![]() |
שיר חמוד שיצרתי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
איזו נוסטלגיה ה-E-Jay הזה, אבל זו תוכנה לא על רמה. מציע לך להשתמש ב-FrootyLoops |
תוכנה לא משהו,
על היצירה הקודמת קיבלת תגובה בMSN, התגובה זהה. המלצות לתוכנות גם קיבלת כבר, אז.. מה שנותר להגיד הוא - בהצלחה בהמשך. וקוראים לזה טראק בימינו, או פשוט יצירה. P-: |
אפשר כתובת לאתר \ תוכנה מה שזה לא יהיה ?
וטארק נחמד בהחלט.. מכניס אותך לקצב בוגי בוגי :P . |
חח אל תדאגו אני עוד מעט אני מחבר את מקשי השליטה ב MIDI + סינטיסייזר של HyperSonic ו Cubase, זה משהו :D
התוכנה עולה כסף.. תשיג באמממ.. אני מאמין שתסדר :) |
ב-EJAY אתה לא יוצר, הכל קטעים מוכנים ואתה מחבר בינהם.
|
ציטוט:
|
פ פר פרו פרוש
|
ציטוט:
סתם הודעה שלא קשורה לכלום, אני מתערב שלא שמעת בכלל את המיני-טראק. }-] |
ציטוט:
אלוהים ישמור בוא נפסיק את הוייכוח פה לפני שיקרה פה משהו רע ואם יהיה לך מזל.. עוד יפסק פה החשמל!! |
ציטוט:
אך זו ההגדרה היחידה. שיר זה לא, אחרי הכל. ואמנם לא איכותי, לפחות תן תגובה כמו שצריך, זה הכל. |
אין לך חוש קצב, הטראק הזה לא הולך לפי כל הנהלים, אני ממליץ לך שלפני שאתה בכלל עובר לקיובייס תלמד ממה מורכבת מוזיקה (ולא זה לא רק מתווים ואפקטים).
אפילו להלביש סאמפלים אתה לא יודע כמו שצריך, אז אתה מדבר איתי על קיובייס? |
ציטוט:
LOL פרוש לדוקים |
ציטוט:
אני עושה עם אח שלי, הוא מנגן בגיטרה והוא מבין בזה. לא יודע להלביש סמפלים? אני רוצה לראות אותך עושה אחד מושלם.. ו TAsraf, כדאי מאוד שתשנה את הגישה שלך, אני שם כסף שאתה אפילו לא יודע מזה Cubase. |
ציטוט:
הוא איכותי, לפחות היה לפני שנה וקצת... (רק עכשיו קלטתי מי הוא ><) |
ציטוט:
ציטוט:
|
בוא תגיד לי בפרטי מזה Cubase.
|
שמע ניר אני ממש לא ישתתף בוויכח כזה מטומטם
בכל זאת בישבילך הנה תילמד מזה Cubase http://en.wikipedia.org/wiki/Steinberg_Cubase |
ציטוט:
כאן נגמר הוויכח המטופש שלך. |
וואי תמיר יא חתיכת ילד כאפות קטן, לך תמצא לעצמך חיים כבר כל מקום תוקע תאף.
ניר תעשה טובה, אל תקשיב לו, סתם ילד קטן שלא יודע כלום מהחיים שלו כל היום יושב מול המחשב ותופס מעצמו איזה אחד טלנט שלא רואה פה אפחד ממטר. אין זה אחד האנשים שצריך להעיף מהקהילה. "\ ניר :P אמרתי לך מה לעשות כבר שמן |
ציטוט:
אני מבין שאתה רוצה להוציא לי שם רע אבל נו באמת לא ככה עושים את זה. |
נעול.
תמיר, עוד פעם אחת אני אראה התקפות כאלה על משתמש אתה תושעה לחודש שלם, זו לא הפעם הראשונה, ראה הוזהרת! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ