![]() |
[עיצוב ] PSD של עיצוב לחברת איחסון חינם מתנה לפורים
זה עיצוב של לקוח שלא שילם ולא מילא את ההסכם אז אני נותן לכם את העיצוב כי אין לי בו שימוש
קישור להורדה: http://www.2send.us/uploads/37cf216173.rar תהנו.. חג שמח מחברת , EyeBuild |
יש תמונה?
|
|
שניה אני פותח פוטושופ ועורך פה עם תמונה
ציטוט:
הנה תמונה בJPG: http://img149.imageshack.us/img149/6034/sitegl9.gif לפותח האשכול, יוזמה מבורכת. תודה רבה :) |
ציטוט:
|
תודה כפרה עיצוב נחמד
|
פשש יפה
|
תודה..
אחלה מין אחלה של יוזמה! (: |
עיצוב נחמד מאוד.
כך גם מצווה מבורכת :] |
קבל ח"ח על היוזמה :)
|
יותר דמיי צהוב וזה לא משרה אווירה מקצועית אתר הוסטינג צריך להיות בצבעים שקטים יותר..בהצלחה!
וסחתיין על היוזמה. |
עיצוב נחמד, מקווה שהחברה שלו לא תצליח ושתעשה משהו בנידון, זאת התחלה טובה :).
וואו אני חושב שאני טועה? אפשר לסדר לי רגע את הראש? של מי העיצוב? שלך? או של לקוח? אם של לקוח למה השם של החברה שלו אצלך בחתימה? תסביר את עצמך שוב בולבלתי לגמרי! |
המנהל של החברת איחסון אמר לי בכלל שהוא עמד בהסכם והביא לו רייסלר והמעצב זה שלא עמד בהסכם
|
ציטוט:
|
עיצוב לא הכי שוס...
דרך אגב לכל האלו עם היוזמה מבורכת הרשו לי להסביר לכם! זה לא שהוא עיצב ונתן לכם ללמוד הוא עיצב ללקוח הלקוח לא שילם אבל כנראה קביל כבר את העיצוב אז מה שיברח ככה בלי כלום? בטח שלא נדפוק אותו נביא לכולם (אני לא אומר שזה דבר רע גם אני הייתי עושה אותו דבר) אז זה לא ממש יוזמה מבורכת חחחח אבל מעניין אותי עם מישהו בכל מקרה ישתמש יש את הקטע שכאילו כל אחד יכול לקחת אבל כל אחד חושב שמישהו אחר כבר משתמש ולא נעים שזה אותו עיצוב אז בסוף אף אחד לא נוגע בו XD |
תודה רבה לך
|
העיצוב הוא שלי
הסכמתי עם ניק בעל חברת אקסלוסיב הוסט על העיצוב הזה בתמורה לרייסילר לשבעה חודשים אני השארתי תחברה עם עוד אחד שהיה בעלים איתי לתרופ]ה של חודשיים שלא הייתי על המחשב ומתברר שניק בעל חברת אקסלוסיב אמר לי בסדר בסדר ופתח שוב את האיחסון ואתמול הוא בא אלי ואומר לי שהוא קונה עיצוב חדש אז הוא לא מעוניין להשאיר לי את הרייסילר שהיה אמור להיות לשבעה חודשים אז בעיקרון אני נדפקתי הוא נהנה מעיצוב לחודשיים ומפלאש שהוא קיבל עם העיצוב אז אמרתי לעצמי למה שלא ניתן לכולם שיהנו מהעיצוב מסקנה : אל תעבדו עם אקסלוסיב הוסט |
כמה צריך לעלות עיצוב כזה בצבעים שונים וקצת שינוי תוכן?
|
אללה בית"ר!!!
נחמד מצידך :) |
תודה אחי
|
ציטוט:
בהחלט מאכזב . |
תודה רבה
תודה רבה,
אבל הלינק נפל. |
|
עיצוב נחמד לאללה.. צבעים לטעמי