![]() |
תחרות קידום אתרים חדשה במיוחד עבור hosts.co.il
שלום לכל חברי הפורום,
תחרות קידום אתרים חדשה בשיתוף עם פול מ bookmethatnight.com . התחרות תערך במנוע החיפוש google.com אז לפני הכל, מה הם הפרסים? מקום #1 400$ מקום #2 200$ מקום #3 100$ מקום #4 50$ מקום #5 30$ מקום #6 10$ מקום #7 10$ מקום #8 10$ מקום #9 10$ מקום #10 10$ בונוסים? כמובן, בכל סוף חודש יקבל הראשון ב google.com עבור הביטוי 30$ מה הביטוי שצריך לקדם? הביטוי הוא: Hen and Stag Night seocontest מתי מתחילה התחרות? היום ה9 במרץ מתי נגמרת התחרות? 31 באוגוסט 2007 מהם כללי הברזל? - אין להשתמש בטכניקות פסולות - חובה להשתמש בדומיין שנקנה לאחר ה9 במרץ - יש למקם את הקישורים אל אתר התחרות כמו שמצויינים בהמשך אז איך נרשמים לתחרות? פשוט מאוד, נכנסים לפורום http://bookmethatnight.com/forum/index.php/ ונרשמים רישום מהיר. לאחר מכן אנא הודיעו באשכול זה: http://bookmethatnight.com/forum/ind...opic,49.0.html את כתובת האתר שלכם שאיתו אתם מתחרים (נא לרשום אך ורק באנגלית). פרטי התחרות המלאים נמצאים כאן: http://bookmethatnight.com/forum/ind...opic,48.0.html אנא קראו אותם בקפידה! |
בהצלחה לכל המשתתפים.
כדאי להסתכל באתר הקופונים לקבלת מבצעים לדומיינים: www.Cuponim.info (קידום אישי לא ממש מזיק). |
מגניב ביותר
|
יפה מאוד 400$ :D
בהצלחה ! |
אחלה של תחרות אור, אני מקווה שתהיה השתתפות רבה, אני לא מבין בנושא אז אין לי איך לתרום לתחרות או שיש, אם יש דבר איתי, אתה יודע שאני תמיד פה בשבילך.
|
- חובה להשתמש בדומיין שנקנה לאחר ה9 במרץ
כלל די מעצבן..בהצלחה לכולם |
אתר התחרות לא נראה הכי אמין ;)
|
שכחת לציין שהם דורשים מ-10 זוכים לעביר את הדומיינים לידייהם לאחר סיום תחרות וגם הם דורשים הוספת באנר שלהם לאתרים שלכם.
במילים פשוטות הם מצאו דרך זולה לקדם את הפורום שלהם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה מחיר של קופסת מסטיקים. |
ציטוט:
ככה זה בכל תחרות קידום אתרים שקיימת, דווקא הם לא מעוניינים בפרסום הפורום אלה פשוט לקדם את האתר שלהם במנועי חיפוש ולכן הם עושים תחרות.... |
אנשי פורום יקר,
אחרי התחרות hostscoil ביקשת עוד תחרות לא? אז הנה הגשתי לכם על מגש של כסף את התחרות הזאת אם פרסים הרבה הרבה יותר גדולים מ hostscoil אז ממה אתם מפחדים בכלל? |
ציטוט:
|
קידום ופירסום זה לא אותו דבר?
פשוט שם אחר לאותו מוסג - קודום במנועיי חיפוש זה פירסום רק בצורה ספציפית. בכל זאת בהצלחה להם ולאלו שיזכו בתחרות. |
ציטוט:
אם משהו מעוניין לקבל את הפרס הכספי הוא צריך למסור את הדומיין... אור. |
ציטוט:
אתה בתור המנהל של פורום קידום אתרים בהוסטס אמור להרים את הרמה של ענף הקידום בפורום ולא להוריד אותה. נכון, כל הכבוד, הצלחת לארגן תחרות עם פרסים נכבדים אבל למה להרוס? למה להכניס תנאים שגורמים לתחרות להראות רע? למה לעשות תחרות שלא משתלמת לגולשים כאן? הם תמימים ולא מבינים את המשמעות של החוקים אבל אתה בתור המנהל יודע את המשמעות ואמור לעשות שהתחרות תהיה הגיונית ועם תנאים שיגרמו לשני הצדדים להרוויח ולא רק לנותן הפרסים (הפרסים שהוא נותן ביחס לחוקים שצריך לבצע אותם הופכים את הפרסים לחסרי ערך ולקידום זול במנועי חיפוש וניצול גולשים תמימים). טל. |
תגובתו של פול:
Please post that We are paying the prizes and will only take domains of the winning 10 people. This is part of the contest rules there are other seo contests that do not do this but this is a rule we are introducing. Please do not enter if you do not like the idea of passing over the domain. |
יפה מאוד,בהצלחה למשתתפים .
|
אור אפשר להחזיק מס' אתרים של תחרות?
|
מצויין אור,
אני ישתתף בעזרת ה' =] אגב, מה הפול הזה הגיב לא הבנתי? |
ציטוט:
|
אז מצידי אני יכול להקים נגיד 5 אתרים בעלי דומיינים עם מלל שונה\זהה ולקשר ביניהם ובקשר ליצור מין קשר כזה.
|
ציטוט:
וכדי שגוגל לא יידע שכל האתרים שלך תצטרך 5 שרתים עם IP שונים, אבל בעיקרון כן, זאת שיטה די נפוצה. |
ציטוט:
C class שונה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:45. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ