![]() |
ישראקל - חברת אירוח ובניית אתרים חדשה !
קישור לאתר
http://www.israkal.net בשעה טובה, 14 במרץ 2007 17:00, נפתחה חברת Israkal על-מנת לספק שירותי אירוח ובניית אתרים. הושקע מאמץ רב וממושך עד לרגע הפתיחה, ובעזרתו הופקו מספר דברים: - ייחודי לIsrakal ! מערכת שירות לקוחות מדהימה ! לכל לקוח שירשם לשירותי Israkal, יפתח במיוחד חשבון במערכת שירות הלקוחות של החברה. בתוך מערכת שירות הלקוחות יוכל הלקוח לעקוב אחר מצב הזמנתו (מיד לאחר ההזמנה ישלחו פרטי החשבון לדוא"ל), ליצור קשר עם נציגי החברה, לקרוא מדריכים מפורטים הכוללים תמונות ועוד. - מיקום שרתי החברה בחו"ל. (ארה"ב) - החברה רשומה כחוק ומספקת חשבוניות. - כל לקוח שיזמין שירות אירוח אתרים מהחברה לזמן מוגדר (בהתאם לחבילה) יזכה לקבלת הטבות ייחודיות כגון: מערכת ניהול תוכן פשוטה, עיצוב עמוד לבקשתו , תיכנות עמוד לבקשתו ועוד ! - הסברים מפורטים על כל מושג לא מוכר מעולם האירוח. - אפשרות לדילים הכוללים עיצוב אתר אינטרנט, בניית אתר אינטרנט ואירוח האתר על גבי שרתינו. - תמיכה טכנית בדוא"ל. - אפשרות לפתיחת חשבון תחת שם המתחם שלנו (username.israkal.net) ועוד המון ! החברה תשמח לשרת לקוחות חדשים בשירותים: עיצוב , אירוח ובניית אתרים. למידע נוסף ניתן לפנות לדוא"ל support@israkal.net, או להעזר בעמוד שירות לקוחות באתר. * מבצע ללקוחות חדשים המגיעים דרך Hosts.co.il עד ל30.3.07: 7% הנחה על כל שרותי החברה. קישור לאתר המשך יום נעים, צוות Israkal.net הערה: (עריכה) נשמח לקבל משוב - מה אתם חושבים על החברה, על האתר, על הכל ! |
אהבתי את העיצוב,
בהצלחה ! (: |
תודה, נשמח לעוד ביקורות בכל התחומים.
נציג תמונות של עמודים ממערכת שירות הלקוחות של החברה היום בערב. |
אחלה שם יש לך :)
בהצלחה שמן :D |
בהחלט משדר מקצועיות.
בהצלחה |
עיצוב באמת יפה. שיהיה בהצלחה.
|
תודה לכולם !
נשמח לתגובות וביקורות בונות נוספות. |
יפה מאד,
אתר מקצועי ויפה. אני לא הכי מתחבר לגופן Tahoma אבל יש עיצובים שרק הוא מתאים להם. |
שיהיה בהצלחה
העיצוב לטעמי ילדותי מידי בהצלחה |
נחמד מאוד, שיהיה בהצלחה
|
בהצלחה, נראה מבטיח.
|
ואו איזה עיצוב יפה =]
חח בהצלחה ודים אחלה חברה אחלה מנהלים :) |
בהצלחה :)
נראה טוב. |
השרתים שלכם יושבים בחו"ל, אך אתם פונים לקהל הישראלי לפי האתר שכתוב בשפה העברית.
אז מה הקטע כאן? בהצלחה נראה טוב! |
ציטוט:
עריכה: אגב, תודה לכולם על התגובות. השקענו המון עד לפתיחת החברה וסוף סוף הרגע הגיע :-) |
נחמד מאוד..
אבל אתם יודעים שהftp יעבוד לכם בצורה איטית? מניסיון אישי |
צורה איטית באופן יחסי כמובן, שזה אומר במקום שיוריד על 190 ק"ב יוריד על 120 ק"ב אך השרת יבצע סקריפטים מהר יותר ויהיה בזמינות גבוהה ביותר, ולדעתנו חשובה יותר איכות מאשר מהירות (במיוחד שההפרשים כה קטנים) ולכן החלטנו להתמקם בחו"ל.
אני חושב שההחלטה שלנו נכונה ומקצועית, אך את זה הזמן יקבע :-) |
בהצלחה. :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תוכל לפרט בבקשה? באיזה דפדפן אתה גולש? האתר נדבק במספר דפדפנים והוצג ללא תקלה אחת. בנוסף, קודד ידנית ללא אף תוכנה. אני לא רואה שום בעיה בקידוד מלבד שלצד החבילות היו מיועדים להיות כפתורים בעיצוב, אבל שכחנו אותם. זה ה"באג" היחידי שנמצא בקידוד, להגיד מזעזע? אני לא בטוח. עריכה: אגב, בעיה ידועה שאין לי מושג מה מקורה שמופיעה לא מעט אצלי בהמון אתרים (כולל וואלה! ואתרים נוספים) היא שלפתע נטען העמוד ללא מסמך ה-CSS, ואחרי כניסה מחדש לעמוד (רענון) הכל נטען כמו שצריך. בדוק שזה לא קרה לך. |
נראה טוב , הרבה בהצלחה !
נ.ב הייתי ממליץ להוסיף משהו דינאמי.. |
בהצלחה!
אתר נחמד יש לכם! |
עיצוב יפה מאוד,
עשיתם עליי רושם טוב. בהצלחה :) |
תודה רבה לכולם.
כיף לשמוע את רוב התגובות ולהבין שההשקעה משתלמת. בנתיים אני רק מנסה להתעלם מהתגובה "הקידוד מזעזע," שהייתה ללא שום ביסוס והסבר. שיהיה לתגובה הסבר נשמח להקשיב גם לה ולשפר כמה שאפשר. |
בהצלחה,
אהבתי את סגנון של האתר, לא משהו ישראלי והותאם בהחלט בצורה מקורית לישראלי :) |
קודם כל בהצלחה,
דבר שני שיש לי לומר לכם אומנם באמת העברתם בצורה טובה את האווירה המקצועית שלכם, אבל העיצוב שלכם דווקא להפך עיצוב צבעוני וקצת מסורבל זה לא משרה אווירה מקצועית בכלל.. שוב שהיה לכם בהצלחה! |
עיצוב ושם מדהימים בהצלחה.
|
בהצלחה, אתר יפה .
|
שוב,תודה רבה לכולם.
|
נראה מעולה , בהצלחה :]
|
ציטוט:
השיקול הוא כספי נטו (מה שגם, לא "בושה" להגיד...), אין ולו קשר בין מיקום השרתים לבין היציבות שלהם, ה"חדשנות" שלהם או המהירות שלהם. שיהיה בהצלחה. |
על כל דבר טוב אתם מחפשים את הדבר הרע?
אולי תפסיקו? דיי כבר! שיהיה לך בהצלחה (מי שפתח את הדיון) ! ואל תקשיב לאף אחד, הם בעלי עסקים כמוך ומנסים להיכנס בך... שיהיה בהצלחה שוב פעם טל |
ציטוט:
ציטוט:
האמת יש משהו במה שאתה כותב :) |
כל הכבוד! אתר ושם ממש מדהימים!
ח"ח על הייחודיות! שיהיה בהצלחה טל וודים :) מנסיון סופר אישי, מומלץ מאוד לעבוד איתם! שיהיה בהצלחה! |
ציטוט:
|
בהצלחה..
מי עשה את העיצוב? כי ראיתי אותו פעם בהוסטס.. (שמישהו מציג) |
בהצלחה
|
ציטוט:
אתה ביקשת תגובות בפתיחת הנושא, תגובות זה אומר תגובות חיוביות יותר וחיוביות פחות.. :-) |
ציטוט:
אפשר לאחל בהצלחה ואפשר מצד שני להגיד מה שאתה חושב על העיצוב, שם העסק וכדומה אבל להיכנס לו לכיס "למה אתה שם את השרת ב X" מזה מעניין? כל עוד הלקוחות מרוצים מה אכפת לו |
ציטוט:
בנוגע ל"האמת יש משהו במה שאתה כותב" זה אולי בגלל הגישה שלך מקודם. אבל עזוב,"נחליק" את זה,אני כלל לא מחפש לריב :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ