![]() |
משהו נתקע בעין - זה מטריף אותי!
היי,
חשבתי אולי אתם תוכלו לעזור לי אולי לכם זה אי פעם קרה שמשהו נתקע בעין למשך כמה ימים וזה.. ופשוט קשה להוציא אותו גם בבכי ודמעות כאילו זה פשוטנתקע שם כמה ימים ולא יוצא! למישהו זה קרה? כל פעם שאני ממץ מץ זה כואב לי בעין כזה - זו חתיכת קטנה מאוד שחורה וזה.. לא'דע מה לעשות! |
לך לרופא..
|
אני מניח שניסית את כל האפשריות של, לשפשף, לשטוף במים וכדו'..
תנסה להשים את המים של העדשות מגע [אם אין לך תשיג מחבר] בעין זה מים רגילים סטריילים אבל הם מנקים את העין. ואם לא עובד תלך לרופא הוא יוציא את זה איכשהו.. שיהיה בהצלחה! =] |
שים טיפות עיניים לפני השינה, כשתקום לא יהיה כלום..
|
ציטוט:
פשוט הלכתי לרופא, הוא כבר דאג להוציא לי את זה. |
ציטוט:
תקח את העפיים קיצר לא יודע איך קוראים לזה בעברית אם מה שאתה ממצמץ קח את זה בעור ותפריד מהעין בקטנה כזה ואז תשים את העין במים זה עבר לי ככה לא עוזר לך לרופא |
ציטוט:
אני פשוט לא אוהב רופאים קופות חולים וכל הנלווה. |
טוב קח עצה מחובש שרואה את זה הרבה פעמים.
קח מזרק ללא מחט תמלא אותו במים תן לחבר שיחזיק לך את העיניים פתוחות ובעדינות תשפריץ מים על העין ואני חוזר בעדינות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש כאלה שנעלמים מעצמם, ויש כאלה שצריך ללכת לרופא (שמוציא בשניה)
מציק רצח :\ |
תפתח את העין ותבקש מחבר שיעשה "פו".
|
עם עצות כאלו, עדיף שתסבול חח.
ודן נתן לך עצה דיי טובה אבל לא מושלמת, פשוט תסתכל למטה, תתפוס בעפעף [אני מניח שזה התחתון] וכזה תמשוך ותשחרר, תמשוך ותשחרר, בכל הזמן הזה תמצמץ, מדי פעם תעסה את העין לכיוון האף ובחזרה למשיכות. ואז זה יצא לך מהפינה של העין. בהצלחה... |
ציטוט:
בדרך הזאת העין יכולה להשרט לו ע"י הדבר שתקוע לו בפנים. כמה שפחות לשפשף את העין ולעסות אותה! |
להישרט? אלא אם כן יש לו שם מסמר לא היתי דואג.
שלא לדבר על זה שיש ניתוחים שמכניסים "בכוח" מחט לעין וזה מתרפא לבד... |
ציטוט:
אולי לא כדאי שאלך מחר לרופא. חשבתי איכשהו להזיל דימעה או שתיים וזה יעזור - אבל לא מצאתי איזה סרט מרגש וסוחף דמעות אם יש לכם משהו נחמד.. |
תבעט לעצמך ברגל. |Rolleyes|
|
מממ משהו מעצבן...ממ רואה קצת מטושטש? לך לרופא כדי לבדוק שריטה בקרנית.
המשך יום נעים. |
ציטוט:
הקטע עם המזרק זה רק לאלו שיש להם בעיות בתוך או מעבר לעין עצמה. [שכחתי להזכיר? אני לא רופא אז מה אתה מקשיב בכלל? ;P ] |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה מזכיר בקטנה את הברז במעבדה כימיה יז כזה ברז עם שתי כאלו דברים שמכוונים לעיניים וזה כזה דק וחזק ומה שאמרתי לך לא זה לא יפגע במים וכמובן קח מים רגילים ולא איזה וודקה חחח ידע כללי מה שאתה ממצמץ זה כדי להרטיב את העין באותם מים שאתה שותה חחח זה כמו לשחות במים מתוקים עם עיניים פתוחות |
מה הלחץ זה הפיתרון המזרק הוא רק בשביל הלחץ של המים מי אמר מחט? ומה זה הניתוח עם המחט אין דבר כזה בכלל אתה יודע מה יכול להיות הנזק שיגרם עם המחט תגע בקרנית בעדשה או כל רכיב אחר?
לא רוצה עם מזרק קח צינור של שטיפת מכוניות או כל צינור אחר תחבר לברז מים תפתח תברז תסתום תצינור עם האגודל ותשאיר רווח ליציאת המים וככה יהיה לך לחץ ושטוף את העין. |
שמע עצה שלי? אל תעשה כלום ממה שאמרו לך פה מבלי להתייעץ עם רופא. |
ומה נראה לך שהרופא יעשה ישלח אותו לאחות/חובש שתעשה לו שטיפה לעין עם מים פיזיולוגיים, מה שאני אמרתי.
|
לא אוהב?
אל תעשה שטויות. גש הכי מוקדם שאפשר לתחנת שירות של הקופה שלך, עדיף שמישהו מיקצועי כמו רופא משפחה יטפל בעניין מאשר עצות שיכולות להזיק לך (אם כל הכבוד לכל הרצון פה). |
רוצה לבכות?
קח בצל ותתחיל לחתוך... |
אני תמיד מביא את הליכלוך לקצה ואז "שולף"
|
תנסה בעדינות לשפשך חזק עד שהעין תהפוך לאדומה, לא לפני זה!
סתם סתם חחח לדעתי הכי טוב רופא ולא לגעת בעין לבד כי אתה יכול לעשות נזק |
תנסה להוציא את זה עם סכין ;P
כמה ימים יש לך את זה? |
ציטוט:
|
הכי טוב לחתוך עם מסור חשמלי את כל החלק של העיין ולהוציא אותה בסוף :)
עכשיו להיות רציניים לך לרופא לא כדאי שיקרה משהו לעין שלך ביגלל טמטום |
נראה לי שלקחת את זה לכיוון אחר.
|
תגיד למישהו שלא נגעל ממך להוציא אותו באמצעות מקל אוזניים בעל נייר גפן בקצהו.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ