוט:
|
אין על הראש שלך תאי, רק אתה חושב על הדברים האלה :)
כל הכבוד, בהחלט שימושי ואני הולך לבצע קניה דרך הבאנר :) בהצלחה. |
ציטוט:
העיצוב הוחלף! |
בהצלחה ותודה רבה
|
אחלה תודה.
לגבי האתר, הלוגו שלהם הוא סימן רשום (R) אני לא בטוח שאתה יכול להשתמש בחלק ממנו בתור הלוגו שלך. לגבי הבאנר שמוביל לאתר שלהם, אין צורך לשים 2 זהים. תשים אחד באמצא ותמצא דרך להבליט אותו. |
ציטוט:
אני אוריד את הבאנר העליון, ואשים במקומו באנר אחר, תודה. תודה רבה. |קורץ| |
בהצלחה.
אבל אני לא מבין למה לא נועלים לך את האשכול.. כי כשאני פרסמתי אתר עם קופונים ישר נעלו בגלל שאני מרוויח מזה. תציין את זה שכשקונים דרך הלינק שיש לך באתר אתה גם מרוויח... |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
במקום להתחיל להגיד שזה אתר מועיל ואני רק רוצה לעזור, ישר אמרתי שזה אתר שלי, ושאני מרוויח לפי מכירות דרך הבאנר, ובגלל זה גם קיבלתי לא מעט לחיצות ואמרו לי שיקנו דרך זה. כנות היא הדרך הכי טובה בתחום הזה. |
ציטוט:
אם הייתי מפרסם והייתי אומר שאני מרוויח זה היה בסדר? |
ציטוט:
אני מרוויח מהבאנר, אם הייתי מפרסם כאן את הבאנר כנראה שזה היה לא בסדר. |
אוקיי. הבנתי.
שיהיה בהצלחה באתר! |
רעיון יפה..בהצלחה!
|
דביר,
תיגש אלי ותבקש אישור גם - כל עוד אתה מציין בהודעה שאתה מרוויח פר לחיצה \ מכירה אני מוכן לאשר |קורץ| |
ציטוט:
ציטוט:
|קורץ| |
בהצלחה ;)
|
ציטוט:
|
בהצלחה תאי :)
|
תודה :)
|
אולי תשים גם קופונים של חברות אחרות? אפשר אולי לפתוח עוד פינה באתר או משהו כזה.
בהצלחה :) |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ