![]() |
בעיה מוזרה מאוד במחשב
אני מדליק את המחשב מגיע לחלון של : http://www.timetraveler.ch/pic/xp-setup/xp-logo2.gif
נניח משהו כזה רק שעוברים הקווים , אחרכך יש לי חלון שחור לא יודע ממש מה הבעיה. קרה לי את זה , פירמטתי , ועכשיו שוב. אשמח לעזרה. נ.ב במצב בטוח המחשב עובד . |
יכול להיות שהתקנת דריבר לא מתאים.
|
תנסה שיחזור מערכת.
|
ציטוט:
תנסה להכנס לביוס ולהשאיר את המחשב דלוק, ולבדוק האם זה קורה גם שמה. |
התקנתי את ה'דרייברים שמגיעים עם המחשב , ושחזור מערכת לא עזר.
אמרתי לכם זה קרה לי פירמטתי, הסתדר , ושוב קרה לי. משהו מוזר ממש. אני יכול להדליק את המחשב במצב בטוח. |
אם אתה יכול להדליק את המחשב במצב בטוח כנראה זה אחת מהתוכנות גורמות לבעיה, תמחק את התוכנות שהתקנת לפני שזה קרה ותבדוק אם זה שוב קורה.
|
תפרמט ותתקןי דריברים הכי חדשים,
בעיה די נפוצה עם דריברים לא תואמים / באגים. |
אממ פירמטתי , אני במחשב שלי :) עוד לא עשיתי ריסט חח אני מפחד.
הורדתי תדרייבר הכי חדש בניוודיה. עוד לא התקנתי תדרייבר של הלוח אם שמתקין תכרטיס סאונד וזה מה אתם אומרים? |
תביא את המפרט.
|
מפרט מחשב.
WinXP Professional 5.1 Service Pack 2 (Build #2600)
Intel Pentium 4 , 3.00 GHz Default Monitor on nVidia GeForce 6200 TurboCache(TM) (1024x768x32bpp 60Hz) HD Audio front headphone 1024 RAM 150GB hardisk |
סליחה על ההקפצה , הבעיה חזרה :( לא יודע מה לעשות.
& מנהלים העדפתי להרים פה הודעה מאשר לפתוח ולהספים סתם בעוד אשכול.. |
הייתי אומר לך תבוא עם המחשב אליי...
אבל במיקום אתה מופיע בארה"ב :) אם תהיה באיזור הצפון, קפוץ לביקור נסדר לך. אני אלוף בדברים האלו אבל רק מוך מסך, לא בתמיכה מרחוק. |
ציטוט:
מקס' אם אתה תיהיה בראשון קפוץ אלי :D (לפותח האשכול) |
ציטוט:
מדובר במשפט רגיל לחלוטין שמופיע אחרי התקנת מערכת הפעלה. "אנא המתן" רק בגרמנית זה הכול. נסה להשתמש בתקליטור מערכת הפעלה אחר, פנה למיקרוספוט אם ברשותך תקליטור מקורי, ישלח לך אחד אחר בתמורה לזה. אני מניח שמדובר אולי באיזה עדכון שהתקנת או אולי משהו אחר מאתר שלא אושר על ידי מיקרוספוט או לחילופין אולי אפילו SP2 למרות שכבר יש לך. בדוק בבקשה מה אתה מתקין שהוא מתוצרת MS שיכל לגרום לצרה כזו. בהצלחה ! |
מה הקשר אלכס? נתתי את התמונה כחלון , אני מדבר על החלון בסנגון הזה רק שעוברים הקווים לא במהלך פורמט או משהו כזה.
ואין לי בכלל עדכונים זה מבוטל אצלי , בקשר לLOSNIR או או עד ראשון רק הדלק .. ;) ואריה אני גר בעכו , רכסים? חח לא יודע איפה זה.. |
ציטוט:
http://www.petri.co.il/images/setup14.jpg |
ציטוט:
רכסים: סע לכיוון חיפה עד הקריון, לפני הקריון ברמזור פנה שמאלה עד סומך, ברמזור בסומך פנה ימינה עבור רמזור ראשון ישר ברמזור השני פנה שמאלה, פניה שניה ימינה עד הכיכר, בכיכר שמאלה ושוב שמאלה. מצד ימין יהיה בית כנסת, הבניין אחרייו הורדים 2 כניסה שלישית קומה רביעית. על הדלת רשום אלברג. אתה מוזמן, הקפה עליי. |
כן , אני מדבר על זה אלכס, אריה, אתה אחלה.
אממ אני לא יודע לבנתיים הוא ככה בSAFE MODE הוא עולה אולי זה בעיה בחומרה\דרייברים? אני מתלבט עם לפרמט שוב אבל שאני אדע מה להתקין על המחשב שלא יקרה לי שוב. |
גם לי קרה במחשב הישן
עכשיו זה עובד. |
ציטוט:
|
יש מצב שהעלת תרזולוציה למשהו שהכרטיס או המסך לא תומכים?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ