![]() |
אך אני חוזר לצבא? דחוף ביותר! תודה רבה
אך אני חוזר לצבא? דחוף ביותר! תודה רבה
אך אני חוזר לצבא? עברו כבר 4 חודשים או יותר או פחות אני מת לחזורק לצבא ואני מוכן לעשות הכול אז אך אני חזור? בתעודת שחרור כתוב לי שחרור מתאמי בריאות אך אני חוזר? תודה רבה *מקווה שזה המקום המתאים לדבר על כך...עם לא אז התנצלות מראש ותודה רבה...* |
תתקשר ללשכת הגיוס ויתנו לך את כל הפרטים
לשכת גיוס תל השומר - 03-7388888 לשכת גיוס חיפה - 04-8600700 לשכת גיוס ירושלים - 02-5007000 לשכת גיוס באר שבע - 08-6298888 לשכת גיוס טבריה - 04-6709888 בהצלחה :) |
ציטוט:
אבל מה אף אחד אף פעם לא רצה לחזור? יש לשמהו נסיון עם העניין? תודה רבה |
לא נראה לי שיש לנו כל כך הרבה גולשים פה שהשתחררו בשל בעיות רפואיות מהשירות הצבאי שלהם.
ככה שלעזור לך יותר מידי אנחנו לא יכולים.. |
ציטוט:
אני אומר לכם לא כדי להשתחרר וללמוד כמה שיותר נצלו את החיים טוב טוב ותנו לצבא וללימודים להכנס לכם לחיים אני אומר לכם מנסיון אני אכשו שובר את כול הראש בשביל לחזור ולא להתנדב....לחזור... אפשר להשאיר את הנושא פתוח עד מחר? אולי משהו יכול לעזור לי.... תודה רבה |
לחזור אתה לא ממש יכול, מה שאתה כן יכול לעשות זה להתנדב לצבא.
קח בחשבון שדיי קשה להתנדב, מפני שהצבא לא ממש מעוניין בכאלה שיצאו מהצבא ולאחר מכן רוצים להתנדב כי התנאים בהתנדבות לצבא הרבה יותר טובים. מקווה שעזרתי לך, במידה ותצטרך עוד מידע צור איתי קשר, אני אנסה לעזור לך. בהצלחה, עדן. |
ציטוט:
למה איפשר? התנאים הם של חייל רגיל או לא? ויי איזה באסה זה אני יעשה הכול... אני חייב לחזור לשם תודה רבה |
חבר שלי אמר למפקדת שהוא מתאבד ושיחררו אותו והוא הלך ללישכת גיוס קבעו לו יום להגיע לתל אביב והוא וההורים שלו בכו לשופט והוא חזר לצבא.
|
ציטוט:
תודה רבה לך |
קודם כל תוריד את הפורום מהחתימה.
|
ציטוט:
תודה רבה לך עלך התיקון.... אני הולך להתקשר אלהם ולבכות להם רצח.... |
אשמח אם תפרט קצת על הסיפור שלך...
למה פתאום אתה רוצה כל כך חזק לצבא? איזה טעות? מי מה מו? [אולי נלמד איזה לקח מהסיפור =\] |
ציטוט:
למה אני רוצה פיתאום לחזור? האמתי רצתי כבר הרבה לפני אבל לא היה לי עם מי לדבר אז ככה עם כבר מדברים אז זה הסיפור המלא: בגיל 16 קצת פחות או יותר ננתי למשהו מכות ואז הלכתי ופרצתי לרכב שלו קיבלתי על זה 2 תיקים לימודים לא היו בראש שלי וכול היום היתי משוטט ומעשן הכרתי בחורה נחמד שפיתאום הכל שינתה בחיים שלי,יצאתי איתה 4 שנים אחרי שהיא נפרדה אני עדין מרגיש אוהב ולמרות שחלפה שנה בגלל אותה בחורה השתנתי ונהיתי יותר רצני ואחרי אז ככה: 12 שנות לימוד בקושי 2 תקים במשטרה ללא צבא ניראה טוב? נכון שלא? אני רוצה אכשו לתקן הכול ולשנות הכול כשעוד אפשרי להציל את המצב לפני שהוא טובע... |
ציטוט:
רק חבל שעכשיו פתחת את העינים, אני מקווה שתשמש דוגמא לעוד כמה עבריינים ותצליח להציל אותם. |
ציטוט:
יש פה מנהל הוא יעשה את העבודה שלו. |
ציטוט:
עם לא אותה הבחורה מי היה יודע לאן אני היתי מגיע!? היום אולי אני קצת בדיכאון אבל לא עבריין עידכון נסעתי לשכת גיוס טבריה והם הפנו אותי לבקו"ם.... אני לא יודע עם יתנו לי לחזור!!! ושוב כול אחד ואחד פה חלאס עם השטיות והמשחקים וסיפורי סבתא וסבא לימודים וצבא זה הדבר הכי חשוב ולא לוותר על זה!!! בחורות וכול השי'ט הזה אפשר גם אחרי זה אבל לימודים וצבא אחרי זה בלתי אפשרי (הלימודים נהים יות קשים ולצבא לחזור לא כזה קל...) מה הקטע עם החתימה שלי? למה אסור? מחקתי כן אבל אני שואל כדי לא לעשות טעות שנית... |
ציטוט:
אם לאבא שלי לא היה קשר למפקד התחנה בבית שאן מזמן היו לי 4 תיקים, אני מאלה שמתעצבנים מהר ורבים מכות. אני יזמתי לעצמי פגישה עם פסיכולוג לפני שנה למרות שהוא סתם לא עשה כלום חוץ מלקחת כסף. עכשיו אני בכיתה יב' אומנם בכיתה טובה אבל לא הכי טובה ואני רואה תוצאות.. יש לי ממצוע 70 באלקטרוניקה, וחברים שלי שכן למדו כל חטיבת הבניים ולא היו מבריזים כמוני על שמאל ועל ימין עם ממוצע של 80-90. הם בצבא יתקבלו לחיל האויר כנראה בלי בעיה אני כרגע עושה מאמצים רק בישביל שחיל האויר יממנו לי את הלימודים ולא חיל חימוש, מי שבצבא יודע מה ההבדל. הכי חשוב ללמוד לא משנה איזו כיתה, אפילו בכיתה א' או כיתה ז' שזה משחק ילדים. כל אלה שיש להם שגיאות כתיב זה הרגל מכיתה א', הם פשוט לא למדו הכל. העיקר למדו אותיות. כיתה ז' ו-ח' זה הכנה לכיתה ט', כיתה ט' זה הכנה לבגרויות בחטיבה עליונה. ולפי דעתי מי שמפספס כמה שיעורי מתמטיקה בכיתה ט' לא יבין את החומר של י'. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מעדיף לחזור לכיתה ז' ולהיות חרשן. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא הבנתי למה אסור לי לפרסם את הפורום שלי בחתימה?
ואתה מבית שאן? חח איפו אתה גר? אולי אני מכיר אותך... ואני באמת לא יודע מה לעשות,בקו"ם לא עונים לי לטלפון ולא לאימיילים אני חייב לחזור לצבא!!! |
זה שעות לתפוס אותם בטלפון אבל תנסה ואל תתיאש!
|
אוקיי אני ינסה כמה שיותר לתפוס אותם כי לא תפסתי אותם
אני ינסה לעשות הכול כדי לחזור לשם ולא משנה לי מה אני יעבור בדרך.. הצבא הזה חשוב לי אכשו... למה אסור לשים פורום בחתימה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל יש לי הרבה חברים שהשתחררו,וחצי שנה אחרי השחרור חזרו לקבע. בדרך כלל מקבלים כאלה שהיו לוחמים ורוצים לחזור להיות לוחמים בקבע. אבל גם לא לוחמים מקבלים. פשוט תתקשר ליחידה שלך,ותגיד שאתה מעוניין לחזור לשירות והם כבר יעשו מה שצריך. |
טוב המפקדת שלי לא עונה לי
בקו"ם לא הצלחתי להשיג אני פשוט שבוז (שבור,מדוכה) אני ינסה עוד כמה פעמים וינסה למשוך בחותים... תודה רבה |
לא שמתי לב אם כתבת למה יצאת אבל בכל מקרה:
- אם יצאת על רפואי, יש לך אפשרות לחזור כמתנדב ואפילו חייל רגיל (מגישים ערעור על הועדה הרפואית). בתור מתנדב אתה לא תיהיה בדיוק כאחד החיילים אבל אני יכול להגיד לך שחבר שלי שהיה איתי בצבא והיה על תקן מתנדב, היה בדיוק כמו כל אחד משאר החיילים. אתה לא תפסיד את החוויה (המפוקפקת :P ) של להיות בצבא. - אם יצאת נפשי, הדרך חזרה קשה מאד אבל לא בלתי אפשרית. בכל מקרה, כמו שכבר אמרו וכבר עשית, תציק לבקום, תציק למפקדת שלך ולמי שהיה מפקד שלה, תראה את הנכונות ואת המאמץ לצבא עד שיזמינו אותך לראיון עם מישהו, אל תוותר אם אתה כ"כ רוצה. |
ציטוט:
אחי אתה נתתה לי עוד כוח... |
ציטוט:
רפואי...תלוי בסיבות...לדוגמא תאונה עם פגיעה בראש - הוא יכול להגיד שעכשיו הוא מתפקד בסדר ובכל מקרה הוא יצטרך להביא כל כך הרבה מסמכים שזה ייקח לו הרבה זמן תנצל את הזמן ותחזור לבית ספר להשלים את השנות לימוד.... עזוב אותך מהצבא תלמד באופן פרטי תוציא תעודת בגרות ותואר, זה ייתן לך הרבה יותר מהצבא |
ציטוט:
נותן עירעורים לגבי הצבא, קרבי לא קרבי, מדינה דפוקה וכדו'.. |
אני בחור שיש לו עבר גדול בנושאי ביטחון
אני היתי שנתיים בפנימיה בפיקוד ראילי משהו כזה ואני מאוד אוהב את הצבא ומצטער מאוד שיצאתי בגלל שטיות ואני מת לחזור לשם!! |
ציטוט:
אתה מגלה שהמערכת רקובה מן היסוד.... מתעללת ומבזה את החיילים...נותנת כוח בידי מטומטמים שלא יודעים כלום להמשיך ? אני לא חושב שיש צורך... הכל הוכח במלחמה האחרונה איך שלחו חיילים למות בלי סיבה ממשית בגלל רמטכ"ל מטומטם וראש ממשלה דפוק עוד יותר (שלא לדבר על שר הביטחון) ראית את הסדרה "אשם במותו" ? בערוץ 10 ? זה תמצית מהריקבון שהולך שם... |
יש פה ושם דברים נכונים במה שהוא אומר....
http://www.keshet-tv.com/nehederet/lobbyvideo.aspx פרק 1 משפחת אולמרט בהרכב מורחב |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני כבר שנתיים וחצי לא שנה וחצי זה א'. ב. אני לא מרגיש שהמערכת ביגרה אותי באיזהשהו אופן...יש אנשים שזקוקוים לזה יש כאלה שלא אם יש משהו שלמדתי בצבא זה אולי איך לשקר ולסובב את כל מי שמסביבי בשביל להשיג דברים שאני רוצה וזה לא דבר חיובי... לגבי החוויות...זה לא נכון - זה לא בגלל הצבא זה בגלל כל מקום שיש פחות או יותר את השכבת גילאים שלך... ככה שלא הצבא גורם לזה...אלה הסביבה והידיעה שאתה לא סובל לבד זה אותו רעיון כמו בית ספר...שיש אותה שכבת גיל כמוך ובסופו של דבר את זוכר רק את החוויות אני לא חושב שאני אשכח את הדברים האחרים להגיע למצב של חוסר אמונה במערכת כמו שאני הגעתי - קשה. |
זה המקום האחרון שתיהיה בו עם שכבת הגיל שלך. ואי אפשר להשוות את הצבא לבית-ספר.
בעבודה תיהיה עם שכבת גילאים הרבה יותר רחבה, כנ"ל לגבי האוניברסיטה. והנה, אמרת את זה בעצמך, הצבא לימד אותך להסתדר בחיים ביכולות שלך בלבד, בלי הגב של ההורים. אם אתה חושב שאח"כ החיים שלך יהיו קו ישר, בלי תקלות ומכשולים, אתה טועה בענק. עדיף ללמוד איך להתנהג במצבים כאלו בצבא מאשר בדברים אחרים בחיים שהם בעלי השפעה רבה יותר. |
ציטוט:
לפחות לא שום דבר שהוא בעל השפעה עבורי... בוא נגיד שלא קניתי אוטו בזכות הצבא כבר בגיל 20... זה לא נכון להגיד ולהכליל - תלמד כלל שלכל כלל יש יוצא מהכלל וגם לכלל הזה יש יוצא מהכלל... |
ציטוט:
אההם...שמע ולדי (ישך שם מאוד יפה :) )...יש לי בן דוד שהיה בצבא משהו כמו שנה והישתחרר בגלל משהו נפשי...הוא סירב לעזוב אפילו...אחרי שהוציאו אותו בסוף הוא הלך לכל מיני פסיכולוגים וזה והוציא אישורים שהכל בסדר וזה..אבל בסוף לא החזירו אותו... כך שאם יצאתה בגלל משהו נפשי הסיכוי שלך לחזור ממש קטן...זה מה שבן דוד שלי אמר לי... בהצלחה בדרך חזרה! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ