הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   ביקורת רעה על GUZ.CO.IL כן כן...=\ (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=43088)

Hoserv.com|Dor 08-04-07 14:02

ביקורת רעה על GUZ.CO.IL כן כן...=\

ביקורת רעה על חברת Guz.co.il
הביקורת היא על שרות שמות המתחם
אתמול פניתי אליו בקשר לקניית הדומיין סיכמנו מחיר והעברתי לו את הכסף לחשבון בנק שלו
והוא אמר לי סבבה במצאי שבת אני יזמין לך את הדומיין, אוקיי אני אמרתי לו סבבה .
אחריי זה חבר שלי דיבר איתו ולו הוא אמר משהו אחר הוא אמר לו שמחר על הבוקר אני ילך לבנק ואם הכסף היגיע אני אזמין את הדומיין
אוקיי הוא אמר לו סבבה. ועכשיו כבר צהריים והדומיין עדין לא נרשם ושום דבר... אפילו שמתי לב שהוא התחבר פה כמה פעמים בהוסטס
אבל להזמין את הדומין לא הוא לא הזמין, אני לא ממליץ על השרות של הדומיינים ראו הוזארתם

SagroN 08-04-07 14:02

עצוב מאוד לשמוע,תנסה אולי להשיג אותו איכשהו.
עריכה
אולי אתה צודק ידידי בזה שהוא לא עמד על שלו,אבל עבר כולה יומיים ידידי.
אם היה עובר שבוע מילא,תן לו צ'אנס הוא עוד יביא לך מה שמגיע לך.

Hoserv.com|Dor 08-04-07 14:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SagroN (פרסם 455028)
עצוב מאוד לשמוע,תנסה אולי להשיג אותו איכשהו.
עריכה
אולי אתה צודק ידידי בזה שהוא לא עמד על שלו,אבל עבר כולה יומיים ידידי.
אם היה עובר שבוע מילא,תן לו צ'אנס הוא עוד יביא לך מה שמגיע לך.

אני קניתי ממנו כי הוא אמר שהמצאי שבת ואז בבוקר וסתכל מה השעה, זה ממש דחוף, והייתי בטוח שהוא מזה אמין ועל המקום שתצא השבת הוא יזמין לי...

SagroN 08-04-07 14:08

אבל בכל זאת,אולי קרה משהו ידידי,תראה אם עוד השבוע הוא לא עונה לך,אז תפנה בביקורת.
לא אחרי יום .

בכל זאת,נחכה לתגובה שלו.

Gold-Host.co.il 08-04-07 14:26

גבר, הית פונה אליו מנסה לתפוס אותו עוד
סה"כ יומים עברו זה לא אומר שזה מצריך ביקורת רעה.

Hoserv.com|Dor 08-04-07 15:25

ניראה מה יהיה...

A1ex 08-04-07 15:40

למה על כל דבר קטן למהר לפרסם ביקורת?
עברו יומיים רק לך תידע מה קרה לו,דיברת איתו בטלפון?

syp 08-04-07 15:47

חבר'ס עם כל הכבוד...
אני לא מכיר אישית את הבן אדם .. ולא יודע בדיוק אולי קרה משהו, חס וחלילה..
יכול להיות שהוא מאוד מאוד אמין או להיפך

אבל מדובר על משהו אחר ...
סוכם תאריך \ מועד והחברה לא עמדה בהסכם .... זה הכל.. מזה משנה כמה זמן עבר
אם הוא לא היה יכול לאותו מוצ"ש .. אז הוא היה צריך להגיד מראש או לפחות להודיע באותו הזמן

Hoserv.com|Dor 08-04-07 15:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי syp-design (פרסם 455118)
חבר'ס עם כל הכבוד...

אם הוא לא היה יכול לאותו מוצ"ש .. אז הוא היה צריך להגיד מראש או לפחות להודיע באותו הזמן

בידיוק!

Gold-Host.co.il 08-04-07 15:59

ציטוט:

נכתב במקור על ידי syp-design (פרסם 455118)
חבר'ס עם כל הכבוד...

לפעמים לך תדע מה קרה, ועם חלילה קרה משהו והוא לא יכל ?צריך לברר את הנסיבות אני לא חושב שהם עסק שמבטיח הבטחות באוויר.

פרלין|בר מתוקים 08-04-07 16:53

חבל מאוד אחי שאתה לא מנסה להבין מה קורה!
הטלפון שלי כבר יומיים לא עובד והיום הייתי מהבוקר אצל חברת פלאפון כדי שיחליפו לי אותו! הדומיין כבר הוזמן לך מהבוקר ואמרתי שיגע לך תוך יממה..אמרתי לך שאין לך מה לדאוג, אנמחנו לא חבורה של ילדים ואין לי מה לעשות עם הכסף שנתת לי חוץ מלספק לך את השירות!
בכל מקרה אני מאמין שכבר מחר כמו שאמרתי לך הוא יגיע.

שיהיה לך יום טוב!

Hoserv.com|Dor 08-04-07 17:05

זה ממש לא ככה!!
א' יכול להיות שעכשיו הזמנת כי עד 4 בדקתי והיה פנוי.
ב'. לפחות תישלח הודעה ב4 לפנות בוקר נגיד שאתה יוצא לחברת פלאפון? אז דקה לפני תודיע!!
ג'. יד לך עובדים, למה הם לא מודיעים? מה אני צריך לירדוף אחירכם? =\
ד'. כדי שתתחיל לעבוד עם האינטרנט של הבנ שלך כדי ליראות מי העביר לך, כי זה ממש מתסכל שאתה צריך ללכת לבנק כל פעם שמישהו מפקיד לך.

Guz.co.il 08-04-07 17:16

תשמע ידידי.. אתה לא ממליץ על שירות שמות המתחם שלי? אוקיי אני מקבל זאת.
התקשרת אליי או אל אלמוג פעם אחת לשאול מה קורה? לא התקשרת.
שאלת למה חל עיכוב ברכישה? לא שאלת.
אחי חברה של ילדים אנחנו לא.. אתה שולח לי את הכסף אני רוכש את הדומיין שלך..
שלחת את הכסף אתה תקבל את הדומיין שלך.. עוד היום!
רק אתמול שלחת אלינו את פרטי הדומיין.. אחי אני רואה שאתה סתם עושה סיפור..
אם לפי דעתך "לוקח לנו זמן לספק לך את הדומיין" שבמקרה הזה זה עיכוב של יום אחד.
אז אין לך מה לדאוג עוד היום הדומיין יוזמן. כל התגובה והביקורת הזאת רק עושה לך שם
רע ולא לחברה. בגלל אי הבנה שהייתה אתה תוקף ופותח אשכול נגד החברה? אתה יודע כמה קטן
אתה עושה את עצמך עכשיו? במקום להתקשר אליי לשאול קובי למה חל עיכוב? ואני הייתי אומר לך כמה
זמן בבוקר לקח לי להחליף את הכרטיס אשראי לחדש כדי לספק לך במהירות את הדומיין.. אז קצת עיכוב שיחת טלפון אחת וכל הטררם הזה שאתה עושה היה נמנע.
שיהיה לך יום טוב ופרטים נוספים אנחנו באייסקיו או בטלפון.

Guz.co.il 08-04-07 17:27

הנה ציטוט מההודעה שלי עם דור..
Dor‎ (‏PM‎ ‏06:24)‏ :
והייתי בבית שלי כל היום ורק אצל סבתא שלי יש לי את הטלפונים שלך

אז מעניין למה הוא לא התקשר כדי לשאול מה קרה..
אני מבקש בבקשה לנעול את האשכול הוא לא רלוונטי ושיקרי לחלוטין!

סליחה על הדאבל.

Hoserv.com|Dor 08-04-07 17:30

עכשיו סתכל, התקשרתי אל אלמוג ואל קובי אלו המספרים שהיו לי, ונחש מה? לא ענו, יש לי מס' איסיקיו אחד באיסיקיו שלי, והוא לא היה מחובר, עכשיו תסביר איך אני יכול ליצור קשר?!
אני הייתי כל היום בבית שלי ולא היה לי בבית תמספרים
תבדוק שהתקשרתי לכל אחד מכם פעם מהמס' שאני אגיד לכם באאיסיקיו
ועכשיו בעל החברה שלך אמר בו שהוא הזמין בבוקר, אך באיסיקיו הוא אמר לי "בהדם אני אזמין לך"
עכשיו אם קם בבוקר בנאדם ויזמין, מה אז?! למרות שזה לא סיכויים גדולים, אבל מה אז?!
אוקי, ניתן לכם עוטד צ'אנס וניראה לאן יוביל, תאמין לי היתי בטוח ב200% שפניתי עליכם, ואני לא מצטער, גם לי יש חברה, ואני יודע שיש מצבים כאלה, אבל לא אהבתי שלא שלחתם לי ה''פ הודעתם לי באיסיקיו, כלום!!!

Avi Levi 09-04-07 03:44

לבנות שם לוקח שנים.
להרוס שם לוקח כמה שניות.
וזה מה שעשה בנאדם קטן כמוך, שבמקום לחכות בסובלנות אחרי יום פה ופותח פה ביקורת סתם, על כלום.
לא גנבו לך ולא כלום. לפעמים לדומין לוקח זמן להתעדכן.
ואם היית מחכה עוד כמה ימים עם הביקורת הזאת לא היה קורה כלום תאמין לי.

mlnn 09-04-07 06:29

Hoserv.com|Dor, תתעלם מהתגובות פה. לכל אחד פה תמיד יש מקרה חרום, ופלאפונים פה נשברים\נגנבים\טובעים על ימין ועל שמאל.
ועם כל הכבוד, פלאפון שנשבור, או כרטיסאשראי שנהרס או משהו, זה לא מקרה חרום.
ומר GUZ היקר, אם רק היית מודיע לו שזה מה שקרה, לא היית רואה את האשכול הזה, אפילו היית רואה אחד חיובי.

בכל מקרה, העיקר שהדומיין הוזמן והעניין סודר.

Gal Shafrir 09-04-07 07:54

לפי דעתי הפורום הזה בכלל נהפך לפורום "סגירת חשבונות עם אנשים",

למקרה עצמו, אז חל עיכוב קטן בסיפוק השירות, אם היית מתקשר אני בטוח שהם היו מספקים
לך תשובות, די חבל שפתחת את האשכול הזה, זה מה שיש לי להגיד.

Hoserv.com|Dor 09-04-07 10:26

הבעיה שעדיין הוא לא הוזמן!!!
MR.GUZ היקר משוטט לו בכיף בהוסטס, והדומיין שהזמנתי עדיין פנוי (עדיין הוא לה הזמין!)
ולDJ.G.S בו סתכל, שלשום הכרתי תאיש, אין לי עם מה ליסגור איתו, סה''כ רציתי דומיין, הבטיחו משהו, לא קיימו.

Andrey | ADwd.net 09-04-07 10:39

אחד הביקורות הטיפשות שקראתי כאן בפורום.

ועוד על מה? על דומיין שזה לא משהו שתלוי ב 100% בבעל העסק - הוא סה"כ מתווך.

Hoserv.com|Dor 09-04-07 11:11

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Andrey | ADwd.net (פרסם 455508)
אחד הביקורות הטיפשות שקראתי כאן בפורום.

ועוד על מה? על דומיין שזה לא משהו שתלוי ב 100% בבעל העסק - הוא סה"כ מתווך.

ליקרוא אתה יודע? מילא היה מזמין!!
לא משנה, הוא יפצה אותי (לפחות ככה הוא אמר) והדומיין עדיין לא הוזמן עקב בעיות.

דניאל 09-04-07 11:31

לא מבין למה כולם בחרו להתקיף דווקא את פותח האשכול..ולא את החברה ש"התחייבה",

חבל שבעל העסק (GUZ) החליט להתחייב למשהו שהוא לא שולט בו (אז עכשיו הפלאפון שבור, אבל מה קורה אם זמן האספקה מגודדי עצמם לוקח 4 ימים?),
לכן..שום עסק בעולם לא מתחייב ל"ברגע שאתה מפקיד את הכסף" אלה על כמות מקסימלית של ימי עבודה (3 לדוגמא) אחרת יוחזר הכסף, מהסיבות הבאות:
1. לרוב הפקדה/העברה לא רואים מיידית אלה לאחר מספר ימים.
2. דומיין הוא מוצר צד שלישי ולכן כל עוד המוצר לא 100% באחריותו, הוא לא יכול להתחייב לזמן אספקה.
3. למה שמישהו יעבוד בחג/שישבת בגלל שהלקוח טרח רק בערב חג שהוא צריך דומיין ורץ להפקיד? בגלל זה בדיוק, התחייבות למספר מקסימלי של ימי עבודה עד לאספקת השירות.

ובכלל..תמיד קח לעצמך יום ספייר, למקרה שהלך לאיבוד הכ.א, נגנב לך הפלאפון, הכלב אכל לך את האוזן וכדומה.

ולמתלונן, פותח האשכול..
אתה ילד קטן ונראה כאילו חיכית לרגע שמישהו יפשל,
אבל הפשלה כאן..היא גם שלך, תן לי לנחש..
הבטחת ללקוח שלך זמן אספקה מסויים שלא אפשרי (בדיוק כמו שרשמתי כמה שורות מעל) ועכשיו הלקוח כועס עליך? תלמד לעבוד מסודר..ואם לחוץ לך דומיין היום או מחר? אל תשלום בהעברה בנקאית..לך לחברה שמקבלת כ.א ושלם ככה...ולא חסרות כאלו גם כאן בהוסטס.

ויודע מה? נגיד שבסדר..עשית הכול "לפי הספר", לעקוב אחר זמני החיבור של אנשי הקשר בחברה לICQ? לעקוב מתי הם גולשים ובאיזה פורום?
אני לא חושב שעשית משהו רע, עשית משהו בהתאם לגילך, ובגיל כזה..לא צריך לנהל "עסק".

קצת סבלנות לא היתה הורגת אותך, ועוד יומיים שלושה (בייחוד כשלא מדובר בחג) אולי ה"ביקורת" הזו היתה נשמעת טיפה יותר כמו ביקורת ולא "סגירת חשבונות".

Lom.co.il 09-04-07 11:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TelecarT (פרסם 455532)

חבל שבעל העסק (GUZ) החליט להתחייב למשהו שהוא לא שולט בו (אז עכשיו הפלאפון שבור, אבל מה קורה אם זמן האספקה מגודדי עצמם לוקח 4 ימים?),
לכן..שום עסק בעולם לא מתחייב ל"ברגע שאתה מפקיד את הכסף" אלה על כמות מקסימלית של ימי עבודה (3 לדוגמא) אחרת יוחזר הכסף, מהסיבות הבאות:
2. דומיין הוא מוצר צד שלישי ולכן כל עוד המוצר לא 100% באחריותו, הוא לא יכול להתחייב לזמן אספקה.
3. למה שמישהו יעבוד בחג/שישבת בגלל שהלקוח טרח רק בערב חג שהוא צריך דומיין ורץ להפקיד? בגלל זה בדיוק, התחייבות למספר מקסימלי של ימי עבודה עד לאספקת השירות.

ובכלל..תמיד קח לעצמך יום ספייר, למקרה שהלך לאיבוד הכ.א, נגנב לך הפלאפון, הכלב אכל לך את האוזן וכדומה.

ולמתלונן, פותח האשכול..
הבטחת ללקוח שלך זמן אספקה מסויים שלא אפשרי (בדיוק כמו שרשמתי כמה שורות מעל) ועכשיו הלקוח כועס עליך? תלמד לעבוד מסודר..ואם לחוץ לך דומיין היום או מחר? אל תשלום בהעברה בנקאית..לך לחברה שמקבלת כ.א ושלם ככה...ולא חסרות כאלו גם כאן בהוסטס.

ויודע מה? נגיד שבסדר..עשית הכול "לפי הספר", לעקוב אחר זמני החיבור של אנשי הקשר בחברה לICQ? לעקוב מתי הם גולשים ובאיזה פורום?
אני לא חושב שעשית משהו רע, עשית משהו בהתאם לגילך, ובגיל כזה..לא צריך לנהל "עסק".

קצת סבלנות לא היתה הורגת אותך, ועוד יומיים שלושה (בייחוד כשלא מדובר בחג) אולי ה"ביקורת" הזו היתה נשמעת טיפה יותר כמו ביקורת ולא "סגירת חשבונות".

כל מילה בסלע....
לא צריך לנעול כבר תאשכול הזה?פותח האשכול אמר שהוא דיבר עם מנהל העסק והם סיכמו כבר על הכל.

Hoserv.com|Dor 09-04-07 12:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TelecarT (פרסם 455532)

ולמתלונן, פותח האשכול..

א'. יש לי עסק, ואני רואה על המקום שמישהו מפקיד לי\עושה העברה בנקאית
ב'. מבטיחים משהו? שיקימו, אוקי, אז זה דומיין, ואני יודע שלוקח זמן עד שהוא מגיע, אבל צריכים להזמין כדי שהוא יגיע, לא?!
ג'. הגיל קובע? אז אני בן 15, לא קרה כלום, אני יודע לנהל טוב את העסק שלי.

דניאל 09-04-07 13:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Hoserv.com|Dor (פרסם 455559)
א'. יש לי עסק, ואני רואה על המקום שמישהו מפקיד לי\עושה העברה בנקאית
ב'. מבטיחים משהו? שיקימו, אוקי, אז זה דומיין, ואני יודע שלוקח זמן עד שהוא מגיע, אבל צריכים להזמין כדי שהוא יגיע, לא?!
ג'. הגיל קובע? אז אני בן 15, לא קרה כלום, אני יודע לנהל טוב את העסק שלי.

א. זה לא משנה אם יש לך עסק, מליון דולר או בית בשוויץ, זה לא תלוי בך - זה תלוי בבנק (ואם אתה רואה מן הסתם שהפקדת על הרגע, זה לא אומר שהמקבל גם רואה את ההפקדה על הרגע).
ב. זה שהwhois לא התעדכן זה לא תמיד אומר שהדומיין לא הוזמן (מנסיון עבר מול registerfly לדוגמא), את החלק השני של התגובה שלי על GUZ..כבר רשמתי.
ג. ברור שהגיל קובע, אתה תראה את זה עוד כמה שנים.

Hoserv.com|Dor 09-04-07 14:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TelecarT (פרסם 455562)
א. זה לא משנה אם יש לך עסק, מליון דולר או בית בשוויץ, זה לא תלוי בך - זה תלוי בבנק (ואם אתה רואה מן הסתם שהפקדת על הרגע, זה לא אומר שהמקבל גם רואה את ההפקדה על הרגע).
ב. זה שהwhois לא התעדכן זה לא תמיד אומר שהדומיין לא הוזמן (מנסיון עבר מול registerfly לדוגמא), את החלק השני של התגובה שלי על GUZ..כבר רשמתי.
ג. ברור שהגיל קובע, אתה תראה את זה עוד כמה שנים.

מה אתה טמבל? אני מסביר לך שלקוחות מעבירים לי הם מתקשרים אלי שניה אחר כך ואני כבר רואה דרך האינטרנט!! יכול להיות בגלל הבנק, אבל זה ככה!!

ד''א הדומיין הגיע לידי, אפשר לינעול, ונקווה לשירות יוצא דופן :]

Eran-s 09-04-07 14:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Hoserv.com|Dor (פרסם 455621)
מה אתה טמבל? אני מסביר לך שלקוחות מעבירים לי הם מתקשרים אלי שניה אחר כך ואני כבר רואה דרך האינטרנט!! יכול להיות בגלל הבנק, אבל זה ככה!!

הוא האחרון שאתה יכול לקרוא לו פה טמבל, תרגיע את עצמך.

Andrey | ADwd.net 09-04-07 14:59

ציטוט:

הוכחת כרגע בעצמך את הטענה של דניאל בקשר לגיל (וגם את עניין הטמבל ).

Dima 09-04-07 15:17

ציטוט:

אתה טמבל, קיבלת אזהרה והאשכול ננעל.

ציטוט:

אם אפשר לתת לי תגובה אחת שם.
אני אשם על מה שקרה שם ואני רוצה להסב את תשומת הלב של הגולשים לכך שהבעיה במקור אצלי ולא אצל GUZ.

אם אפשר תודה, רונן.ב. adi92

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:33.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ