![]() |
[עיצוב] החלפתי עיצוב לאתר שלי, מה דעתכם?
אהלן החלפתי עיצוב לאתר שלי ואני רוצה לדעת את דעתכם על העיצוב הנוכחי שנעשה על ידי:
צפו בעיצוב כאן: www.freepsd.net מה דעתכם על הצבעים? הצעות לשיפור? תודה לעוזרים אני אשמח להצעות לשיפור |לב| |
נחמד מאוד,
יותר יפה מהקודם לפי דעתי :) אמרת לך כבר - רעיון מצוין! חג שמח וכשר . |
ציטוט:
|
נחמד
|
ציטוט:
|
נראה נחמד
|
Nice.
אני הייתי מציע לבנות עיצוב ייחודי (משהו בלעדי) שיתאים יותר..(: |
ציטוט:
אממ.. כן בהמשך לאחר שנצבור יותר חסכונות מהפרסומות שלנו אני יקנה אתר יחודי בשביל זה. |
חבל שאתה שם עיצובים שלא שלך שם.
|
ציטוט:
אבל גם חבל שלתגובה שלך אין שום קשר לאשכול אפילו לא מילה אחת, אבל מי יעצור בעדך נכון? |
נחמד..עדיף מהקודם..בהצלחה בהמשך :)
|
ציטוט:
|
Very nice :)
|
צריך לשפץ את הלוגו.
|
ציטוט:
לא ראיתי סיבה להגיב על העיצוב - הוא נראה לי בסדר גמור ולא הייתה לי הצעה לשיפור אז ניסיתי לעזור באופן אחר גם אם זה לא היה במקום, אני לא רואה סיבה למחוק הודעה כזאת אם מישהו אחר רשם - למרות שזה לא פורום ביקורות. |
נחמד רק צריך לשפר את הלוגו
שיהיה בהצלחה, שבת שלום |
תודה לכולם =)
ציטוט:
לא ראית סיבה להגיב על העיצוב?? אולי הסיבה שביקשתי תגובה על העיצוב ולא על שום דבר אחר באתר.. |
מאוד יפה.. ססגוני !
|
חמוד אהבתי :]:]
|
ציטוט:
|
נראה נחמד מאוד
|
ציטוט:
|
ניצן כבר לא התרגלתה לזה?
נגיד שלשום למה קיבלתי אזהרה בגלל שאיזה מישהו כתב בדומיינים הודע השהמחיר שווהלמנה של פלאפל הגבתי לו על זה לא איזה משהו סתם אמרתי שאפשר שווארמה בום אזהרה "בגלל שזה נחשב לספאם" עכשיו בטח עוד אזהרה לא קשור לאשכול אבל שניר כתב את זה זה בסדר... לגבי העיצוב לא הכי אהבתי לדעתי יתאים לזה עיצוב בסיגנון של FGAMES |
אני לא זוכר איך נראה העיצוב הקודם ממש .
אבל העיצוב הזה חמדמד , הוא קצת מזכיר לי אתר משחקי פלאש :\ . לוגו צריך שיפור, או לפחות הפונט . צבעים טובים, חבל שלא מתאימים לנושא. באתר כזה, אני חושב שאתה צריך פחות גרפיקה יותר נוחות למשתמש . בהצלחה :) . |
נחמד לאללה!
אפילו שלא ראיתי את הקודם! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ