![]() |
מה החומר שלומדים באנגלית בכיתה ז'?
אני ונה כאן לחבר'ה שלומדים בכיתה ח' או ז' או לגדולים שזוכרים מה הם למדו... :-)
בכל אופן, אני צריך לדעת מה החומר שלומדים באנגלית בכיתה ז'. אני אודה למי שיוכל לעזור לי |
איזה כיתה אתה ?
החומר בח' זה על כל הPRESENT + PAST ועוד כמה... |
כמו שהוא אמר present Wh וכל אלה
|
חזרה על כל מה שלמדו מכיתה א' כדי להשוות רמות של כל התלמידים
ואז לומדים פרסנט ופאסט סימפל! |
present simple
present progressive past simple stative verbs ו comparative, superlative ואת הas+adj+as (לא זוכר איך קוראים לזה) |
7 In heaven
Mazzy in gondoland חחחחחחחחח זה בכיתה ו' וה |
superlative ו compartive, wh questions, past simeple, past progressive, stative verbs.
בעקרון כל מה שציינו פה חחח קומפרטיב אם אני לא טועה זה: this girl is as pretty as the other girl וסופרלטיב: i have the most impressive bulbul from all או משהו בסגנון חחח אני כבר לא זוכר:\ |
בז' לומדים קצת אנסינים,והרבה אוצר מילים
בח' לומדים בעיקר הווה,עבר עתיד זה כבר בכיתה ט'. |
בעיקרון לומדים present simple / progressive ושאלות wh ואוצר מילים.
stative verbs / comparative / superlative / past לומדים בח'. |
אם אני לא מתבלבל עם החומר של ח', לומדים בכיתה ז' על כל מיני צורות, כמו השוואה, ואת האלה עם ה-er כמו bigger, taller וכו'. יש גם את dis, un. ואיך לא את Present Simple/Progressive.
|
חומר? לומדים בכיתה ז' משהו באנגלית? זה לא כמו כיתה יא' שזה בערך חפירה של המורה עד הבגרות?
|
בכיתה ח' לומדים הרבה PASSIVE על פי מה שידוע לי...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אולי תלמדו בקטנה present simple... |
פליישר ג'וניור למה שלא תבקש מאמא שלך שתברר עם ג'ודי וכל שאר המורות שם..?
|
ציטוט:
תודה חבר'ס |
בכיתה י' שונה, סעמק ערס עם סיפורים ארוכים ושאלות :@
|
זה נקרא UNSEEN..או איך שקראו לזה בעברית "הבעה"
|
אני חייב לציין משהו - נרשמתי עכשיו למועד קיץ הקרוב של אנגלית 5 יחידות ולפני שעשיתי את זה רפרפתי בבגרויות מהמועדים האחרונים ואני לא יכול שלא להגיד שזה המבחן הכי מטומטם שאי פעם ראיתי. לא מבין איך הוצאתי בזמנו רק 82...
צריך לשנות את כל תוכנית לימודי האנגלית בבתי ספר. כיתה ז ללמד דקדוק וכל שאר השנים עד הבגרות רק לתת לעשות book reports וזהו. אין לי מושג איך מצליחים לפרוס על 6 שנים חומר של חודשיים גג. |
חח אני לא זוכר שלמדתי ביכלל אנגלית חח דרך ספרים...
חח הפעם לא הייתה לי מורה באנגלית שהצליחה להישתלט על הכיתה (בכיתות ז-ח-ט). אבל אחר כך בכיתות הגבוהות יותר התחלנו לילמוד יותר רציני שזה אהיה נירא לי כל המודלס הזמנים בקיצור כל החומר שלא למדנו בחטיבה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ