![]() |
א.ל.י.ס מתחילה לתבוע
ציטוט:
אליק!מפ נסגר בהוראת בית המשפט בגלל תביעה אזרחית שא.ל.י.ס אירגנה. (לצפייה: http://www.alis-il.com/site/flash/fl...flash_id=85438 ) מה אתם אומרים? |
מגעיל מה שהם עושים :\
|
ציטוט:
|
שניה, אני רוצה להבין משהו.
הם יכולים לתבוע אותך אם אתה לא מאחסן את הלינקים על השרת שלך? |
ציטוט:
|
אבל הבנתי שאם אתה לא מאחסן את הלינקים על השרת שלך הם לא יכולים לעשות לך כלום.
|
יכולים, תלוי מה .. סרטים וזה פעם היה לי אתר הם שלחו לי אזהרות לאימייל שאם אני לא מעיף תלינקים לסרטים הם מגישים תביעה והורדתי..
|
ציטוט:
|
טוב, אני יחכה שהם ישלחו ואז נוריד.
ואם אני מאכסן את האתר שלי בחו"ל, עדיין הם יכולים? זה כמו ILPD, הם לא יכולים עכשיו לגעת בהם, לא? |
תאחסן בשרתים בברזיל, שמה ווארז מותר אם אני לא טועה.
|
כוסאמו המדינה הזאת בא בנאדם רוצה להוריד ווארז
אומרים לו אליססס 6 בבוקררררר בלי מזגןןןן כוסאומוווו :( |
משעמם להם בחיים? חסר להם כסף? (כניראה) ביגלל זה הם מחפשים מאיפה להוציא כסף
תאחסנו הכל בשרתים בחו"ל או בכלל בברזיל ששם מותר האוורז |
ציטוט:
למשל אתה הולך להסתבך אם מדובר במדינה שגם לא כל כך בעד הפרת זכויות יוצרים. ואם מדובר בתכנים שהזכויות קשורות אליהם, תאמין לי שהם יעשו הכל כדי לתפוס אותך. מה גם שבתור אזרח ישראלי, אני דיי בטוח שהם יכולים לתבוע אותך (גם אם העבירה נעשתה לכאורה בחו"ל). |
"התחילו לתבוע"?
מה אתה חושב שהם עשו עד עכשיו? שיחקו דוקים? ... :) |
ציטוט:
|
יש דרכים להריץ "ווארז" ברשת,
רוטר ולהלה הם הוכחה לזה. כל מה שצריך זה קצת חוכמה והרבה כסף, החזקים שורדים |קורץ| |
אגב המייל הזה לא אמיתי קיבלת אותו מכתובת alis@hotmail.com? קיבלתי אותו גם כמה פעמים והכל חרתא... סתם מישהו שמשעמם לו מאוד... למה שאליס תשתמש בהוטמייל?!
|
ציטוט:
אבל במקרה הזה נראה לי בכלל הוא קיבל מ antipiracy@alis-il.com. |
יופי שוסטר, עכשיו הם יתחילו לקבל ספאם לאימייל. ^^
|
לדעתי הם רק מאימיים רק על האתרים הגדולים הם לא יתבעו אזרחים רגילים.
|
לגבי עניין האחסון של השרת בשרתים שנמצאים בתיזינבי -
המבחן הוא לא איפה הקבצים מאוחסנים אלא איפה נמצא מי שמבצע את העוולה. כלומר: נניח שבברזיל אין חוקי הגנת זכויות יוצרים (מה שאני מטיל בספק). ונניח שאתה מאחסן את האתר בברזיל. הם לא יוכלו להוציא צו בברזיל להפסיק את אירוח האתר שלך (כי שם לא מדובר במעשה לא חוקי). אבל מה שהם כן יוכלו לעשות יהיה לתבוע אותך בתור אזרח ותושב ישראל בתביעה אזרחית ובתביעה פלילית (הפרת זכויות יוצרים היא גם עבירה פלילית וגם עוולה אזרחית). |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אולי תאתרים הגדולים הם יכולים לנסות לסגור אבל הם לא יכולים להפסיק את התופעה כי היא עצומה. |
ציטוט:
|
גבר,הם פנו אלי שהתקנתי פורום ללקוח,אני לא חושב שהם עושים משהו בכלל.
אני אמרתי להם שהאתר לא שלי והם לא ביקשו את האימייל של בעל הפורום בכלל. |
במקום לבזבז כסף על תביעות, שידאגו שחברות התקליטים וההפקה יוזילו את התכנים שלהם.
מקווה שהם לא יתחילו לתבוע אנשים פרטיים.. |
אליקומפ לא נסגר... ^^ הוא פועל במסווה ככה שלאליס יהיה מאד קשה למצוא אותו, רק מי שבאמת מכיר את האתר
ידע לחזור אליו. אה ואחת הבעיות שעכשיו מפעיל האתר הוא לא אזרח ישראלי. |
ציטוט:
אני זוכר שהיה להם שם לינקים ברוסית, אבל אני בטוח שזה לא קשור אליהם=\ |
תפסיקו לקשקש... אליקומפ מבחינת הדומיין נסגר.. אבל הוא וכל המשתמשים שבו פועלים, השרת נמצא בחו"ל לא יודע אם ברוסיה או בברזיל,אך הוא פועל, רק עם דומיין רוסי.
גם דרך הדומיין של אליקומפ אפשר להכנס לפורום הרוסי הזה, פשוט שינו לו את השם. |
אליקומפ הפחיד אותי האמת.
השיתוף שם ממש חזק, ומפורסם..תמיד פחדתי שאם אני יוריד משם בסוף יבקשו מהמנהלים אייפי של הגולשים וזה..ויתבעו אותי.. ): אחרי חיפוש קצר.. מצאתי את אליקומפ החדש הזה :S אם זה באמת זה |
ציטוט:
חחח צודק, אחרי חיפוש קצר באמת אליקומפ עדיין קיים בשם שונה. ועדיין יש לי VIP באותו פורום ששמו השתנה :-D בכל מקרה, לא נסטה מהנושא. |
אליקומפ לא נסגר.... |Rolleyes|
|
סטיטתם כבר מהנושא, נעול.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ