![]() |
[PPC] עלות לקליק בגוגל אדסנס
שלום רציתי לפתוח את הדיון הזה ולשאול את אלו שנמצאים בגוגל אדסנס למעלה מחודשיים האם העלות לקליק אצלכם יורדת?
או שעדיין נשארת בסכום טוב כמו בהתחלה.. |
לפי עשרות ההודעות בפורומים שונים (וגם הרבה מאוד כאן) - ישנה ירידה גדולה.
מה שכן - הם מכפרים על זה ע"י כך ששיפרו את תגמול תוכניות הppl של הרשמה לאדסנס ואדוורדס... |
ציטוט:
|
אני יכול להגיד לך שיורדת! ובגדול! לא יודע מה יהיה אבל אני מאוכזב במקום 1000$ אם X קליקים הרווחתי 300 אם אותו מספר כמעט... והחודש עוד יותר גרוע... יש לי קליקים שמביאים 2-3 סנט, יש כאלו שמביאים רק סנט ובודדים נותנים 10 סנט ואולי גם 15
|
אצלי הקליקים ירדו מיותר מדולר לפחות מסנט.
|
גם לי יורד העלות לקליק זה ממש לא לעניין שבהתחלה גוגל נותנים לנו הרבה לקליק ואחר כך מורידים ביותר מחצי במקרה הטוב.
תמשיכו לכתוב פה אם גם לכם יש את הבעיה הזו! |
Down Down Down!!! המצב בטטה, פתחתי אשכול לפניי איזה שבועיים על ירידת רווחים באדסנס, לפחות אצלי והנה התפשט[?] גם אלייכם =\
מה יהיה הסוף, בהתחלה מביאים רושם חיובי, בסוף דופקים לך ת'צורה. פעם היום מספר מכובד של דולרים ליום, עכשיו המספר הזה הפך לשקלים יומיים =\ |
לי עלה!
אבל מזה עלה! בלי לפתוח את הפה, כבר כמה ימים ברצף שיש ליכ מה לחיצות של מעל לדולר וחצי. והממוצע של ה-20 יום האחרונים, ללחיצה הוא כמעט 65 סנט! |
לא יודע מה שגוגל עושים ממש לא לעניין כתבתי להם מכתב ואני מחכה לתשובה בכל אופן יש למישהו אולי הצעות או משהו?
|
הממוצע אצלי זה 0.3 סנט ללחיצה
היו לי כמה לחיצות של דולר וקצת גם.. |
כעיקרון זה משתנה החישוב שלהם הולך לפי הצגות ולפי קליקים ככל שיש יותר הצגות ופחות קליקים ככה המחיר של הקליק יורד
תשימו לב לזה ותיראו אם אתם רוצים אני יכול לעשות לכם צילומים ותראו |
60+ אלף הצגות ו55 קליקים בערך וקיבלתי על זה 5 דולר. מה תגיד עכשיו?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ממקום אחר בכלל -
כמנהל קמפיינים של פרסום ללקוחות בגוגל, יש לי בדיוק את המצב ההפוך ... התחלה בעלות נמוכה וחשיפה מעולה ועלייה הדרגתית במחיר וירידה בחשיפה. אז אחרי שקראתי את הפוסט הזה, אני מחבר 1 ועוד 1 ומתחיל לחשוב שיש שיטה מאחורי הבלאגן ... אולי הם מריצים את המחירים למשוך אותך בהתחלה ואח"כ יש מנגנון שמוריד\מעלה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
ההסבר היחיד שעולה על דעתי הוא 'מחיר הכרות'. |
אתם יותר מדי מסבכים את זה.
אם באים מפרסמים נדיבים אז הם מציעים סכום גדול פר קליק אבל יש תקופות שפשוט יש מפרסמים קמצנים וזו התוצאה. זה גם קשור במילות המפתח שהבוט סורק באתר ועפ"י כך גם המודעות. |
ציטוט:
|
אולי האתר שלך עוסק בתחום לא נפוץ שכמות המפרסמים בו נמוכה.
|
אני אומר לך יש לי מספר אתרים במגוון נושאים כולל פורום כולל פורטל כולל כתוביות וכולל עמודים בודדים ושונים. והמודעות אצלי מגוונות מאוד אבל מזה חודשיים אחרי רווח של 1000$ בחודש אחרי חודש פתאום ירדתי ל450$ והחודש בכלל הצפי הוא 250$ בערך... וכמות הקליקים נשארה זהה.
אני אישית דיי נרגז... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ