![]() |
מהו ה IP שלי - UID - What is my IP
שלום שלום לכולם,
העליתי כרגע אתר חדש, תחת הדומיין UID.co.il המאפשר בדיקה מהירה של כתובת ה IP שלכם, כולל הסברים לגבי כתובת IP מהי. העיצוב הוא עיצוב חינמי, מ OSWD, והוא נראה לי ממש מתאים לאתר כזה - משהו רגוע, לא בומבסטי. מי שרוצה להחליף קישורים על הדרך, מוזמן - שיצור איתי קשר. אה כן, כתובת: www.UID.co.il תודה :) |
תגדיל את הפונט של הכתובת IP ללפחות 18px. זה לא בולט מספיק
|
חמוד מאודד@! עיצוב באמת מתאים :)
|
חמוד אני לא מוצא את האדסנס ^_^
|
נחמד.
|
תנסה להוסיף את זה לקוד שלך:
<OBJECT DATA='http://www.hostip.info/map/frame.html' TYPE='text/html' BORDER=0 WIDTH=610 HEIGHT=330 HSPACE=0 VSPACE=0> </OBJECT> :) |
בתור גולש - לא הייתי נכנס לכתובת שלך, היא ארוכה מדי.
|
ציטוט:
|
במידה ואני צריך לבדוק את ה IP שלי אני דווקא כן נכנס ל whatismyip.com , נחש למה? קליט יותר.
UID לא נתפס לי בראש ובמיוחד לא כשאני אצטרך לדעת מה ה IP שלי. |
ציטוט:
|
חחחח בעניים עצומות אני רושם whatismyip.com
מתי תבינו ששם מתחם זה לא רק זה שהוא קצר הוא גם צריך להיות קליט כמו walla nana tapuz |
מה אתה מתלהב שאתה רושם בעיינים עצומות Whatismyip? מי שיודע לכתוב הקלדה עיוורת יכול לרשום סיפורים >_>
בהצלחה, תתחדש, יפה מאוד [= |
אחי אחלה אתר אל תשים לב אליהם חח לדעתי הדומיין ממש טוב, בהצלחה
|
בהצלחה אחי,
|
מאוד מאוד אהבתי , בהצלחה בהמשך .
|
חסר מה לעשות עם דומיין כזה ?!
בלעט איתך |
נחמד אבל לא יודע מה יתרון של עוד אתר המיועד להצגה של כתובת IP בלבד...
|
ציטוט:
|
שנה את הצבע שבו מופיע הIP לירוק או צבע בולט אחר שלא מופיע בעיצוב
|
LOL
אחי שמע מכל הלב בלי להעליב אבל אני מתכנת אפשר להגיד מתחיל+ ואני יודע שאני אוכל לעשות עבודה טובה יותר נתחיל מי זה שהאתר נראה כאילו הוא עבר סופה תביא עיצוב רענן יותר שנית אייפי צריך להיות בגדול למעלה ולא כזה כתוב באמצע וגם לא יזיק לשים תיבה כזאת INPUT ושולחצים זה מסמן הכל או כפתור העתק שזה מעתיק את האייפי שנית פרטים וכו' בתכלס מי יקרא את זה לפחות תכתוב בעצמך או שתמצאט משהו מעניין וגם אין שום סיבה להכנס לאתר שלך ולא אחר אתה לא עושה לגולשים טובה הם עושה לך לדעתי תפתח עוד שירותים אני לא הולך להביא לך את כל הרעיונות שלי בגלל שהבאתה לי אזהרה |Stare| פעם אבל הנה אחד תפתח שירות שנותן ליצור תמונה עם משפט רנדומלי אוהבים לשים כאלו בפורומים של ילדים משהו בסיגנון מה שיש לי בחתימה רק שמביא לרשום משפט לבד ואולי איזה עיצוב בהצלחה לך:P |
ציטוט:
תראה אני ממליץ לך לפחות להוסיף עוד פרטים לפחות באמצעות פירוק של HTTP_USER_AGENT כדי שיהיה קצת מעניין. |
ציטוט:
עבר סופה ? טוב, אתה רוצה לעצב ? כי אני לא יודע איך. הבאתי לך אזהרה ? בטח הייתה סיבה, אני סומך על השיקול דעת שלי. וערן: לסאב-דומיינים של UID יש מטרה והם לשמש כקיצור ל WIP, אין לי פשוט רעיון לאתר הראשי :) |
נחמד, קל מאוד להכנה עבודה של 2 שניות.
אבל נחמד בהצלחה. |
ציטוט:
וסתכל מסביב יש מלא עיצובים יפים גם אני משתמש בOSWD לדברים כאלו ויש מלא עיצובים מעולים |
ציטוט:
------------------------------------- כל הכבוד,רק חבל שיש לך דומיין co.il שזה אתר אנגלי.. |
ציטוט:
אם אני אמצא לאתר רעיון אחר, יהיה עליו משו אחר |
ציטוט:
|
ציטוט:
חלאס עם הספאם הזה... תשמע תומר אולי אתה לא יודע לעצב, אבל תכניס קצת חיים, משהו, תשים צבעים אחרים מלבד אפור |
אני הייתי שם אותו לאתר של בחורות ערומות (סתם כי אין לי מה לשים בו)..(:
בהצלחה :D |
מזל טוב על הדומיין תומר, אתה יודע מה אני חושב עליו ;P
|
ציטוט:
נראה טוב, בהצחלה תומר. |
מה ההיגיון בדומיין ישראלי עם אתר באנגלית...
אני מבטיח לך שאף אחד מחו"ל לא יכנס בשביל לראות את הכתובת אייפי שלו... לפחות תעשה את זה בעברית |
ציטוט:
הוא פשוט אוהב לעשות באנגלית, וזה באמת יותר יפה באנגלית מאשר בעברית. |
איך נמאס מכל התגובות האלה.. תפרגנו, הוא העלה אתר, למי אכפת אם גם אתם יודעים לעשות את זה?
בכל מקרה, נראה טוב :) בהצלחה עם זה |
|
נחמד אבל למה באנגלית ? זה דומיין ישראלי ...
|
אלוהים ישמור.. מה אכפת לכם אם האתר באנגלית? יש אלף אתרים בעברית שהם תחת כל מיני סיומות אחרות שלא קשורות לישראל - למה להם אתם לא מעירים?
בקשר לאתר - אתר מעולה עם דומיין קליט, אני יתחיל להשתמש בו כדי לדעת את האי.פי שלי. ;) |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ