![]() |
דיון| איך אתה רואים את העסקים פה בעוד 3 שנים
דיון קטן
איך אתם רואים את הפורום הזה ואת העסקים שפה בעוד שלוש שנים +- נגיד המחירים פה היו יותר יקרים הלקוחות היו יותר רציניים וכאלה תזרמו ולא לריב בבקשה. תתנו דעות שלכם פשוט תזרמו|Lol| |
לא ימכרו כבר בכמויות כאלו ומחירים כאלו, הקידמה הולכת וגדלה וכך גם מחירי המחשבים ותחזקותם, לכן השכרת שרת לפי השערתי +- תרד בלפחות חמישית ממחירת כיום. כלומר נניח כיום משכירים ב-500 שקלים שרת, אז עד אז אני משאר שזה יהיה 400. כמובן גם חבילות האיכסון ירדו, אך מחירי שרתי המשחק יהיו בשמיים, מכיוון שבמשחקים יהיו בטכנולוגיה ממש מתקדמת. כמובן שקהל היעד הבוגר ילך ויגדל, ועוד יותר קהל היעד הצעיר. אם חושבים על זה כך, רוב ההורים שלנו לא יודעים כמעט כלום בעולם האינטרנט, לאומתנו שאנו כבר היום משכירים איכסונים, אז ברור שקהל היעד הבוגר יגדל.
|
אני לא בעל חברת אחסון,
אך קח בחשבון גם את זה שאף אחד לא יכול לדעת מה יהיה מחר, אתה אומר כאן " איך אתם רואים את העסקים בעוד 3 שנים " ? |
רוב העסקים של הילדודס פה ייסגרו ובמקומם ילדודס חדשים יפתחו עסקים חדשים...
עסקים גדולים יחסית (לרמה כאן בפורום) כמו lom וspd יעלו מחירים ואממ כל הילדים שמקבלים דמי כיס ישקיעו אותם על דברים טובים באמת (אני מקווה בשבילהם). זה לפחות מה שאני מקווה שיקרה חח |
ציטוט:
סתם תתן השראה או משו8-) |
תיהיה מלחמה שוב
יבוא מחבל ערבי לחווה יפוצץ הכל ותיהיה אנרכיה טוטאלית וכלם יבכו ותיהיה חברה אחד שאיך שהיו תשירוד ותאכסן את כולם ואז תיפול עקב קריסה או שהשרת יפול מהארון |לב| |קורץ| |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה כך מדבר? אתה רוצה שיהיה מלחמה? גועל נפש עם אתה חושב כך .. 8-* ואני חושב שעם ב"ה אני אפתח את החברה שלי בעוד מס' ימים והכל ילך כשורה, אני אראה את עצמי בעוד שלוש שנים במצב מצוין, וגם שולט לחלוטין בשפות התכנות :) אז שיהיה לכם חג שמח חבר'ה, בן . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כולם או יאחסנו אצל ספקיות, או שיקימו שרת בבית. |Lol|
|
ציטוט:
אתה לא יודע מה התכנונים שלי והעסק יעבור לניהול של מישהו אחר בקרוב. אני אעבור להיות איזה תומך או משהו בעסק אחר. ואני לא יכול לפרט לך יותר מידי. עריכה: שוסטר, עם הקו הביתי שהספקיות מציעות היום מי יחשוב על לפתוח שרת ביתי (למטרות אחסון אתרים / שרתי משחק או כל דבר אחר) |
ציטוט:
ואם זה יקרה תוך 3 שנים שרת ביתי לא יהיה כזה מעפן. ;P |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין לך מה לבוא להתקיף אותי, אתה "ביקשת" את התגובה שלי. |
מה הקשר בין קו ביתי גבוהה לבין חברות אכסון בייתיות?
זו הבעיה כאן, מכאן נולדו "חברות ילדים". באמת נראה לך שקו זה כל מה שמפריד בין כל אדם ממוצע לבין שרת ביתי? מה עם הידע? למה אחרי כל כך הרבה זמן, עדין נראה לאנשים שהתקנה של לינוקס עם DA זה אומר "תחזוקת שרת"? |
ציטוט:
|
ציטוט:
ובכל זאת...אין מה להשוות בינך לבין פריגת. |
ציטוט:
מה ומי אתה בכלל ? מאיפה אתה יודע מה אנשים עושים ואיך הם עושים ילדודס עלק נו אתה סתם לא יודע לפרגן לאלה שיותר טובים ממך כנראה מה אני יגיד לך תהנה , באמת לדבר כמו שדיברת רק מראה חוכמה ובן כמה אתה בכלל זאתה מדבר ככה ? אבל באמת תגיד |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כבר היום אפשר להשיג חינם מוצרים
אז בעוד שלוש שנים אולי ריסלר 5GB ללא הגבלה יעלה 50 ש"ח או שחברות פשוט יפלו ולא יסתדרו |
מי חשב על זה שיחלקו עוד 3 שנים יעודים ...
אני לא יתפלא כי ראיתי חברה בחו"ל שנותנת עכשיו 10 גיגה איחסון בחינם. |
במילה אחת.. סגורים
חצי מהעסקים פה שנה הבאה כבר יהיו סגורים. אלו שהחבילות שלהם עולות הרבה, אלו יישארו פתוחים |
ציטוט:
אוליי למי שיש חבילות זולות היו יותר לקוחות חשבת על זה?|Rolleyes| ולא תמיד למי שיש מחירים יקרים שורדים|Stare| |
אפשרות אחת:
חבילה סטנדרטית תעלה בסביבות ה5 שקל כ400 עסקי איכסון בשוק כאשר חצי מהם ריסיילרים אפשרות שנייה: בעקבות הסכם כללי של כל עסקי האיכסון הועלו מחירי הריסיילרים באופן משמעותי ואנשים יצטרכו מימון בשביל איכסון מספר העסקים בשוק בערך 100 כאשר 4 מהם ריסיילרים =] מדע בדיוני |
אני יגיד לכם את האמת מה יהיה רוצים לדעת?
כרגיל אני מסוף 2003 בתחום ההוסטינג מסתובב בזמני הפנוי והכל ישאר כרגיל חברות יפתחו וחברות חדשות במקומם יתפסו את המקום משחק ילדים פשוט מאוד ויום יבוא כמובן אחרי קצת יותר מזמן של חברה בבעלות ילד קטן ותמצאו גם את החברות הגדולות נסגרות מדוע? סתם לבעל החברה כבר אין חשק לנהל את החברה או מסיבות אישיות. שוק ההוסטינג לא יעלה בחיים ברמה מכיוון שלכל ילד יש אפשרות לפתוח עסק בשוק ההוסטינג וכרגיל מה ילדים מבינים? כלום רק לעשות כל שני וחמישי חפלות מבצעים בשקל! מה לעשות זה ילדים לא מבינים שהזול עולה ביוקר! את המשפט הזה הרבה לא יבינו כאן! למה? כי הם עוד ילדים. ושלא תחשבו לרגע אפילו שאתם יכולים להציל את המצב כי היו המון שחשבו שהם יכולים לשנות את המצב אבל הכל לא רק שלא נשאר באותו מצב אלה להפך הפך ליותר גרוע! תמיד יבוא איזה ילד או כמה ילדים ויחליטו שהם ממשיכים במבצעים של השקל. ומה ההישראלי המצוי מחפש את הזול! וגם אחרי שהוא נדפק הוא ממשיך לחפש את הזול. אז אין לי מה להגיד לכם חוץ מבהצלחה! אז שיהיה לכם בהצלחה וחג פסח שמח וכשר. וכמעט שכחתי עוד משהו "פסח"? קדימה קדימה ילדים תתחילו במבצעים של השקל הגיע הזמן לעשות כסף לארטיקים קיץץץ.... להתראות! אלירן. |
ציטוט:
כל ה"חברות" ו"עסקים" לא יציבים בגרוש, ולא משנה מה השם ומי מנהל. עסק רציני לא יסגר כי זו עבודה, אין ברירה אלא להמשיך, אתה מחויב לעסק, לעצמך ולפרנסה שלך. |
שיסגרו את הפורום לעסקים לא רשומים.
ואז יהיה ייתרון על פורומים מתחרים - יהיו כאן פחות רמאויות ועסקים על רמה. |
לדעתי המחירים ירדו השוק רק יעלה יהיה כעיקרון כל הזמן עליות וירידות במחירים זה שוק חם הוא לא יכול ליפול
|
ציטוט:
ושוק ההוסט לא יסגר לעולם אין מה להתווכח אפילו.. |
טוב,
זה די ברור. פורום HOSTS יהיה מוצף באנשים המעוניינים לפתוח אתר על המערכת הבאה שתכנס למודעות בארץ (בטוח שזו תהיה מערכת אתרים, ולא פורומים, לשם שינוי).. פורום חינמיים יהיה מלא בהצעות ובקשות לחסויות על שרתים יעודיים, מספר העוסקים ירד בצורה משמעותית, אחוז החברות והעסקים הרציניים יגדל בצורה משמעותית. זה די ברור, יהיו הרבה פחות עסקי אירוח ושרתים, ומצד שני - יהיו הרבה יותר אנשים המודעים לקיום הדברים האלה, והרבה יותר מדי אנשים המתבססים על מערכות מוכנות מראש וחושבים שהם הולכים להצליח, כמו למשל... מיליוני הפורומים מבוססי הIB כיום? בכל מקרה, העסקים יפרחו - לרציניים בלבד, כל העוסקים יהיו כאלה שיפעלו החל ממקסימום 6 חודשים מהיום, רמה תעלה, מספר "חברות" ירד, תחרות רבה מדי לא תהיה - הצלחה רבה כן. חינם? עד אז המחירים יקפצו. אני צופה עליית מחירים מטורפת בעוד שנה וחצי גג. |
למי אכפת מה יהיה בהוסטינג, מה יהיה במדינה?
בכל מקרה, בקרוב כל חברות האיחסון ידפקו, איזה גוגל או מישהו דומה יפתח שירות שמאפשר לאחסן קבצים וכו'. ולכן יהיו חברות אשר יסגרו, ויהיו כאלו שישארו [כנראה בגלל שהן לא תלויות בשוק האיחסון], ובתאכלס רק הספקיות ישרדו :P |
לא קראתי את האשכול..
אבל אני מדמיין כבר תינוקות שנולדים עם תג על הפיטמה הקטנה שלהם שרשום שם "מנאל כבראט XXX Serv/Host". ;P (השגיאות בכוונה..) |
ציטוט:
אני מאמין שהשוק ישאר כמו שהוא עכשיו כמו שהוא היה ב 2003 ונשאר אותו הדבר.:-0 כך יהיה בעוד 3 שנים |
ציטוט:
תגיד לי אתה יודע איפה אתה חי? אתה בטוח שאתה נמצא על כדור הארץ? שוק חם היה לפני 3-4 שנים היום השוק חרא מצטער על המילה אבל הוא חרא! גם עם יסגרו את הפורום לעסקים רשומים עדיין יהיו פה ילדודס וזה לא יעזור והמחירים ישארו בריצפה אנשים מוכנים לא להרוויח העיקר לסגור את התשלומים שלהם קודם שלא יפסידו ואז הם יוצאים במחירים בריצפה הכל בשקל הם חושבים עם הם סגרו את מה שהם צריכים לשלם זהו אז הם עסק מצליח הם לא מבינים שמה שהם עושים הם מורידים את השוק למחירי זנות מצטער על המילים אבל זה מה שיש לי להגיד לכם. ותמיד יהיו ילדים שיקבלו גיבוי מההורים שלהם ויפתחו בשבילהם תיק במ"ס וכו'. פשוט אין לזה סוף.... תמיד יבוא אחד שחושב שהוא חכם ומצליח ויתן מחירים יותר זולים... מצטער בשביל שיהיה רמה צריך אנשים על רמה אנשים שלמדו או במסגרת כל שהיא מה זה שוק או אנשים שיתנסו בחיים שלהם ומה שפה קורה זה באים אנשים ומתחילים (מתלמדים) והורסים את השוק. להתראות ושבת שלום! אלירן. |
ציטוט:
"ילדודס" לא ממש על רמה(אם עדיין לא הבנת - אתה אחד מהם), אז לדעתי כדאי שתשנה גישה מהר. |
ציטוט:
בקשר לשאלתך.. במקרה הטוב? יסגרו. במקרה הרע? ימשיכו. |
ציטוט:
ד"א באמת חברה? או שזאת "חברה"? (עוסק מורשה זה לא חברה |Stare| ) |
ילד בן 8 יתחיל לפתוח חברת אכסון
ילד ב 10 ינהל חוות שרתים בקיצור זה יהיה עסק של ילדים |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:50. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ