![]() |
לכל המיתלוננים שאין מה לאכול בפסח בואו תיראו שיש D:
צהריים-אין אף אחד בבית,הבטן רוצה אוכל
מה עושים?! מוצאים מהמקפיא סטטייק אנטריקות וצלע מחכים שיפשיר :D בנתיים מה עושים??|Rolleyes| מכינים צ'יפס!! מחממים תסיר עם השמן וזורקים פנימה צ'יפס!!!!! אחרי שסיימנו עם הצ'יפס הסטייק מופשר!! ויאללה לעבודה!! ליפני: http://img338.imageshack.us/img338/5771/000xw0.jpg אחרי: http://img338.imageshack.us/img338/48/001xf2.jpg אז אל תגידו שאין מה לאכול בפסח :D |
חח בתאבון
|
וואי וואי איזה סטייקים גדולים.
הלוואי היה לי כזה במקפיא חח |
למה אין מה לאכול בפסח? כל מקום כמעט מוכר חמץ היום
|
עכשיו יבואו לך הצמחוניים ויתלוננו ;P
|
נפתחה פינת "אהרוני" בפורום הוסטס ואנחנו לא יודעים?
שיהיה בתאבון , חג שמח וכשר :) |
ציטוט:
ולא אהרוני אוריהוני :D אני רק צריך לסדר תגבות בצורה של שד |
אחלה סטקים! :cool:
|
בתאבון, אבל זה נראה כאילו הם לא מבושלים ולא מתובלנים..
אתה לא מומחה במנגל אה? |
אני היום אכלתי במסעדה בג'לג'ליה
פרגיות חומוס צ'יפס וכן .. |
אתמול אניו חברים שלי הלכנו לראות תסרט 300 בכורה :)
אז אחרי זה היינו רעבים ושום דבר לא פתוח!! (מוכרים הרבה דברים כשרים בחיפה) אז הזמנו meat bar זה בר של בשר כזה חחח פרגיות כבר וכל השטויות בקיצור בחג הם מוכרים רק כשר ויש להם רק לאפה (כי הם מכינים את זה מקמח מצה וגם ככה זה צריך להיות שטוח ולא צריך לתפוח) הזמנו עם פרגיות משהו מטורף :D וזה כל כשר!! :D:D:D:D ציטוט:
ומובשלים הראשון לא השני לא הכי כי צילמתי את זה באמצע כזה :P וזה לא היה על מנגל חחחח |
מי אמר את זה? זה ממש לא נכון
יש קניידלאך |
התוצאה הסופית לא נראת משהו חח :\
חח בתאבון בכל זאת .. |
איכס :(
רק בגלל התמונה של האחרי בא לי להקיא :) לא,אני לא דואג אני כופר :D (מי שמצטט אותי,ומתחיל איתי וויכוח ואומר שאני לא יהודי , שיעשה טובה שייפתח ת'מקרר ושייסתכל אם החיים שלו לא שם.) |
חחח למה זה יצא מצויין :P
התמונה השניה זה היה באמצע ההכנה :P |
וואי אמא שלי הכינה עכשיו לחמניות מצה כבדות כאלה, לא קלות. קראנצ'יות כאלה...
יאמממממממ EDIT שנה שעברה, אני בחיים לא אשכח, הלכתי לסרט מת לצעוק 4, בכורה, וכשיצאתי הלכתי לאיטלינו לאכול לחם שום. אמרו לי כשר, אחרי שבועיים חזרתי גיליתי אותו לחם אותו טעם, אמרתי, אתם ממשיכים לשמור כשרות של פסח? אמרו לי זה לא כשר. אנחנו מקום לא כשר. |
ציטוט:
זה המסעדה הזאת ליד המשתלה או זאת שהיא ממש בתחילת הכפר שלהם? ואורי חחחח תלמד לבשל? לא תיבלת את הסטייק בגרוש יא מגעיל 8-* אה ובישלת את זה יותר מידי על צד אחד.. לא חבל על הסטייק? |דמעות| |
וואי גם אני אכלתי אתמול את במיטבר עשה לי קלקול קיבה והלאפה בכלל הייתה קרה..
ציטוט:
|
ציטוט:
התמונה זה לא שהוא גמור זה היה באמצע הבישול :D והוא כן מטובל כניראה לא יצא בתמונה :P (איכות של פלאפון) |
ציטוט:
רק שאצלי הוא היה על מנגל, עם עוד כמה חברים בשריים ;P אגב, לבחור שדיבר על התיבול.. סטייק לא מתבלים בזמן הבישול, אם הסטייק באמת איכותי, הוא יהיה טעים כמו שהוא. מלח מייבש אותו ברוב המקרים, ולכן שמים את המלח עם שאר התבלינים בסוף. בתאבון :-D |
אחלה סטייקים. אבל לא נראה לי שמשהו חשב שאי אפשר לעשות סטייק בפסח. וסטייק זה דבר שתמיד אפשר לעשות.....
|
אתה חלש במינגול,
אצלנו במשפחה זה עובר בעורקים . |
זה לא מבושל נכון?
וכן חחח יש כזה סטיגמה מי שלא שומר לא חסר מקומות שמוכרים חמץ מי ששומר אם הוא אשכנזי שלא אוכל קיטניות זה בעיה ספרדים חופשי |
בשר = רצח!
חבל שאני הצמחוני היחיד בפורום, בכל מקרה - הצ'יפס בסדר... ;P |
לבריאות .. גם אני יקח תרעיון כנראה.
|
ציטוט:
|
אממ.. עושה חשק .. חח אני רואה פורום של שפים .. אהרוני בוקשסיטר בטח צמחו מהוסטס , או שאני טועה :X אמ... מילא :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא צמחוני כי אני אוהב בעלי חיים, אני צמחוני כי אני שונא צמחים.;P |
וואלה אני הפסח נמעס לי מוב שאני אוכל..
כל היום אוכל פטרות - דומה ללאפה כשרה לפסח מקמח שמור ועל האש.. מיאוו הייתי מצלם הייתם רואים מזה באמת על האש :] נפיסה , צלעות , סטייקים , פרגיות מולרד כבש.. וכו' :] |
ציטוט:
בכל מקרה - אני מעדיף לאכול לב של צמח מאשר לב של אדם. מבחינתי אכילת בעלי חיים ובני אדם הינה דבר זהה. |
ציטוט:
|
טחח, איך אפשר להיות צמחוני, כל הויטמינים שאתה צריך נמצאים בתוך בשר.
אתה בטח נראה כמו מקלון חחחח |
ציטוט:
זאת אומרת לא חלב לא בייצים וכלוםםםם הם אוכלות כל היום צמחים וכאלה והם לבנות מגעילות (אין וויטמינים) ואחת גמדה קטנה כזאת שלא מתפתחת כי היא לא אוכלת מה שצריך ויש לה בעיות בגב ביגלל כל זה אני קניבל :D |
וואלה כל השבוע הזה אכלתי בשר נמאס לי כבר חח אני מת לבורקס גבינה :)
או בכלל לאיזה מגש פיצה :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
חזה עוף, סטיק, לבבות, שווארמה, פרגיות, קציצות, נקניקים, קבבים, אפילו טחול אם אתה יודע מזה.. האמ והיום בשר ראש ובערב דגים בלי חלה :'( כבר יצא לי מהתחת.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני כזה אייס קפה וסנדוויץ' גבינה צהובה שלם לקחת (תדמיינו את זה במהירות) ואח"כ מוציא לו ישראקרט :) המוכר שואל אותי אם אני יודע שזה לא קשר אז אני עונה לו בחיוך , מן הסתם :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ