![]() |
יש לכם אתר קיים? רוצים שאתרים אחרים יקשרו אליו בשביל הPR?
שלום כולם,
אין לכם כוח לרשום את אתרכם באינדקסי אתרים כל היום? אין לכם זמן להחליף לינקים כל החיים? רוצים לעלות את מספר הלינקים לאתרכם בצורה משמעותית?? אז הגעתם למקום הנכון =) תמורת 80 ש"ח / עיצוב / דומיין ישראלי / מערכת כלשהי אני דואג לכך שלמעלה מ150 אינדקסי אתרים ומנועי חיפוש בעלי PR גבוה יקשרו אל אתרכם בימיים הקרובים!! יש אפשרות להרשמה ל200 אינדקסי אתרים ומנועי חיפוש בתוספת מחיר / תמורה כלשהי. כל מה שאתם צריכים לעשות זה להשאיר את פרטיכם פה ואני יחזור אליכם בהקדם האפשרי. שבוע טוב. |
אחלה קומבינה :)
בהצלחה ניצן! אחלה בחור. |
ולכמה זמן אני מקבל קישורים מהאתרים האלה?
|
ציטוט:
מכולם אתה מקבל לכל הזמן שהם באוויר (אתרים כאלו בדרך כלל לא נופלים/נסגרים) או עד שיש בעיה בלינק שלך. |
מומלץ ביותר! שוה לעבוד איתו
בהצלחה גבר! |
ציטוט:
|
האם מדובר ברישום ידני?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בהצלחה :-) |
ציטוט:
|
תודה לך יובל.
ציטוט:
אני רק מזין אליהם את הנתונים שלכם, לכל אינדקס אתרים יש את החוקים שלו יש כאלו שלא אכפת להם גם אם האתר לא עובד כבר שנה הלינק עדיין קיים. |
ציטוט:
אני אחשוב על זה, כי אני חושש שהדירוג שלי בגוגל ירד בגלל זה...חוץ מזה שבעדכון הבא אני מקווה לעלות לPR3 ולא שווה לי לקחת סיכונים מיותרים. |
ציטוט:
בהצלחה מקווה שתעלה לPR 3 ואף יותר:-) |
לא מומלץ בבת אחת לקבל כמות כזאת של קישורים
|
ציטוט:
א)זה לא בבת אחת זה בשבוע =) ב)אלו אתרים איכותיים בעלי PR גבוה אין סיבה שזה יפגע. |
לא מומלץ להכניס כל כך הרבה קישורים בפעם אחת מכיוון שגוגל עלול לחשוב שמדובר באתר ספאם.
בנוסף, ככל שיהיו יותר לינקים בתקופה קצרה כזאת, כך סיכויו של האתר להיכנס לארגז החול גדולים יותר. בכל מקרה, שאלה: רוב האינדקסים מבקשים לינק חוזר, האם אתה דואג גם לזה? מאיזה עמוד אתה מחזיר להם לינק? |
ציטוט:
זה הרעיון כל האינדקסים המופיעים ברשימה הם One Way Links, ככה שלא צריך להחזיר להם קישור, יש אינדקסים עם PR ממש גבוה (7-9) שכן צריך להחזיר להם קישור ולזה אני גם דואג. לגבי מה שאמרת על הרבה קישורים בזמן קצר, לכן אני מפזר את הרשימה ל4 חלקים זאת אומרת: 150 חלקי 4 שבועות = 37 אתרים בשבוע, אני מוסיף ל37 אינקסי אתרים את האתר שלכם בשבוע. ואם לוקחים חבילה של 200 אני יחלק ל 6 שבועות (חודש וחצי). =) יום טוב לך טל. נ.ב: תודה שמחקתם את הויכוחים =) |
ציטוט:
|
ציטוט:
כמו שדיברנו בICQ, שמח שאתה אוהב את השרות החדש =):-D |
מומלץ !
ניצן בן אדם זהב ! בהצלחה ניצן .. |
ציטוט:
|
היי, אני מקווה שאני לא חצוף - אבל אתה יכול בבקשה להעלות את הרשימת אינדקסים (או חלק ממנה..) בבקשה? לצורך קידום האתר של התחרות.
|
ציטוט:
מי שמהתחרות פונה אלי יקבל את זה בתמורה קטנה מאוד שאותה אני יציין בICQ / מסנג'ר. אתה מוזמן.. פרטים בחתימה |
טוב עכשיו אני חייב להגיב, אחרי שניסיתי את השירות המעניין הזה.
תוצאות עוד אין, אבל לפי העבודה, אני בטוח שהתוצאות יהיו טובות. עבודה מהירה וטובה :) שווה לנסות, באמת. המון הצלחה ניצן :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גם אני מנסה אותו :)... נקווה לתוצאות חיוביות.
|
אוקי,
זה כולל קידום פורומים ? כולל קידום פורומים מתחילים ? וסליחה על הבורות אבל מזה PR2 ? יום נעים ! |
אל תדאג עומר תוצאות מובטחות!
ציטוט:
כן PR זה page rank (דירוג הדף) שלך בגוגל. אתה רוצה להשתמש בשירות? |
נשאיר את זה בגדר הצעה כרגע.
בכל מקרה זה דורש הרשמה או שאני צריך לסכם איתך טלפונית ? |
אני מעוניין, תמורת עיצוב.
צור קשר באיסיקיו או במסנג'ר אם אתה מעוניין. עריכה: התחרטתי, לא להתייחס. |
ציטוט:
|
אם אני לא טועה זה לאתרים באנגלית רק, נכון?
|
צור קשר ... פרטים בחתימה
|
ציטוט:
עומר - נוצר קשר. |
ממלץ לעבוד איתו, אחלה בן אדם!
|
ציטוט:
|
אפשר לקבל רשימה חלקית של האינדקסים שאתה מוסיף?
והאם יש לך כמה אתרים שכבר עשית להם את הקידום הזה ויש תוצאות תחזיר לי תשובה בבקשה בהודעה פרטית |
ציטוט:
כל מי שרוצה רשימה / לשאול שאלות שיוסיף בICQ / ה.פ תודה. |קורץ| |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ