![]() |
מחפש בית מלון לפסח, אשמח לשמוע הצעות .
שלום, בפסח אני והמשפחה נוסעים לאילת, ואנחנו מחפשים בית מלון .
ואני מחפש המלצות, לא שמעולם לא הייתי באילת ואני לא מכיר בתי מלון, פשוט אני רוצה לשמוע ביקורת על איזה מלון במחיר נוח ומלון סבבה, לא צריך מפואר :) . אשמח לקבל ביקורות על בתי מלון, אם אפשר גם את האתר ואולי אפילו סביבות מחירים, תודה :) . |
אני אומר לך על רויאל גארדן (Royal Garden), מלון ממש ממש מומלץ, הייתי בו בערך 5 פעמים, יש שם בריכה, חוף ים נחמד, ארוחות טובות, חדרים טובים.
מידע נוסף - http://www.isrotel.co.il/Content/Hot...t_bann=4248001 |
הייתי ממליץ לך על סאנרייז.
למרות שהוא לפני הכניסה לאילת, שווה. הצעה שניה, רויאל ביץ'. מלון ברמה, יופי של מקום. נסיעה טובה ותהנה. |
גלי אילת
הייתי שם בקיץ , הם לא יקרים מידי , לא זולים מידי , ממוקמים קרוב לשדה"ת (אין רעש) , קרוב לטיילת וקרוב גם לקניון אילת. מומלץ בחום ! |
זה תלוי אם יש לכם ילדים קטנים במשפחה או לא כי כל מלון מיועד לטווח גילאים אחר..
|
סאן רייז, אחלה מלון, החדרים למעשה זה כמו וילות שאתם נכנסים אליהם, מלון מושקע, משחקייה מחוץ לחדר, חדר אוכל מסודר והכל טוב ויפה, מחירים סבירים.
|
קלאב מד... אוכל משהו בסט.. החיסרון היחיד שלו זה שיש לו חרא של חוף.. מלא סלעים..
|
אני הייתי הולך על הקלאב הוטל. לדעתי מלון ברמה.
http://www.clubhotels.co.il/ ממוקם ממול הקניון, תמיד יש מה לעשות שם. 5 בריכות, יש את הריף לצעירים שזו בריכה ע-נ-ק-י-ת. מומלץ לדעתי חחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני נוסע לשם פעמיים בשנה, כל פעם נהנה מחדש! יש הופעות (שנה שעברה היה את "מה קשור"), יש הרבה פעילויות, הקניון 150 מטר בערך מהקניון וגם מאוד מאוד קרוב לכניסה של הטיילת |
מג'יק סאנרייז קלאב, מרשת מלונות פטאל. שנה, אחרי שנה, אחרי שנה. במשך שנים כבר.
אף פעם לא מפסיק להנות! |
ציטוט:
יש גם סוויטות לבחירה חחחח, זה לא הכי יקר שם גם.. יש את כל הפרטים באתר שלהם עם תמונות.. |
ציטוט:
באתי ב 1 נכנסתי לחדר ר ב 4 . לגבי השואל - ילדים ? טווח ? קרוב לטיילת פחות קרוב לטיילת ? |
אוקי , תודה לכולם .
ילדים שישנו במלון מה אכפת לי .. אבל חשוב שיהיה באזור המרכז .. |
מלון הלגונה באילת משהו מטריף... הבעסה זה שאנשים שומעים הכל כלול, נדלקים.. ונהיה קצת יותר מדי אנשים, אבל זה סבבה לחלוטין.
|
ההיתי בכמה מלונות והכי אהבתי את קלאב הוטל.
אם אתה רוצה משהו ממש מפואר לך להרודס. |
קלאב הוטל באמת מלון סבבה מאוד...
מכל הבחינות - הרבה הרבה בריכות , 2 ג'קוזי בבריכה , המון אבל המון ילדים ואנשים צעירים.. המלצה 2 : הילטו מלכת שבא - מלון על רמה.. מבחינת אוכל , בריכה, פעיליות בערב. קרוב להכל.. ים , טיילת , לקניון. אחלה מלון בהצלחה בבחירה אחי. תהנה. |
ציטוט:
|
סאנרייז הייתי שם בפסח שנה שעברה מלון פשוט פצצה
וגם קלאב הוטל לא רע :P תבחר בין שניהם - הכי טוב :) |
ציטוט:
אתה רוצה לרושש אותו?|Lol| |
הילטון מלכת שבא משעמם רצח...
ממש, אבל ממש לא מומלץ!(לנוער הכוונה) אני הכי ממלין על דן, זה המלון לדעתי באילת, יותר מהרודס, יותר מכל מלון אחד, אוכל THE BEST, ברכות מפה עד לשם, מגלשות מים, חוף פרטי של המלון, ומה שאת הלא רוצה. אין על המלון הזה. בחירה שניה שלי זה שרתון מוריה, אחלה מלון. |
אמממ הייתי כמה פעמים בקלאב הוטל, בפעם האחרונה שהייתי - גועל נפש גם חיכינו 5 שעות וגם קיבלנו חדר מלוכלך.
מה שכן, אני ממליץ בחוםםם על מלון ישרוטל אמבסדור, אני נוסע לשמה כל שנה עם חברים לקורס צלילה, ממש כיף, ממוקם מול חוף אלמוג ומחירים ממש סבירים. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ