![]() |
[עזרה] - בפלאפון Nokia6280
אהלן חבר'ה,
יש לי את הפלאפון nokia 6280, עכשיו - אני מנסה להכנס ל ICQ דרך הפלאפון, אבל שאני מנסה לכתוב סיסמה נגיד במספריים (1,2,3), זה מעתיק פעמיים בתיבת הסיסמה שבפלאפון, למשל אני אקיש את המס' 1, אז בתיבה זה יראה כך - ** איך מתקנים זאת ? תודה |winky| חג שמח וכשר |קורץ| |
זה פסדר, זה לא קשור.
תכתוב כרגיל את הסיסמא, לא קורה כלום :) אני מתחבר דיי הרבה לאייסיקיו \ מסנג'ר דרך המכשיר ולא קורה שומדבר וכן זה רושם פעמיים. זה כיאילו הסיסמא והמספר שאתה מקיש. יענטו *1 וכו'.. |
בחיי , לכל בנאדם שלישי יש פלאפון כזה , אלוהים...
אתמול בליל הסדר היינו 11 אנשים ולכולם היה Nokia 6280 ... הילדים שם התלהבו ורצו להעביר לי כל מיני שטויות ב - Bluetooth ... :) בכל מקרה , נראה לי שזה בסדר , כי זה מה שקורה כשאני נכנס לאימייל ,איך אתה נכנס ל-ICQ ?מהפורטל הסלולארי של סלקום / אורנג' ? כנראה סוג של הצפנה... |
ציטוט:
ורק שתידע, 6280 נחשב לפלאפון הנמכר ביותר בישראל - כרגע אם אני לא טועה :] |
אוקיי תודה...
אם כבר,אני רוצה לנצל את ההזדמנות למישהו יש ערכות נושא להורדה שאפשר להוריד לפלאפון (NOKIA 6280) פשוט נמאס לי לגמרי מהערכות שם... |
ציטוט:
ואגב, לא עולה לכם כסף? :P הרבה הרבה כסף? :P אם לא היה עולה, הייתי חורש MSNM. |
ציטוט:
מה לא עולה כסף ? BLUETOOTH ? הפלאפון ? |
ציטוט:
ואני דיברתי על שירותי האינטרנט, כי אני יודע שבפלאפון, זה הרבה כסף לגלוש באינטרנט בלי חבילת גלישה. אז אם יש לכם, אתם מנצלים אותה כמו שצריך. פלאפון מן הסתם עולה כסף, לא עושים ששה ברחוב. |
הוא התכוון הגישה לicq... ודרך האתר לא - דרך תוכנה מהספקית כן (עלות SMS להודעה)... ותגידו, יש למידשהו מושג מה ההבדל בין 6288 ל6280?
|
ציטוט:
ציטוט:
המשקל והמידות אותו דבר ב 6280 יש MB1 זיכרון פנימי יותר 6280 לא תומך ב GPRSו, JAVA ו-6288 כן והסוללה של 6288 טיפטיפה חזקה יותר (לא המצאה , האתר של נוקיה) זהו,אין יותר הבדלים |
ציטוט:
ציטוט:
|
אבל הם נראים אותו דבר :]
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אין, אני רושם את הסיסמה נכון כפי שאמרתם (שיכתוב פעמיים) ורשום שהסיסמה שגויה!
|
ציטוט:
אני אומר לך מתחברים לעמוד אינטרנט וזהו וזה לא שוקל כלום. עזוב אין לי זיין להתווכח עם אנשים שאין להם ידע בגרוש בנושא "\ |
ציטוט:
אני קניתי את המכשיר מחנות פרטית ולא הלכתי לקנות USIM , יש לי אינטרנט שאני משלם עליו רק כשאני גולש. אה , וזה 100MB ... בקשר לגרסא אצלי יש 6.10 ,אז אני לא מבין מה חדש יורת מזה ? |
ציטוט:
http://www.cellcom.co.il/Cultures/he...Tracks/icq.htm ציטוט:
|
ציטוט:
|
למי שביקש פה ערכות נושא וכו'.
יש איזה פורום ישראלי מצויין שיש שם המון המון משחקים, רקעים וערכות נושא למכשיר, אני יכול לפרסם את הכתובת שלו? זה לא פורום מתחרה... |
ציטוט:
פלאפון עם כל כך הרבה באגים.... ולנושא של האשכול, זה עוד באג בפלאפון, כלוחצים על 1 בסיסמא זה עושה אותה פעמיים, אלוהים יודע למה וזה גם לא יתחבר לך לICQ בגלל שהסיסמא לא נכונה (פעמיים 1)... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יצאו כבר מספר עדכונים בדרך.. עכשיו הגרסא הכי עדכנית והכי נורמלית זה 6.1 אין באגים ביכלל. :] |
ציטוט:
הגרסא שלי V 06.10 21-12-06 RM-78 |
כמה זה עולה?
איפה עושים זאת? קצת פרטים בבקשה . |
ציטוט:
אם קנית מהמפעילה (פרטנר ,סלקום) אז לך למפעילה שלך ובקש לעשות את זה. לא אמור לעלות כ"כ הרבה תעשה ככה תפריט ראשי --> הגדרות --> טלפון --> עדכוני הטלפון --> פרטי תוכנה נוכחית ותכתוב מה רשום לך שם. אם בשורה הראשונה רשום לך משהו מתחת ל 06.10 אז תלך למפעילה הסלולארית והם אמורים לעשות עדכון גרסא בחינם ... |
קניתי מאורנג' שבקניון .
ככה רשום בדיוק - V 05.92 07-09-06 RM-78 c) Nokia) |
ציטוט:
|
ציטוט:
או שתחייג פשוט 054* מהאורנג' שלך (או מוקד שירות לקוחות אחר שיש לכם) לא אמור לעלות כסף... |
לך תעדכן מומלץ
אגב בחנות פרטית צריבת גירסא עולה 100 בערך וזה עדיף |
ציטוט:
אם זה מה שעדיף לך, סבבה לגבות וחוץ מזה, בסלקום זה לא עולה כסף למבטוחים :) |
ציטוט:
חוץ מיזה הגירסא שלהם איך אפשר להגיד.. יותר נקייה |
ציטוט:
מוזר לי היה תמכשיר עם סימפרי, 3 פעמים קיבלתי עדכון גרסא - מוזר לא? |Stare| יותר נקייה? חחח |Lol| כו'לה אין את הסמל של Music של Orange או מה חדש? של Cellcom. חלאס לדבר שטויות |הידעת| |
ציטוט:
לא רק הסמל לא יודע איך זה אצלך אצלי בסלקום מנסים לדחוף את האינטרנט בכל כפתור שני אז לך נוח לאחרים לא אל תתערב ועזוב לפתוח את הריב מחדש |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
רק חשוב להגיד לכל מי שמעדכן, אל תסמכו על אורנג' הם מסוגלים למחוק לכם הכל על הדרך, תשמרו גיבוי על המחשב ותעבירו את כל אנשי הקשר לזיכרון SIM... |
ציטוט:
לכן נקנה DISK ON KEY מיוחד בשביל זה,שאני מחבר את הפלאפון ב - USB ועם התוכנה של נוקיה,אני עושה גיבוי למחשב ואז מעביר לדיסק און קי ... מומלץ מאוד לעשות עדכון גרסא , אח"כ שלא תגידו שלא עובד לכם כמו שצריך... |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:12. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ