![]() |
אקסטרים סרב פשוט אכזבה
שלום אני גבריאל גבסו מנהל ומייסד רדיו קסם המזרח את השרת רדיו שלי רכשתי מאקסטרים סרב והאמת בהתחלה הכל היה נחמד אבל אתמול של012 היתה הפסקת חשמל כל השרתים נפלו...
וכמובן שהחשמל חזר אבל השרת רדיו שלי?? אמרו לי שאקבל אותו רק היום בערב!!!! וגם זה אולי?? אתם מבינים? בגלל הפסקת חשמל לחכות יומיים? שאני מתקשר לנציג שירות צועקים עליי ואומרים לי אני לא בבית אין לי זמןן אל תציק פשוט בושה ממש בושה וחרפה מה שהולך שמה חברה של ילדים קטנים שלא יודעים לתת שירות גועל נפש *בשביל ההגינות אני אציין את ליאור מנהל החברה שכרגע בצבא והוא היחיד שם שאפשר לדבר איתו מאז שהוא התגייס הילדודס הרסו כל דבר אפשרי וכם גם את הרדיו שלי פשוט חרא של חברה חרא של שירות מגעיל!!! |
חבל לשמוע \:
גם תבין קצת ליאור בצבא אין מה לעשות כל כך.. \: בגלל זה צריך למצוא אנשים רציינים במקום ליאור[בתקופה של הצבא] |
ממש מצער לשמוע...
לדעתי תקליט את זה ותראה לליאור אני מאמין שהוא יעשה משהו בנידון |
ליאור באמת היה תותח אמיתי תמיד עזר ונתן שירות ואיפלו התכוונתי להעביר לשם את האיחסון
אבל מאז שהוא התגייס הם הרסו הכל ממש מעליב שמתי שאני מתקשר אני מרגיש על כך אשם... על זה שביקשתי תמורה לכסף ששילמתי חבל:/ |
לא יודע אם מותר לשאול כאן אבל רק בגלל שאני נואש..
אתם בעלי חברות איחסון נכון? תוכלו לפנות אליי בקשר לשרת? אייסי:200211023 |
בושה זה לא מילה וזה עוד כלום.
אני אתמול ביררתי חברות,אז פעם ההיתי אצל ליאור 4 חודשים היה לי שרת אצלו של css והוא היה אחלה איתי,היה תמיד תומך היה הכל ,אחלה של בנאדם. אז חשבתי לחזור אליו,אתמול אני בא מדבר עם אחד בשם אלמוג,שהוא בעצם אחראי על החברה נראה לי. אני מנסה לדבר איתו ולקבוע מחירים וזה,הוא אומר לי אתה לא קובע,אני אומר לנו אני רוצה בבקשה לשלוח בדואר הוא אומר לי "לא מעניין אותי מה אתה רוצה,אתה רוצה תשלח בהעברה בנקאית לא רוצה לא צריך" פשוט חוצפה,ואני אומר לו טוב,כי הוא עשה לי מחיר אמרתי לו שיביא לי את הפרטים של הבנק הוא מביא לי בלי בושה את הפרטים שלו,אז אני אומר לו הכסף הולך לליאור לא? הוא עושה לי לא כרגע הכסף אליי. שאני לא מבין את זה. ועוד דבר הוא אומר לי תקבל בחינם teamspeak אני עושה לו תודה ושואל אותו זה חוקי או לא חוקי? הוא אומר לי זה לא ענייניך אתה מקבל את הטים ספיק תגיד תודה וקח. ממש חוצפה,ולפי זה ניתן להבין שזה לא חוקי. אז אמרתי לו עזוב אני לא רוצה בעצם. הוא עושה טוב ביי ממש חוצפה. עד שליאור לא יחזור אני לא מתקרב לחברה הזאת. |
אני לא רוצה להוסיף אש למדורה , אבל עדיין הבן אדם הזה לקח לי חשבון Counter Strike Source וסיכמנו על תמורה והוא לא נתן לי.
|
מאז שליאור עזב פשוט גועל נפש אני דיברתי עם בחור בשם אביחי שאמר לי אני בבצפר אל תתקשר אליי
אני לא נותן תמיכה ולא כלום דבר עם יבגני דיברתי עם יבגני והוא אמר לי אם אני יחזור היום הביתה וישאר לי זמן אני יסדר לי אני לא חייב לך כלום אני רוצה קצת חופש מהחברה הזאת גועל נפש אני כבר יומיים בלי שרת ולאף אחד לא אכפת אני ממש מסכן אבל מסכן יותר ממני זה ליאור שרומסים לו את החברה בלי רחמים הרי הדבר כי חשוב ללקוח זה שירות לא כך? אבל עזבו שרות אבל את המוצר ששילמתי עליו לא קיבלתי גועל נפש!!! מעליב פוגע ולא דומה בקצת לחברת הוסטינג |
ואני חשבתי שאני הקורבן היחיד בושה ממש בושה!
|
מספיק עם הדאבל פוסט,
אם יש לך משהו להוסיף, תערוך. |
מפתיע, ומצער.
|
ציטוט:
שאתה מתקשר למשל לקנות אינטרנט, אתה עושה לנציג מכירות אחי תעשה לי מחיר? נו באמת. הוא כרגע של החברה? מה זה משנה לאן הולך הכסף, אם ליאור רוצה שזה יגיע אליו? זה כבר העניין של ליאור. אתה מקבל חשבון בנק תפקיד ותשתוק. מספיק סתם לרשום ביקורת, שבעצם אתה יוצא ה"דפוק" בכול העניין. |
חבל לשמוע..
|
ציטוט:
כמה שיותר נמוך מהנציג מכירות... ככה זה בעסקים אתה תמיד תנסה להוריד את המחיר כמה שאתה יכול אם הוא לא יכול להוריד את המחיר (הנציג), הוא פשוט יאמר "מצטער אני לא יכול להוריד עוד מהמחיר" או משהו בסיגנון אבל קודם כל צריכה להיות לך דרך ארץ ודיבור נעים עם הלקוח. |
אני עזבתי היום את אקסטרים מקווה שיתנו לי את הכסף כי לא קיבלתי שירות!!!
בושה וחרפה מקווה בשביל ליאור שהוא יצליח לשקם אותה כרגע חברה של ילדים פלצנים ואפילו חסרי תרבות. |
ציטוט:
\:: אני חושב שליאור אתן לך פיצוי כראוי... |
ציטוט:
אולי בשוק אם אתה קורא לזה "עסק" ואתה מתכווח איתו אז סבבה. למה אתה תלך לסופר לקנות חלב, ותלך למוכרת ותגיד לי "עשי לי תחלב ב-2.5 במקום 3"? נו רק בחברות איכסון "ילדים" יכולים לבכות על דברים כאלו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חח חההההה קרעתה אותי גבר, אהבתי,. חוץ מזה זה באמת לא כל כך הגיוני לבוא למישהו ולקבוע לו את המחיר שהוא ימכור בו. |
ציטוט:
גם שאני לקחתי ארון ב-013 ברק והוא נתן לי הצעת מחיר של XXX$ לחודש אז אמרתי לו אחי תוריד לי ל - YYY$ לחודש. והמחיר שביקשתי זה באמת מה שקיבלתי. |
ציטוט:
ויש כמו שאמרת מקומות שלא עושים את זה, כמו בסופר. אני לא חושב שהיו צריכים לעשות לו מחיר אחר, אבל חייבים לדבר אל הלקוח כמו שצריך. ציטוט:
|
ציטוט:
DAN1O אתה צריך ללכת ללמוד על התמקחות, זו הצעה בונה. אתה בתור לקוח רוצה לצאת מורווח יותר וכמה שפחות מופסד, אתה מקבל הצעת מחיר ומתמקח, מנסה להוריד פה ושם את המחיר ובאיזושהי דרך אתה מגלה דברים אחרים. אני אתן לך דוגמה: לפני מספר חודשים הייתה בעיה באינטרנט של בזק שלי, ובנוסך שילמתי עליו די הרבה כסף. התקשרתי לבזק ודרשתי מהם לתקן את העביה, ובנוסף להפסיק להעביר הועדות ספאם לאימייל שלי, שעדיין מגיעים לצערי. בנוסף, איימיתי שבמידה והדבירם האלו ישמיכו - אני אעזוב. מיד העבירו אותי למנהל שירות לקוחת - קיבלתי חצי מחיר ואנטי ספאם מתנה לשנה. קח את זה לצומת ליבך. |
ציטוט:
ואני חושב שאם הוא אמר לו שאין זה המחירים וזהו, לא צריך להילחם. אני גם לא אוהב דברים כאלה, וזה קרה לי לא פעם אחת. |
ציטוט:
אל תשווה בין חברות אינטרנט לחברות של ילדים... ו d1a1n0 אתה מדבר שטויות בכמויות. חלב ולחם זה משהו שנקבע ע"י הממשלה המחיר ואין מה לעשות... ומה אתה משווה בין 5 שקל שלא יוצא להם שום דבר לבין מוצרים שעולים 800-1000 שקל שיש לך על מה לדבר? במיוחד חברות אחסון שהמחירים שלהם תמיד גמישים ואין כזה דבר "לא זה המילה האחרונה".. תמיד יש על מה לדבר... אתה מערבב בשר עם חלב ובכמויות... וממש מצער לשמוע... |
אם אתה צריך שרת רדיו אני מוכן להריץ לך זמנית בשאלל שלי באקסטרים..
דבר איתי |
ליאור לא יתן לי פיצוי כי אני באקסטרים לא ממשיך פשוט נפגעתי כל העובדים ניתקו לי בפרצוף או דיברו ממש מגעיל
אני רק יבקש החזר על החודשים שלא נוצלו ממש בושה בגלל הפסקת חשמל לא שידרתי יומיים וזה עוד היה אמו להימשך כי ליבגני ולאביחי "אין זמן וכוח בשבילי" מי אני בסך הכל ...לקוח! גועל נפש |
ציטוט:
אני מדבר איתך על דברים יותר גדולים וכן כשאתה מצלצל לספקית אינטרנט שלך אתה אומר לנציג שירות שאתה קיבלת הצעה יותר אטרקטיבית שיורידו במחיר אחרת תפנה לספקית שונה. הם יורידו מחיר ואם אתה לא יודע את זה אז או שאתה בחיים שלך לא טיפלת בנושא כזה אז הנה חידשתי לך או שאתה סתם זורק כסף בלי לחשוב פעמיים... יש גם אנשים כמוך בעולם אני אישית מנסה להוריד קודם במחיר ורק אחרי זה מדבר אם אי אפשר להוריד במחיר. הוא לא קבע לו את המחיר הוא בסה"כ שאל אם הוא יכול לעשות לו משהו עם המחיר. |
מול גופים גדולים רוב הסיכויים שבילתי אפשרי. אבל כשאתה עושה עסקים עם עסקים או פרטיים אתה בהחלט יכול להוריד מחיר.
|
חבל לשמוע.
אין לך חוזה בינך לבין העסק? התחיבות? משהו? קבלה יש לך? תעשה משהו אם לא מספקים לך את השירות תבטל את החשבון במידה ולא עברו 14 יום. |
באמת שחבל לשמוע למרות שמעולם לא נראו לי מקצועים .
|
ציטוט:
הם רוצים אותך. גם אני עשיתי את זה, והרבה. פשות לאיים שאתה עוזב ולקבל מתנות. |
היית צריך לדבר עם מנכ"ל החברה לפני שאתה פותח ביקורת, חבל עכשיו זה כתם שחור לחברה להרבה זמן.
|
שילמד לא להעסיק תינוקות
|
ציטוט:
אני לא יודע מה להגיד, זו חברה של מושיקו? |
מטרת הביקורת אכן הובהרה,
במידה ונציגי אקסטרים סרב ירצו להגיב, נא צרו עימי קשר לפתיחת ההודעה. נעול. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ