![]() |
[שאלה] לגבי שפות של עיצובים, כנסו
שלום לכולם,
נגיד יש לי עיצוב ב-PSD שהוא כבר מוכן, מרגע זה, איזה שפות \ מה אני צריך לדעת בשביל לתכנת אותו? בערך אני יודע שצריך לחתוך ואז XHTML או CGI אבל הכל במעורפל. בקיצור מהרגע שיש עיצוב מוכן ב-PSD מה אני צריך לדעת \ לעשות. תודה מראש לעוזרים. |
לקודד = הכוונה לחתוך אותו דרך ImageReady,ולדעת גם XHTML.
|
ציטוט:
ואם אפשר לדעת למה משמש CGI ולמה משמש XHTML, תודה. ד"א תודה על התגובה המהירה. |
xhtml
css וזהו. |
ציטוט:
|
CSS זה פלוס ענק לקידוד, רוב המקודדים הלא חובבנים מתעסקים איתו, XHTML שזה הבסיס אתה חייב לדעת, ומה הקשר CGI? CGI זה תכנות צד שרת לפי מה שאני יודע.
|
cgi זאת שפה דומה ל-php זה בהחלט שפה צד שרת זה אחרי שקידדת ועשית הכל בעזרת זה תוכל לבנות מערכות כמו מערכת ניהול תוכן מערכת שליחת אימייל וכ"ו בהתחלה אני מציע לך ללמוד HTML ממש טוב ואז תעבור על XHTML אחרי זה תנסה לחתוך ב-imageredy ולקודד בטבלאות שזה לבד יוצא לך כשאתה עושה file>save for web בקיצור תשמור ככה יצא לך קובץ HTML תערוך אותו לפי מה שלמדת תנסה כמה כאלו ואז אני מציע לך מהר תעבור ללמוד CSS ותנסה לקודד ב-divים
|
כדי לקודד עיצוב אתה צריך לדעת HTML בסיסי. ובאופן מקצועי אתה צריך לדעת את HTML מתקדמת וCSS ומומלץ בחום גם jscript. לגבי החיתוכים אפשרי לעשות גם דרך אימאג' רדיי וגם דרך פוטושופ עצמו ע"י כלי הפרוסות ושמירה לאינטרנט.
XHTML לא דרוש בעניין וגם לא XML.. וכמובן לא שפות צד שרת כמו PHP ASP וכו' כל שפת צד משתמש עשויה להועיל בקידוד. אני למשל מקודד עם HTML מתקדם וCSS . |
טעות אנוש .. במקום לערוך לחצתי על ציטוט
מצטער |
חחח לקחתם אותו כבר שנה קדימה
כדי לקודד עיצוב בתכלס ממש הכי בסיסי הכי בתחתית של האיכות מספיק IMAGERAEDY כדי לערוך וכו' HTML כל השאר מה שציינו פה XHTML שפה תקינה ל HTML CSS חוסך זמן בעלייה של האתר PHP CGI ASP כו' לבנות מערכות... מדפי יצירת קשר עד לפורומים... |
אם אני רוצה לקודד ברמה שאנשים יקנו ממני עיצובים, מה צריך ללמוד?
|
כדי לקודד עיצוב אין צורך בשום דבר אפילו לא HTML אלא אם אתה רוצה לבנות גם אתר....אתה פשוט בונה עיצוב לאחר מכן יש פונקציה כזאת הפוטו שניראת כמו עט דיאו כזה לא זוכר איך קוראים לה אתה לוחץ עליה ואתה אתה עושה ריבועים שונים בעיצוב וכך אתה בעצם גוזר עיצוב איך שאתה רוצה לדומא כפתורים וכ'ו... ושם אתה יכול גם לשים קישורים....לאחר מכן אתה הולך ל
file>save for web ונישמר לך קובץ של HTML זאת אומרת דף אינטרנט אם התמונות שגזרתה לאחר מכן אתה פשוט יכול לפתוח את הדף בעזרת תוכנות לבניית אתרים לדוגמא: dreamweaver..... אם אתה צריך עזרה מורכבת תיפנה אליי-אייסי 11999131..... |
ציטוט:
בכל אופן אם תרצה שלקוחות אשר יש להם ידע והם דורשים מקצוענות גם בחיתוך עצמו, הייתי ממליץ לך ללמוד קודם כל HTML, ואז CSS. לאחר מכן קרא מאמרים בנושא תקניות הקוד הן ב-HTML (התקני נקרא גם XHTML) והן ב-CSS. כאשר אני מדבר על תקניות הקוד אני מדבר על דברים כדוגמת: PHP קוד:
PHP קוד:
|
ציטוט:
קידוד מקצועי זה קידוד שמחולק לHTML ןCSS. |
אני כבר יודע HTML ברמה גבוה, מה עכשיו ללמוד, XHTML או CSS?
ד"א XHTML ו-XML זה אותו דבר? וגם BARMUDA תודה על העזרה אבל אני רוצה לקודד עיצוב בשביל אתר איכסונים. |
אפשר תשובה?
שכחתם אותי :\ |
בבקשה, הסברים מלאים בעברית מויקיפדיה:
http://he.wikipedia.org/wiki/XHTML http://he.wikipedia.org/wiki/XML תריץ חיפוש קטן בגוגל פעם הבאה, תמצא את התשובה הרבה יותר מהר עריכה: xhtml לא יהיה לך ממש מה ללמוד, זה בסך הכל לעשות קצת סדר בכל התגיות html. תוך שעה אפשר "ללמוד" את זה אם אתה כבר יודע HTML. וכן, תלמד גם CSS, אין יותר מדי מה ללמוד, רק את הסינטקס. אח"כ פשוט לומדים עם הניסיון, יש יותר מדי פרמטרים כדי ללמוד הכל |
CGI? WTF!
זה כבר שפה ישנה למה לך ללמוד אותה? |
ציטוט:
ולעניין - הנה דוגמא מעולה לקידוד גרוע מאוד - http://www.sprint-serv.net (שום דבר אישי נגד מנהלי האתר.. זה הראשון שמצאתי ולצערי אתה יכול למצוא כאן עוד הרבה ) שים לב תעשה על זה CTRL A ותראה כמה תמונות יכולות להיות בדף אחד! = קידוד אימאג' רדיי עם תוספות טקסט. ואגב, אם אתה צריך עזרה בלימוד קידוד אתה מוזמן לדבר איתי במסנג'ר - israel@dossim.net |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ