![]() |
מי הולך לבומבמלה ?!
הי חברה מה המצב?
מי הולך עוד 38 ימים לפסטיבל בומבמלה מהפורום? |קורץ| מי שהולך תגידו אולי נוכל להפגש|קורץ| אני הולך ועוד איזה 10 אנשים... שאני מכיר 8 מהם בנות |קורץ| שוווווה לראות ( לכל הקטנים הם 18+ מי שיבואו פנוי נוכל לסדר לו איזה קוזינה רק למשך הפסטיבל בלבד חחח ) אז יאללה חברה בראש טוב מי הולך תגידו... |
אני שם עם עוד כמה קוזינות |קורץ|
|winky| |
אממ... מצטער על הבורות, על מה אתם מדברים?
|
ציטוט:
|
זה כולם מתאספים עושים אורגייה משהו THE B3ST
|
חח מיצטער גם על הבורות אבל עדין לא הבנתי מזה ואיפה זה מתקיים וכו.. חח פרטים:).
|
|
אני הולך כנראה,
עם עוד 20 ומשו איש אנחנו מקימים שבט ONO CITY |
ההורים שלי יבעטו אותי לעזאזל אם אני רק יצא לשם.
לא נותנים לי, הם חושבים (צודקים(?)), שיש שם סמים, אלכוהול וכאלה. |
ציטוט:
שמע בכל מקום יש סמים ואלכוהול לא כך? במסיבות אין סמים? אין אלכוהול? תקרא בומבמלה זה כמו מסיבה אחת גדולה להרבה זמן והרבה זמן !! אותו דבר כמו מסיבה בכל מועדון תגיד להורים שלך. אם אתה לא לוקח סמים גם שהם לא תקח סמים ( או שכן לך תדע :-0 ) כך שהכל תלוי . |
ציטוט:
בכל אופן, סמים אלכוהול וזיונים תמצא שם בשפע.. ומה רע? :) חוץ מהעובדה שמשנה לשנה זה מתמסחר וכל הערסים פתאום הופכים להיות שאנטי והכל נהיה מגעיל ומוזר |
ציטוט:
בתאכלס, הם לא רוצים שאני יתדרדר לכל הדברים האלה, כמו סמים ואלכוהול. אני יכול להבין אותם. אין רע, אני מקשיב לפחות בקטע הזה להורים שלי, שאף פעם לא טועים בדברים האלה. |
יש שם סמים, אלכוהול, סקס וכו'..
אבל אתה לא חייב להשתמש.. חוץ מזה בגיל 14 וחצי אתה דיי תשתעמם שם. בכל אופן, בומבלה זה הפאנן של החיים למרות שאני לא כל כך שאנטיבאנטי. |
ציטוט:
בכל אופן... ברור שהם צודקים, אבל אם תרצה לקחת סמים או לשתות תוכל לעשות את זה גם ביומשישי עם החברים... אז זה לא מה שימנע ממך כל עוד קיבלת חינוך נורמלי אצלי זה עובד נורא פשוט מגיל צעיר, הם נותנים לי לעשות מה שבא לי.. רק מבהירים לי שאם הם יגלו שאני מסומם הם פשוט יטיסו אותי מהבית =) אני אחראי למעשםי שלי, וזה ישפיע רק על החיים שלי לא צריך זוג הורים חופרים שאני אמור לפחד מהם, ועובדה שאני לא מעשן מתוך בחירה, על שתייה יש מה לדבר.. אבל אין להם בעיה כל עוד הם יודעים שאני לא דופק בקבוק אבסולוט כל שישי =] |
אבסולוט שחור?!?!:)
|
ציטוט:
|
אז זה כמו וודסטוק רק הרבה יותר מעפן ובלי הפגנות נגד הממשל והופעות של ג'ימי הנדריקס?
|
עוד לא התחלנו לדבר על שתייה וכבר יצאתי מסטול:)
|
אני הולך לשם עם כמה חברה ...
|
ציטוט:
פילנדיה, אפסולוט משהו? לא כלום? |Stare| בגיל שלך יד אחת תוספת צינור מזגנים של הנרגילה וביד השניה כוס פילנדיה. לאבא שלי הייתה מפריעה הנרגילה, לא היה אכפת לו מאלכוהול.. |
ציטוט:
אבל היו מצבים, והיו מקרים, והם פשוט מנסים להקדים תרופה למכה. לא נוגע באלכוהול, בסיגריות נגעתי, ושילמתי על זה שבועיים וחצי בטיפול נמרץ בבי"ח. אלכוהול אני אוהב פה ושם, פעם ב... שותה רק נגיד אם אני בבית מלון עם ההורים, פה ושם (משגיחים עליי), וזהו. |
בובמלה זה מגעיל כי כול הערסים מתחילים לשמוע לי רגאי פיתאום אני רואה ערס טמבל מתחיל לשיר לי בוב מארלי והתקווה 6 בגלל זה הולכים לבראשית :P
|
ציטוט:
חתיכת פוזאיסט מניאק ! |
ציטוט:
*פינלנדיה ו*אבסולוט. וילדים ששותים אלכוהול הם ילדים מפגרים, ילדים! אבל לבריאות שיהיה לך אבויה... |
פשש, ליד הבית שלי.. נראה פה חבר'ה! נראה אם אני אבוא.. יש מצב!
[כן, אני גר בניצנים] |
הגיוני =/ למרות שלעשות את זה אחרי שהורדתי תראסטות יביא לי געגועים רבים =[[[
אחללה בוב!!!! |
ציטוט:
ומה זה בראשית? וכמה עולה הכניסה לפסטיבלים האלה? |
עזבו אותי משאנטי,רק קוקה קולה מיוזיק :)
|
ציטוט:
אבל אתה לא יכול לקנות כרטיס אם אתה לא מכיר מישהו שהוא יחצן או שאתה חבר של מישהו שהוא יחצן קיצר צריך קצת קשרים כי בכניסה המחירים גבוהים וערסים הם ערסים :P |
אפשר להזמין דרך האתר =/ איזה קשרים? =/
|
ציטוט:
עזבו אותי שאנטי ברצינות. |
ציטוט:
וערסים תמיד מחפשים קשרים בשביל הנחה והיחצן לא ימכור לו כי הוא ערס |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בדוגרי הכי טוב זה פסטיבל בראשית, --- על בומבמלה..
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ