![]() |
ליגת הוסטס ב Fifa-07 : הרשמה לליגה
שלום לכולם :)
לאחר מחשבה על פתיחת טורניר,הגענו למסקנה שליגה תהיה אטראקטיבית יותר - והנה הגענו לשלב הראשון - ההרשמה :) להלן הפרטים הדרושים: בראש ובראשונה,אין לשחק עם פאצ'ים! כל המשחקים ישוחקו כ - 12 דקות (6 דקות למחצית). בסוף כל משחק חובה לצלם את המסך עם התוצאה,להדביק פה (כקישור בלבד) ולאשר כי זאת התוצאה האמיתית. הרשמה רוצים להירשם? יופי! אנא הגיבו להודעה וציינו את הפרטים הבאים: שם\כינוי בהוסטס: *(חובה לציין לפחות פרט אחד) קבוצה רצויה: *(יש לבדוק אם הקבוצה פנויה) אמצעי יצירת קשר: *(חובה לציין אימייל,רצוי לציין מסנג'ר או אייסיקיו בנוסף) מארח \ מתארח: כאשר 12 ירשמו,תהיה הגרלה ויקבעו המשחקים :) רשומים: 1. שם\כינוי בהוסטס: יונתן. קבוצה רצויה: ברצלונה. אמצעי יצירת קשר: מארגן התחרות - לא נדרש. מארח \ מתארח: מארח. 2. שם\כינוי בהוסטס: קובי קבוצה רצויה: אינטר. אמצעי יצירת קשר: מארגן התחרות - לא נדרש. מארח \ מתארח: מתארח או מארח. 3. שם\כינוי בהוסטס: TaiKaish, תאי. קבוצה רצויה: ריאל מדריד . אמצעי יצירת קשר: taikaish AT gmail.com. מארח \ מתארח: מתארח 4. שם\כינוי בהוסטס: NightCrawler , בן. קבוצה רצויה: מנצ'סטר יונייטד אמצעי יצירת קשר: e-Mail: oger31@nana.co.il Msn: ben@animefox.org Icq: 200320028 5. שם וכינוי בהוסטס: עדן דהן, Pro-Host.co.il קבוצה רצויה: ארסנל. אמצעי יצירת קשר: אי סי קיו: 3605955 מסן: eden.dahan AT gmail.com מארח \ מתארח: מתארח בלבד! 6. שם וכינוי בהוסטס : לידור , LidorA קבוצה : צ'לסי יצירת קשר : ICQ : 440966150 msn : li_am@walla.co.il מתארח / מארח : מתארח בלבד. 7. שם\כינוי בהוסטס: דודי כהן .PRedator קבוצה רצויה: רומא אמצעי יצירת קשר: 294517304 מארח \ מתארח: מתארח או מארח. 8. שם\כינוי בהוסטס: נדב דויטשר / Vision קבוצה רצויה: באיירן מינכן אמצעי יצירת קשר: nadavd@gmail.com ICQ: 178030652 מארח \ מתארח: גם וגם. בהצלחה לכולם, 9. שם\כינוי בהוסטס: שמעון קבוצה רצויה: מילאן אמצעי יצירת קשר: shimon@sprint-serv.net מארח \ מתארח: גם וגם 10. NetSign *(חובה לציין לפחות פרט אחד) קבוצה רצויה: ולנסיה (בדקתי בפוסט הראשי) *(יש לבדוק אם הקבוצה פנויה) אמצעי יצירת קשר: כל הפרטים בחתימה... *(חובה לציין אימייל,רצוי לציין מסנג'ר או אייסיקיו בנוסף) מארח \ מתארח: מתארח (יש לי ראוטר וזה קצת בעייה לארח - אלא אם כן למישהו יש איזה מדריך...) 11. שם\כינוי בהוסטס: TOX קבוצה רצויה: ליברפול אמצעי יצירת קשר: oshri_boom@passport.com מארח \ מתארח: מתארח בלבד קובי ויונתן - מארגני התחרות. 12. שם\כינוי בהוסטס: נדב בן-עמרם nanadav קבוצה רצויה: פריס סן ג'רמן אמצעי יצירת קשר: 251303679 מארח \ מתארח: מתארח או מארח |
שם\כינוי בהוסטס:
TaiKaish, תאי. קבוצה רצויה: ריאל מדריד . אמצעי יצירת קשר: taikaish AT gmail.com. מארח \ מתארח: מתארח |
שם\כינוי בהוסטס:
NightCrawler , בן. קבוצה רצויה: מנצ'סטר יונייטד אמצעי יצירת קשר: e-Mail: oger31@nana.co.il Msn: ben@animefox.org Icq: 200320028 מארח \ מתארח: מארח, אולד טראפורד לשלטון :$ |
בהצלחה לכולם (אני מחכה לטורניר NBA שיהיה בקרוב :) )
|
ציטוט:
אני עוד ידבר איתך על זה...אני צריך לבדוק אם זה עובד לי באינטרנט..פעם בדקתי ולא עבד. בהצלחה בטורניר פיפא....אישית? אני מפיפא 2000-2001 לא משחק..חח.. ולפי חברים שלי שמכורים למשחקי כדורגל, PE לוקח... |
שם וכינוי בהוסטס:
עדן דהן, Pro-Host.co.il קבוצה רצויה: ארסנל. אמצעי יצירת קשר: אי סי קיו: 3605955 מסן: eden.dahan AT gmail.com מארח \ מתארח: מתארח בלבד! (יש לי ראוטר, בעיה לארח) עריכה: מה לקחת את ברצלונה חח לא שמתי לב.. |
שם וכינוי בהוסטס :
לידור , LidorA קבוצה : צ'לסי יצירת קשר : ICQ : 440966150 msn : li_am@walla.co.il מתארח / מארח : מתארח בלבד. |
למה לא עם תלאי של הליגה הישראלית? =\
כי הוא מותקן אצלי...ואם מישהו יודע איך להסיר אז בכיף חח |
שם\כינוי בהוסטס: PyRoTek
קבוצה רצויה: ברצלונה (איזה מניאק תפס לי קבוצה אחד מפורסמת) אמצעי יצירת קשר: admin@linetekk.net מארח \ מתארח: גם וגם . |
ציטוט:
*אני הולך לפרמט ואוריד את פיפא. תמתינו תוך יומיים וחצי. |
אני מבקש לא לכתוב תגובות שלא מתאימות... נותרו עוד 5 מקומות פנויים ואז נתחיל את הטורניר.
מי ששואל למה בלי טלאים מפני שלא לכולם יש את הטלאים ואי אפשר לשחק ברשת אחד שיש לו טלאי נגד אחד שאין לו טלאי זה לא פועל לכן עדיף משחק נקי בלי טלאים! כמו כן מי שרוצה להסיר את הטלאי שיעשה התקנה חדשה למשחק והכל יעבוד סבבה. |
ציטוט:
|דמעות| גם אני רציתי את ברצלונה... באסה, נתגעגע לאטו ולרונלדיניו. |
ציטוט:
ציטוט:
רוני, סהה, כרטיסאנו רונלדו, יש הרבה שחקנים מעולים שאני צריך אותם |דמעות| |
שם\כינוי בהוסטס:
נדב דויטשר / Vision קבוצה רצויה: באיירן מינכן אמצעי יצירת קשר: nadavd@gmail.com ICQ: 178030652 מארח \ מתארח: גם וגם. |
ציטוט:
בהצלחה לכל הנרשמים בינתיים :) |
שם\כינוי בהוסטס: TOX
קבוצה רצויה: ליברפול אמצעי יצירת קשר: oshri_boom@passport.com מארח \ מתארח: מתארח בלבד |
שם\כינוי בהוסטס: שמעון
קבוצה רצויה: מילאן אמצעי יצירת קשר: shimon@sprint-serv.net מארח \ מתארח: גם וגם |
זה לא קצת חרא?
כל הראשונים תופסים את הקבוצות הכי טובות...ואז כל השאר בוחרים קבוצות פחות טובות ואז ברור שהראשונים יזכו בטורניר... בכ"מ אם מותר לקחת מה שאף אחד לא לקח אז: שם\כינוי בהוסטס: NetSign *(חובה לציין לפחות פרט אחד) קבוצה רצויה: ולנסיה (בדקתי בפוסט הראשי) *(יש לבדוק אם הקבוצה פנויה) אמצעי יצירת קשר: כל הפרטים בחתימה... *(חובה לציין אימייל,רצוי לציין מסנג'ר או אייסיקיו בנוסף) מארח \ מתארח: מתארח (יש לי ראוטר וזה קצת בעייה לארח - אלא אם כן למישהו יש איזה מדריך...) |
ציטוט:
כל מי שנרשם - ההודעה תיערך בקרוב. |
ציטוט:
אגב, איך זה שיש 2 עם אותה קבוצה? |
יהונתן יש שני משתמשים אם ברצלונה.. אתה ועוד אחד.
עוד משהו. ראיתי פה שהיא אפשר לארח אם רואטר אז תעשה שאני התארח, תודה. |
שם\כינוי בהוסטס:
Fector קבוצה רצויה: אני כבר יערוך .. נזכר בקבוצה טובה כי לקחתם הכל אמצעי יצירת קשר: assulinmaor@gmail.com מארח \ מתארח: מתארח |
זהו, יש 12 משתתפים אפשר לנעול :P יאללה אני מקווה שתארגנו את הליגה בהקדם.
|
חסרה קבוצה אחת.. ו Fector תוסיף בבקשה בהקדם קבוצה כדי שנתחיל את הטורניר כמה שיותר מהר.
בנתיים אני שומר לך מקום... לכן נשאר עוד מקום אחד. ו PyRoTek תבחר קבוצה חדשה בהקדם.. ברצלונה תפוסה. |
יש לי רעיון איך לעשות את התחרות :)
יש 12 קבוצות מחלקים ל4 בתים: 3 קבוצות בכל בית. יהיו 3 משחקים בשלב הבתים (3 הקבוצות בכל בית אחת מול השנייה...) הקבוצה שבמקום הראשון תעלה לשלב הבא - 2 האחרות עפות מהטורניר. נשארים עם 4 קבוצות. עושים הגרלה מי נגד מי... שזה בעצם חצי גמר...2 קבוצות עפות נשארות 2 קבוצות - גמר ;P והזוכה המאושר יזכה במסטיק בזוקה :) |
ציטוט:
ואם כבר, היה עדיף לחכות ל-16, ולעשות כמו המונדיאל. |
חחחח צודק לא שמתי לב.
2 משחקים בשלב הבתים. או שאפשר לעשות רק 3 בתים (ואז יש 3 משחקים בשלב הבתים) 4 קבוצות בכל בית ו2 קבוצות ראשונות בכל בית עולות לשלב הבא |
הכל מתוכנן כבר,תודה אבל לא תודה,נא להגיב רק אם אתם רוצים להצטרף
|
ציטוט:
תפסתי ראשון וזה זכותי . |
יאללה נו
יש את ליון ורדה ברמן יובנטוס אספניול חעחעחע רוצים להתחיל תליגה כבר |
ציטוט:
ותרגיע עם המילים. |
שם וכינוי בהוסטס:
עמרי שלו, Omri Shalev קבוצה רצויה: ברצלונה. אמצעי יצירת קשר: אי סי קיו: 6502772 מסן: omrishalev AT bezeqint.net מארח \ מתארח: מתארח בלבד! |
ברצלונה לא פנויה
|
ציטוט:
|
אתם מעצבנים אותי, אפשר לשחק בין 2 קבוצות
ברצלונה זרה וברצולנה רגילה, כלומר חולצה כתומה וחולצה אדום וכחול . |
ציטוט:
|
שם\כינוי בהוסטס:
דודי כהן .PRedator קבוצה רצויה: רומא אמצעי יצירת קשר: 294517304 מארח \ מתארח: מתארח או מארח. |
החבר PyRoTek לא משתתף בטורניר הוא הוסר מהרשימה וקיבל אזהרה בעקבות התחצפות וזילזול במקומו נוסף:
דודי כהן -PRedator חסר עוד שחקן אחד והטורניר יתחיל! |
ציטוט:
מתי נפתחת הליגה? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ