הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   באמת נט ויז'ן חוסמת פורטים וכו'?? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=42344)

נריה 28-03-07 12:46

באמת נט ויז'ן חוסמת פורטים וכו'??

ראיתי באיזה פורום של ווארז שמורידים ע"י תוכנת שיתוף קבצים מלא מלא מלא דעות לגבי נט ויז'ן
אמרו שהיא חוסמת פורטים שלא יוכלו להוריד מהר כי זה חוסך להם ברוחב פס
ויש מלא סיפורים שם של אנשים שאמרו שהם היו בנט ויז'ן והורידו לאט מאוד ואז שהם עברו לבזק בן לאומי המהירות טסה
ממש מלא סיפורים
וראיתי בפורום הסטודנטים של בן גוריון גם כמה סיפורים כאלה
ועוד איזה מישהו שפתח איזה אתר "נט ויז'ן חתונה קטולית"
עוד דעה של מישהו שאמר שאין קשר לחסימת פורטים אלא שאין להם מנגנון cache לכן ההורדות איטיות
הרבה טענות נשמעו גם לגבי הקטע שאתה רוצה להתנתק והם מתחילים בתהליך ארוך ומיגע "לשמר אותך" (זה אני גם מכיר)
אבל כל שאר התלונות לגבי חסימת פורטים להגבלת מהירות הורדה אני לא יודע אם זה באמת נכון או פשוט אנשים שיש להם אינטרס להרוס לנטויזן יכולים סתם לפרסם כזה סיפור....

האם למישהו פה יש מידע /הוכחה רצינית בנושא?
האם באמת נטויזן חוסמת פורטים? אין להם מנגנון cache או מה שזה לא יהיה?
והאם באמת בבזק בן לאומי יש הבדל כ"כ גדול????

RS324 28-03-07 20:11

אני בנטויזיון כבר בערך 7 שנים.
שירות לקוחות מצויין מאד !!
ואני תמיד מוריד על המקסימום שלי משרתים שתומכים במהירות הזאת
מחול גם המהירות גבוהה
ובאימיול אני מגיע גם ל 200K הורדה... תלוי מה אני מוריד.

DmN 28-03-07 20:17

אני חייב להגיב רק על "מחלקת שימור לקוחות"
לידיעתך,בכל הספקיות (כולל האהובה עליי , נחש , ב - ז - ק - ב - י - נ - ל - א - ו - מ - י)
יש מחלקת שימור לקוחות.

אפשר להגיד שבזק בינלאומי הרווחיה :)

LDan 28-03-07 20:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי DmN (פרסם 446668)
לידיעתך,בכל הספקיות (כולל האהובה עליי , נחש , ב - ז - ק - ב - י - נ - ל - א - ו - מ - י)
יש מחלקת שימור לקוחות.

בברק גם יש?
אם כן אני עכשיו מתקשר להודיע שאני עוזב
שיעשו לי איזה הטבות ככה בסבבה

DmN 28-03-07 21:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי LDan (פרסם 446670)
בברק גם יש?
אם כן אני עכשיו מתקשר להודיע שאני עוזב
שיעשו לי איזה הטבות ככה בסבבה

בכוווולם
אפשר להמליץ לך על ספקית כלשהי ? :)

IM OUT

maor 28-03-07 21:52

לא יודע אם זה נכון אבל אם האימיול שלי אני מוריד קבוע על מהירויות גבוהות וישיר גם מהירויות גבוהות.. אז לא ניראה לי.. מה שכן הם רמאים אבל זה כבר סיפור אחר..
יכול להיות שיש בעיה בסביבה שלך

syn 28-03-07 22:24

גם אני בנטוויז'ן ואני מסכים עם RS324.
יש לי 3 מגה ומשרתים ישראלים אני מוריד על 360 :).

הבעיה היחידה שהייתה לי איתם, זה עם משחק רשת, שכל הלקוחות שלהם התלוננו עליו,
הם אמרו שהם היו צריכים לפתוח פורטים ולהגדיר את העדיפות על "גבוה", לא הבנתי ממש.

אבל זה שהם צריכים לטפל בבעיה כזאת, בזמן שבספקים אחרים אין את הבעיה, אומר עליהם משהו, לא?

בכל מקרה, ברגע שתקופת ההתחייבות שלי מסתיימת אני עובר לבזק :)

DmN 28-03-07 22:26

ציטוט:

נכתב במקור על ידי LTr (פרסם 446761)
גם אני בנטוויז'ן ואני מסכים עם RS324.
יש לי 3 מגה ומשרתים ישראלים אני מוריד על 360 :).

הבעיה היחידה שהייתה לי איתם, זה עם משחק רשת, שכל הלקוחות שלהם התלוננו עליו,
הם אמרו שהם היו צריכים לפתוח פורטים ולהגדיר את העדיפות על "גבוה", לא הבנתי ממש.

אבל זה שהם צריכים לטפל בבעיה כזאת, בזמן שבספקים אחרים אין את הבעיה, אומר עליהם משהו, לא?

בכל מקרה, ברגע שתקופת ההתחייבות שלי מסתיימת אני עובר לבזק :)

בזק בינלאומי*

צודק,בהצלחה !

Nisan 28-03-07 22:29

בתור לקוח נטויז'ן השירות אחלה והכול , אבל ההורדה באימיול ושאר התוכנות יותר מסתם איטית .. היא בקושי זזה ..

syn 28-03-07 22:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Nisan (פרסם 446773)
בתור לקוח נטויז'ן השירות אחלה והכול , אבל ההורדה באימיול ושאר התוכנות יותר מסתם איטית .. היא בקושי זזה ..

תלוי איך אתה מוריד, ומאיפה.
האימיול שלי מגיע עד 250kb/s,
והביטורנט טס על המקסימום.

maor 28-03-07 23:15

אה נזכרתי גם אצלי המשחקי רשת ובכלל יש פינגים גבוהים אבל לא יודע אם זה קשור..

נריה 28-03-07 23:16

פחות משנה לי משחקי רשת יותר מעניין אותי הורדות

Omer 28-03-07 23:27

אף חברה בארץ לא תחסום לך פורטים, ואם כן תעבור חברה, לא כזה מסובך..

בזק החברה הכי גרועה בישראל.
חברה שלוקחת פי 6 ממחיר השוק על חבילה מסויימת כי יש לה מונופול עליה ולא מספקת את מה שהיא התחייבה אליו לא ראויה להקרא חברה. זבלים.

DmN 28-03-07 23:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Omer (פרסם 446862)
אף חברה בארץ לא תחסום לך פורטים, ואם כן תעבור חברה, לא כזה מסובך..

בזק החברה הכי גרועה בישראל.
חברה שלוקחת פי 6 ממחיר השוק על חבילה מסויימת כי יש לה מונופול עליה ולא מספקת את מה שהיא התחייבה אליו לא ראויה להקרא חברה. זבלים.

אוקיי,ממש בא לי להתווכח על זה :) (לא ציניות)
רק לפני , תבטיח שאני לא יקבל אזהרה.

לא מכוון להעליב,אם העלבתי , מצטער.

תראה,אנחנו ממש לא מונופול.
רק תגיד אם אנחנו מדברים על בזק החברה האם שמספקת תשתית או בזק בינלאומי החברה הבת שהיא ISP .

נריה 28-03-07 23:34

ציטוט:

נכתב במקור על ידי DmN (פרסם 446868)

רק תגיד אם אנחנו מדברים על בזק החברה האם שמספקת תשתית או בזק בינלאומי החברה הבת שהיא ISP .

למה אתה אומר אנחנו??

Omer 28-03-07 23:36

ציטוט:

נכתב במקור על ידי DmN (פרסם 446868)

אין סיבה שתקבל אזהרה אם לא עברת על שום חוק. (חוקי הפורום הזה חלים גם עליי בדיוק כמו עלייך, כל עוד הדיון הזה נערך בגבול הטעם הטוב אין שום בעיה איתו..)
אתם? אתה חלק מבזק?
ואני מדבר על בזק בינלאומי.. שהדרך הבאה שאני אדבר איתם תהיה באמצעות עורך דין (אחרי 5 הפרות בוטות מצדם של הסכם שירות איתם על שירות שהם החברה היחידה בארץ שמורשית לספק אותו.)

ברק013 החברה הכי טובה היום בשוק ללקוחות פרטיים\עסקיים בבתים או במשרדים מבחינת איכות החיבור והשירות מבין הספקיות שאני הייתי בהן. (ברק\בזק\נטויז'ין\012\SMILE...)

נריה 28-03-07 23:41

השאלה מה אתם מגדירים שרות???
מבחינת תמיכה טכנית נט ויזן בסדר גמור לדעתי
תפרטו מה היתרון והחיסרון שאתם מוצאים בחרה מסויימת

Omer 28-03-07 23:50

ציטוט:

נכתב במקור על ידי נריה (פרסם 446882)
השאלה מה אתם מגדירים שרות???
מבחינת תמיכה טכנית נט ויזן בסדר גמור לדעתי
תפרטו מה היתרון והחיסרון שאתם מוצאים בחרה מסויימת

תנסה להפנות אליהם שאלה על ניתובים ותראה מה יענו לך... לא יהיה להם מושג על מה אתה מדבר
היה לי בעיה בתשתית בבניין שבגללה "נאלצתי" לבחון באמת את השירות של החברות האלה (בעיות ניתוב בין האיזור שלי לשרת הראשי של אקטסרב)..
אף חברה לא הבינה על מה אני בכלל מדבר (ניתובים? גישות לשרתים מאיפים ספציפיים בלבד? פירוול מאחורי פיירוול? טרייסים?)... חוץ מברק, שישר הפנו אותי למנהל תמיכה טכנית שפתר לי את התקלה הזאת בכמה דקות של בדיקות... בחיים שלא לא ראיתי כזאת מקצוענות בטיפול בלקוח פרטי (לקוח פרטי שמועבר תוך כמה דקות למנהל תמיכה בכיר?)... כמה דקות ופתר לי את הבעיה, יום אחרי זה היה אצלי כבר טכנאי שבדק מחדש שהכל בסדר... וכל זה בגלל שאיזה פורט ספציפי לא התחבר לי לשרת שבכלל יושב ב012... בזק וכל האחרים כבר התייאשו מבעיות הרבה יותר פשוטות והיה להם הרבה יותר נוח להעביר אותי כל פעם ל HOT במקום לשבת ולפתור את התקלות האלה, כמו שעכשיו ברק עושים.
(אם אתם מתפלאים איך אני מנוסה עם כל כך הרבה חברות, זה בגלל שאני משתמש באינטרנט ב3 מקומות שונים, אז יוצא לי לעבוד עם ספקיות שונות בכל מקום..)
מכל אלה שעבדתי איתם, ברק הכי מקצוענים בתמיכה שלהם ובטיפול שלהם
הזמן המתנה שלי שם עומד על ממוצע של דקה (לך תשווה לספקיות אחרות... 10 דקות במוקד העסקי של בזק)
עוד לא הייתה לי תקלה שבפחות מ10 דקות שיחה הם לא הצליחו לפתור
וכל זה שאני שם כלקוח פרטי וממש לא עסקי, שיושב על חבילה של 3 מגה ומשלם סכום דיי צנוע..
בבזק בינ"ל, אני משלם 300$ לחודש על חבילה של 1.5 (בגלל אותו שירות שציינתי למעלה), לוקח מעל 10 דקות לענות לי, מעל עוד 10 דקות לאמת את הפרטים שלי, ומעל עוד 10 דקות לקלוט מה אני רוצה מהם ו"לנפנף אותי" בחזרה את הספקיות תשתית (HOT\בזק-תשתית)
ברגע שתגמר לי ההתחייבות אליהם אין סיכוי שבעולם שאני אשאר שם.
מה גם שיש לי את כל השיחות איתם מוקלטות ויש שם הפרות של בערך 5 סעיפים בחוזה איתי, מקווה שהעורך דין שלנו יוכל להעיף אותי משם כמה שיותר מהר בלי לשלם להם את הסכומים האסטרונומיים שהם רוצים על עזיבה..

maor 28-03-07 23:53

אני מניסיון בעיות היו רק ב HOT עצמם ולא בנטוויז'ן
עומר בטח התכוונת 300 ש"ח ולא דולר.. למה כל כך יקר?
בנטוויז'ן אני משלם 40 ל 1.5

Omer 29-03-07 00:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי maor (פרסם 446896)
אני מניסיון בעיות היו רק ב HOT עצמם ולא בנטוויז'ן
עומר בטח התכוונת 300 ש"ח ולא דולר.. למה כל כך יקר?
בנטוויז'ן אני משלם 40 ל 1.5

ממש לא בשקלים, 300$.
זה שירות נורא ספציפי שבזק היחידים שמורשים לספק אותו היום בארץ (למרות שיש עוד שמספקים אותו, אבל גיליתי על זה רק אחרי שהתחייבתי ל"חברה" בזק בינ"ל). אני דיי מנוע מלפרט על השירות הזה כרגע.
מה שיותר מצחיק זה שאחרי הרבה צעקות והפסדים של 1000-2000$ בזמנים של נפילות שלהם , לקח לי שבוע של כל יום טלפון אליהם עד שנציג בכיר חזר אליי, ואז בכלל הוא התעקש שלא הייתה שום נפילה (אחרי ששבוע אומרים לי שיש בעיה בתשתית), שאין שום עבירה על חוזה מצדם (למרות שהחוזה מול העיניים שלי, ושיש לי הקלטות של הכל), שהאנשים שדיברתי איתם לא עובדים בבזק בינ"ל (נכון, פשוט התקשרתי לשירותי ליווי..) ועוד כל מיני שטויות שלא קשורות למציאות בכלל. מטומטמים.
בסוף אמרו לי שאם אני רוצה לעזוב אותם אני אצטרך לשלם את כל החשבון עד סוף ההתחייבות שלי (עוד 300$*12 חודשים) + 2000$ דמי הפרת חוזה...
לא מבין איך לעזאזל נתתי לעצמי לחתום אצלהם על משהו.
אם העורך דין לא יצליח להעיף אותי משם, עוד שנה נגמרת ההתחייבות ואני עף משם כמו טיל.
ושתבינו, כל זה במחלקה עסקית.. אני לא רוצה לדמיין איך הלקוחות הרגילים שלהם צריכים לסבול!

DmN 29-03-07 00:10

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Omer (פרסם 446877)
אין סיבה שתקבל אזהרה אם לא עברת על שום חוק. (חוקי הפורום הזה חלים גם עליי בדיוק כמו עלייך, כל עוד הדיון הזה נערך בגבול הטעם הטוב אין שום בעיה איתו..)
אתם? אתה חלק מבזק?
ואני מדבר על בזק בינלאומי.. שהדרך הבאה שאני אדבר איתם תהיה באמצעות עורך דין (אחרי 5 הפרות בוטות מצדם של הסכם שירות איתם על שירות שהם החברה היחידה בארץ שמורשית לספק אותו.)

ברק013 החברה הכי טובה היום בשוק ללקוחות פרטיים\עסקיים בבתים או במשרדים מבחינת איכות החיבור והשירות מבין הספקיות שאני הייתי בהן. (ברק\בזק\נטויז'ין\012\SMILE...)

כשאתה אומר הפרות בוטות,אתה מתכוון להפרות שהתרחשו לכאורה כשהיית לקוח פרטי או עסקי ?
אני שונא כשאומרים "XXX היא הכי לא טובה בYYY והיא חרא של ZZZ" , אני מבין שהתנסית אצל כולן,ובחרת בברק.
זכותך.

מאוד מסקרן אותי לשמוע,מה ההפרות שלכאורה בזק בינלאומי ביצעה.

ranweb 29-03-07 00:14

איזה פורטים?

נמרוד 29-03-07 00:15

בכבל בזק הכי טובה, באינטרנט 013 עושים מבצעים ממש שווים, אז אני אצלהם. הכי גרוע שימור לקוחות של YEד וHOT - אתה לא יודע מה אתה מקבל שם, בטח מתישהו יהיה סיפור כזה "התקשרתי לHOT, הציעו לי מטוס כדי שלא העזוב" חח

נריה 29-03-07 00:37

Omer תראה אני לא בא להגן על החברה כי אני לא יודע איזה חוזים סגרת איתם אבל בכל מקרה אתה מצפה שלחברת אינטרנט רגילה שצריכה לטפל בבעיות כמו איך מפעילים את האינטרנט ולמה הדף לא עולה ידעו שאלות שאתה צריך לדעת??לזה מן הסתם יש מוקד מיוחד שאיתו סגרת את החוזה(ושוב אני לא יודע מה הולך עם החוזה שלך-ויכול להיות שאתה הוא הצודק)

בכל מקרה אני שונא את השטויות האלה שאנשים מתגאים
צעקתי עליהם שאני יעזוב והם הורידו לי 5 שקל כל חודש
או הביאו לי חודש חינם
מי שישמע הרווחת 5 שקל אבל הפסדת את האינטרנט עצמו אם אתה באמת סובל(וזה לא קשור אליך זה היה סתם הערה כללית לתגובות שראיתי פה לגבי שימור לקוחות)

Omer 29-03-07 00:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי DmN (פרסם 446905)
כשאתה אומר הפרות בוטות,אתה מתכוון להפרות שהתרחשו לכאורה כשהיית לקוח פרטי או עסקי ?
אני שונא כשאומרים "XXX היא הכי לא טובה בYYY והיא חרא של ZZZ" , אני מבין שהתנסית אצל כולן,ובחרת בברק.
זכותך.

מאוד מסקרן אותי לשמוע,מה ההפרות שלכאורה בזק בינלאומי ביצעה.

לקוח עסקי.
אני לא יכול לפרט לך על זה מטעמים שונים, מה שאני כן יכול להגיד לך זה שנציגים בכירים של בזק ביצעו התחייבויות טלפוניות מולי שסתרו לגמרי את החוזה איתי, וכמובן שלא עמדו בהן. כל השיחות מוקלטות והועברו לעורך דין שלנו, נראה לאן זה יתפתח.. בנוסף עוד 2 הקלטות של מענה קולי של בזק שסותר לגמרי 2 סעיפים שונים בחוזה.

מבחינת שירות איכות ותמיכה ברק לקחה את כולם וזה מה שקובע.

מה הקשר שלך לבזק ד"א?

ציטוט:

נכתב במקור על ידי נריה (פרסם 446915)
Omer תראה אני לא בא להגן על החברה כי אני לא יודע איזה חוזים סגרת איתם אבל בכל מקרה אתה מצפה שלחברת אינטרנט רגילה שצריכה לטפל בבעיות כמו איך מפעילים את האינטרנט ולמה הדף לא עולה ידעו שאלות שאתה צריך לדעת??לזה מן הסתם יש מוקד מיוחד שאיתו סגרת את החוזה(ושוב אני לא יודע מה הולך עם החוזה שלך-ויכול להיות שאתה הוא הצודק)

בכל מקרה אני שונא את השטויות האלה שאנשים מתגאים
צעקתי עליהם שאני יעזוב והם הורידו לי 5 שקל כל חודש
או הביאו לי חודש חינם
מי שישמע הרווחת 5 שקל אבל הפסדת את האינטרנט עצמו אם אתה באמת סובל(וזה לא קשור אליך זה היה סתם הערה כללית לתגובות שראיתי פה לגבי שימור לקוחות)

תפסיד 2000$ ב10 דקות ונראה אותך לא צועק.
אני מצפה ממוקד טכני שמקבל ממני סכומים אסטרונומים כאלה לדעת מה זה טרייס.
אם הם חותמים על חוזה עסקי שהם מציעים לי אני מצפה שהם יעמדו בו.
אם המוקד הטכני העסקי לא מסוגל לפתור לי בעיות פשוטות בתשתית שלי הם בדיחה.

ד"א, החוזה הזה והחשבון הזה שנסגר איתם, ממש לא קשור בשום צורה לאקטסרב.

Pro-Host.co.il 29-03-07 00:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי DmN (פרסם 446668)
יש מחלקת שימור לקוחות.

בזק בנלאומי זאת ספקית מדהימה אני לא יגיד שלא.
רק שלפעמים הם דיי חוצפנים והם חוסמים לי את האינטרנט.

יש לי רשת ותמיד יש 3 מחשבים דלוקים אין דבר כזה שלא.
ויש לי תמונות שהורדתי סרט מאדם אחד על 280 קילובייט לשניה במשך רבע שעה.
הרוב שאומרים שהם מורידים קבוע על 250 זה בגלל שיש להם המון הורדות וזה מתחלק..

ועוד משהו, אם הם מציאים ציוד רשת אלחוטי תבדקו אותו טוב טוב בשבוע הראשון.
לפעמים הציוד לא הכי תקין למרות שהוא חדש מהקופסא וזה קרא לי עם הראוטר האלחוטי.

Amital 29-03-07 00:44

בשביל מה לריב האם כן יש פורטים חסומים והאם לא וכל השטויות מסביב.
יש עכשיו 50 אחוז הנחה בבזק למשך 3 חודשים ושלא לדבר שהם לא יקרים מנטווישן.
אני בבזק,שאתה בבזק אתה שוכח מפורטים וניתוקים,רק נהנה לטוס ברשת:)

תעבור לבזק ושכח מהצרות ולא תצטרך לשאול שאלות כאלה אלא פשוט רק להנות.

נריה 29-03-07 00:47

הכסף זה לא בידיוק הבעיה(אני לא איזה טחון שלא תבינו לא נכון)
משנה יותר האכות עדיף לשלם יותר טיפה ולהרוויח
אז אני שואל פה אנשים מבחינת האכות של השירות שלהם

Omer 29-03-07 00:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי נריה (פרסם 446920)
הכסף זה לא בידיוק הבעיה(אני לא איזה טחון שלא תבינו לא נכון)
משנה יותר האכות עדיף לשלם יותר טיפה ולהרוויח
אז אני שואל פה אנשים מבחינת האכות של השירות שלהם

עזוב, תקשיב, רק ברק
הכי טובים, הכי מקצוענים, הכי איכותיים
תבקש מהם חיבור על כבלים בלי חייגן
אתה תתפלא לטובה מהמקצוענות והאיכות של הקו הזה (3 מגה עולה 40 לברק ו 80 ל HOT משהו כזה.. לא יודע בדיוק כי יש לי שם הנחות על ותק-במקום שאני מתחבר דרכם אני שם כבר 6 שנים..)

d1a1n0 29-03-07 00:53

יש עדיין את המבצע של מתנתקים מהתחייבות בחברות אחרות ועוברים לבזק? ומה קורה עם האימייל שלי? אני משתמש באימייל של 012 להמון צרכים, הוא רשום לממש המון דברים, פורומים, אונברסיטה ועוד, מה עושים עם זה?

Derey22 29-03-07 01:00

בזק לא עושים לי בעיות,במיוחד שאנחנו ב5 מגה אצלהם..

NetSign 29-03-07 01:23

בנתיים אני ב015 מרוצה =]
דווקא עשו לי דיל לא רע.
חודש ראשון חינם אח"כ 29₪ לכל החיים ללא התחייבות (יענו המחיר 29₪ נשאר קבוע) ל1.5 מגה..
אני לא מתקשר אליהם לתמיכה כי אין בעיות...ואממ זהו
רק החלק המבאס בעניין זה הוט תמיד התשתית שלהם חייבת לקרוס לאיזה שעתיים

vladik18 29-03-07 01:40

012 הכי טובים
יש לי אינטרנט כבר עצלם 5 שנים ואין אלהם!
היתי בכול חברה והם הכי טובים

נטויזן + HOT = חרה של שילוב! הורסים את החיים!

MediuM 29-03-07 02:05

אני ב 012 מקווה שאחרי התחייבות אני יעבור לברק
פשוט נמעס מהם
Omer
תלך לכולבוטק חחחח בטח יעזרו לך חחחחח
שיהיה בהצלחה בתביע נגדם!

NetSign 29-03-07 02:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי vladik18 (פרסם 446950)
012 הכי טובים
יש לי אינטרנט כבר עצלם 5 שנים ואין אלהם!
היתי בכול חברה והם הכי טובים

נטויזן + HOT = חרה של שילוב! הורסים את החיים!

012 זה זוועה...שירות על הפנים...רק המחיר שם טוב

DmN 29-03-07 11:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי d1a1n0 (פרסם 446922)
יש עדיין את המבצע של מתנתקים מהתחייבות בחברות אחרות ועוברים לבזק? ומה קורה עם האימייל שלי? אני משתמש באימייל של 012 להמון צרכים, הוא רשום לממש המון דברים, פורומים, אונברסיטה ועוד, מה עושים עם זה?

אתה יכול להעביר לתפוצה שלך,שעברת מייל , אתה יכול לשנות בכל מיני פורומים דרך לוח הבקרה.

נראה לי שיש עדיין את המבצע של משתחררים מההתחייבות.

Panda 29-03-07 12:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Omer (פרסם 446921)
עזוב, תקשיב, רק ברק
הכי טובים, הכי מקצוענים, הכי איכותיים
תבקש מהם חיבור על כבלים בלי חייגן
אתה תתפלא לטובה מהמקצוענות והאיכות של הקו הזה (3 מגה עולה 40 לברק ו 80 ל HOT משהו כזה.. לא יודע בדיוק כי יש לי שם הנחות על ותק-במקום שאני מתחבר דרכם אני שם כבר 6 שנים..)

הייתי שנה בנטויז'ן לא יצאתי מרוצה בכלל, האינטרנט כל שבוע עשה בעיות מחדש, פעם אחת הם בכלל מחקו לנו את החשבון אצלהם בטעות ולא יכלנו לגלוש שבוע.
בדוגרי ברק הכי טוב שיש, מחיר מעולים ואינטרנט אמיתי שממש את כל הפס שלו, אה כן - ושלא עושה בעיות!

maor 29-03-07 13:10

ציטוט:

נכתב במקור על ידי d1a1n0 (פרסם 446922)

תעביר את כל הכתובות לדואר אחר..
כמעט בכל אתר שמשתמש באימייל יש עריכה לאימייל ואם לא תבקש ממשיהו שיש לו גישה

Ori The Man 29-03-07 14:09

אני בביטורנט מוריד על מהירויות יפות מאוד
ואני בנטוויז'ן

x^leader^x 29-03-07 14:21

אם אתם כר מדברים על זה תראו :

הודעה ללקוחות

"אנו שמחים להודיעכם כי החברות נטוויז'ן בע"מ וברק אי.טי.סי. (1995) בע"מ (013 ברק) צפויות למזג את עסקיהן בזמן הקרוב.

במסגרת המיזוג יאוחד שירות השיחות הבינלאומיות של החברות, והוא יינתן בפועל החל ממועד האחוד (ולא יאוחר מיום 28.2.2007) על-ידי 013 ברק גם למי שיחייגו לחו"ל באמצעות הקידומת 017. קידומת 017 תישאר פעילה במסגרת השירות המאוחד רק עד לסוף 2007.

מהלך המיזוג אינו משפיע על תנאי חבילת ההתקשרות אליה חוברת או על אופן החיוג לחו"ל.

ממשיכים לחייג לחו"ל: מספר יעד - קידומת עיר – קידומת מדינה - 017 "

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:42.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ