![]() |
שרות חדש מבית אופלאג, המרת פייפאל לצ'ק דולרי.
לכל מי שסוחר ומקבל תשלומים בפייפאל.
אופלאג פתחה שירות חדש שיעזור למי שהכסף "תקוע" לו ואין לו אפשרות למשוך אותו. האתר באנגלית: http://www.ppexchange.net/index.php האתר בעברית: http://www.ppexchange.net/index.php?lang=he העיצוב ע"י: תאי קאיש :) נשמח לשרת אתכם. לשאלות ואו בקשות מיוחדות צרו קשר. |
אני לא ממש מבין גדול איך זה מתבצע,
אבל שיהיה בהצלחה, נראה נחמד ויעיל :) |
בהצלחה אריה.
|
אתם לוקחים עמלה ענקית על שירות שכל אחד יכול לעשות כמעט בחינם.
יש מיליון אתרים ברשת שמאפשרים לך להחזיק "חשבון בנק" בארה"ב ולקבל ויזה בדואר פאיפאל מקבל את האתרים האלה, ואתה יכול למשוך כסף מפאיפאל דרך הויזה הזאת.. העמלה שהם לוקחים זה 2-3% מסכום העסקה על מה אתם לוקחים 8%? אני לא מאמין שמישהו יוותר על אחוזים כאלה כשמדובר בסכומים גדולים |
ציטוט:
יותר מדאיג אותי, מה מבחינת חוקיות? (מס הכנסה, מע"מ - ולאו דווקא בארץ) |
ציטוט:
מבחינות אחרות זה יכול להיות קצת יותר בעייתי (חוק איסור הלבנת הון וכו'), אבל שכל אחד יעשה את החשבון שלו. |
אתה לא עובד בpaypal או משהו? ותראה זה לא ממש משתלם. קיבלתי הצעה ממישהו, שהוא עושה אותו דבר - אבל אני מרוויח 5% מהנושא (הוא משלם לי יותר בשביל הסכום הזה). תעשה את החישוב שלך - אם תוריד ממש את האחוזים זה יהיה שווה משהו...
|
בהצלחה למרות שאני חושב מהפורום כאן אין לקוחות פואנציאלים
|
אני קורא את התגובות , וכל אחד מתייחס לעמלה הגבוהה\נמוכה לפי דעתו ולפי דעתי זה לא אמור להיות עיניינו של אף אחד וכל גוף\אדם רשאי לקחת תשלום עבור שירותיו כפי שהוא רואה לנכון אז למה כל אחד מתייחס לנושא העמלה ולא לשירות.
בכל מקרה בהצלחה אריה , אני מאמין שאנשים יודעים בדיוק מה הם היתרונות בלעבוד עימך. חג שמח. |
משהו פה ממש לא נראה לי, כל העניין הזה תמוהה מאוד זה חוקי בכלל הדבר הזה?
הצאק שאני מקבל איך אני אמור להסביר אותו או לחילופין עלי להציג לכם איזה חשבונית או משהו כזה, איך בדיוק הדבר הזה עובד והאם זה מדווח בצורה כל שהיא לרשויות המס בארצות הברית? והצאק מגיע בש"ח או בדולר? ומאיזה הבנק מגיע הצאק? ממש ממש ממש לא נראה לי העניין פה. יכול להיות שאני טועה ובני כנראה מבין יותר ממני אבל האתר הזה לא ממש מחייב אין הסכם ממש כתוב בכתב, הדבר מאוד לא מאובטח לא מספיק מאובטח הייתי אומר. אתה צריך לבדוק אם אתה בכלל מפעיל שירות חוקי כי מדובר לא בשירות המרות פשוט. זה הכול באוויר תשלח לנו כסף תקבל אתה כסף אחרי ניכוי. לפי איזה שער אתם עובדים. בהצלחה ! |
נשמע שירות מעולה, יעזור להרבה אנשים בהצלחה .
|
בהצלחה,
באמת עמלה גבוה :| |
בהצלחה אריה
|
השאלה המעניינת היא איך אני באמת ידע שאני יקבל את הכסף ברגע שהעברתי אליכם את הכסף מאיפה אני ידע שאתם לא בורחים עם הכסף? אתם לא נציגים של PAYPAL
ציטוט:
|
ציטוט:
שיהיה בהצלחה, אני פשוט לא מבין למה יעיל ללקוח לפנות דווקא אליכם ולא לשירות אחר.. |
לכל אלה שפוחדים מזה שאברח עם הכסף: אני עוסק מורשה משנת 95 ובעסקי אכסון אתרים ושאלים משנת 99 בערך, מעולם לא ברחתי לאף אחד עם הכסף... ואני לא מתכנן לברוח בעתיד.
לזה ששאל לגבי האבטחה באתר, ברגע שאתה מעביר את הכסף אליי זה מעביר אותך לאתר המאובטח של פייפאל לביצוע ההעברה (נסה.. ותראה שאתה עובר לאתר מאובטח) לגבי העמלות, למי שמתעסק עם פייפאל באופן קבוע יש לי שירות אחר שמדריך ועוזר בפתיחת חשבון בנק בארה"ב: http://usbank.oplag.co.il/ תמורת 51 דולר חד פעמי יש לך חשבון בנק משלך... השירות נועד למי שיש לו העברה חד פעמית ואו למי שמידי כמה חודשים מעוניין להעביר סכום קטן ולא משתלם לו להחזיק לשם כך חשבון משלו. וגם למי שלא מלאו לו 18 ואו אין לו דרכון או רשיון נהיגה כי אלו לא יכולים לפתוח חשבון. יש לך מישהו שעושה את אותה עבודה באותה אמינות עם עמלות נמוכות יותר?... שיבושם לך ולו. אין לי אינטרס לריב פה או בשום מקום על הנושא הזה ולא על נושא אחר. מי שמעוניין בשירות אשמח לשרת אותו, מי שלא מעוניין פוחד שאברח לו או כל סיבה אחרת, זכותו המלאה לעשות בכספו כרצונו. לגבי הצ'ק: הצ'ק שיגיע למי שיחליט לבצע איתי עסקה יהיה בדולרים ולא בשקלים לכן שער הדולר בבנק שלו כשיפקיד את הצ'ק הוא שיקבע כמה שקלים יקבל. העמלה בבנקים בארץ על הצ'ק הנ"ל הוא 2 עד 3 דולר תלוי בבנק שאיתו אתם עובדים. יום קסום לכולם. |
ציטוט:
|
אנא שים לב, סכום העמלה המרבי שתוכל להגיע אליו הוא 100$.
הכוונה, גם אם הסכום שברצונך להמיר הוא 4,000$, ערך העמלה יהיה רק 100$! אנו לוקחים 1$ כמחיר משלוח, סכום סמלי עבור השירות. לא הבנתי O_o |
חברה הענין של העמלה אם היא גבוהה או נמוכה זה עניין יחסי !
בשבילך גבוהה בשבילי לא ! אז חלס להתערב בעסקים של אחרים. מחירי האיכסון שלכם גבוההים או נמוכים מי אני שיגיד זאת? לא מתאים לי לא אקנה... אותו הדבר איתם לא מתאים לכם? אל תפנו ! מתאים לכם לכו על זה אני אישית לא מכיר שום אלטרנטיבה אחרת לישראלים מלבד פתיחת חשבון בנק בחו"ל שזה חתיכת בעיה נוספת על הראש אם יהיו עברת כספים רבות לחשבון תצטרכו לדווח עליהם למס הכנסה באותה מדינה ועוד סיפור שלם. בהצלחה ! |
שיהיה בהצלחה!
|
מזה שנכנסתי אתמול למגננה שכחתי דבר הכי חשוב...
להודות לאלו שאחלו בהצלחה :) אז תודה לכל אלו שאחלו לי הצלחה. |
אל תתפלאו אם תוך כמה שבועות יגיעו אליכם חבר'ה של הימ"ר ויעקבו אתכם לחקירה על הלבנת הון.
|
ציטוט:
|
Omer - יש לך לינק לאתרים?
|
ציטוט:
העמלה הכי גבוהה שיקחו ממך, לא משנה כמה כסף תשלח, תהיה 100$. ועל כל פעם שתשלח, בנוסף לעמלה ייקחו ממך 1$. |
אני דיי בקיא בנושא. בקרוב יהיה פתרון רשמי לבעיה הזו.
יש לי כמה מאות בפאיפאל ואני לא אנסה להעביר את הכסף עקב מספר סיפות וביניהן עמלה גבוהה, אתר חדש וסיבה אחרונה- יש מה לעשות עם הכסף בפאיפאל.. לקנות כל מה שאתה רוצה. שיהיה בהצלחה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה מוזמן לבצע חיפוש קטן בגוגל על הנושא ותמצא הרבה כאלה. |
בהצלחה
|
אני רואה את התגובות האלו כמו של המשתמש "yoavz" ופשוט צוחק מהרמה.
אתם חושבים שהנושא לא נבדק לפני פתיחת השירות? , נכון יש את הנושא של הלבנת הון אבל הוא בטווח סכומים מסויימים ואנחנו מודעים לכך , וחברת OPLAG לא עברה , ולא תעבור על שום חוק ממסגרת חוקי מדינת ישראל. ושוב , ההתייחסות לעמלה אשר נלקחת עבור השירות הנ"ל היא עניינו הפרטי של נותן השרות בלבד , כל אחד רשאי לקחת כל עמלה אשר הוא חפץ לקחת. אני לא מאמין שאתם גם הולכים לפיצרייה , נותנים לכם מחיר ואתם אומרים שהמחיר בפיצרייה ליד נמוך יותר. אפשר לסכם את זה במשפט אחד , חד וחלק: חברת OPLAG תשמח לספק לכם את השירות הנ"ל בכפוף לחוקי מדינת ישראל. מתאים לך? אנו פה לשרתך. לא מתאים לך? בהצלחה בהמשך דרכך. יום טוב. |
Peleg,
שלא להתיייחס לנושא העלות (כי אתה צודק, כל אחד רשאי לגבות את הסכום שנראה לו לנכון), הנושא השני שאותך מצחיק, לא משעשע אותי בכלל, השאלה שמשתמשים העלו כאן בנוגע לחוקיות הנושא הם מוצדקות לחלוטין והתשובה שלך לא מספקת שום אינפורמציה ממשית, אם לדוגמא תספק את הסכומים עליהם קיים חוק הלבנת ההון הדבר "ירגיע" משתמשים רבים. נכון לעכשיו, "אתם חושבים שהנושא לא נבדק לפני פתיחת השירות?", זו תשובה מתחמקת. אנחנו לא יודעים, זה בדיוק העניין, והיינו שמחים לתשובה "יותר מרגיעה" (מאשר לזרוק את ה"אחריות" חזרה לשואל). |
בעניין הלבנת הון,
כל סכום מעל ל 20,000 שקלים, שמועבר, לא משנה באיזו צורה, בבנק כלשהו, נבדק, ע"י מחלקת הלבנת הון של הבנק. |
בהצלחה.
|
ציטוט:
השאלה היא - סכומים קטנים (שלפי מה שהבנתי, לא נבדקים) עדין נחשבים לעברה על החוק? (מן הסתם, הבנקים ירצו את ה"דגים השמנים"). |
עבדתי עם אריה בעבר כשותף, הוא בן אדם אחראי ומעולם לא ברח עם שקל.
לאלו שרוצים לישון בלילה בשקט - אריה הוא הבן אדם. אריה בהצלחה! |
שיהיה לך בהצלחה :]
|
ציטוט:
לא נבדקים בדרך כלל. ולא, הם לא נחשבים לעבירה על החוק, זכותו של אדם, לבצע שירותים שונים, תמורת עמלות. על כל פנים. בהצלחה!. |
בהצלחה :)
|
shreder ההודעה שלך נמחקה, ותמחק שוב בגלל שאתה מקפיץ נושא מלפני חודש! שים לב לתאריכים !
הנושא ננעל!! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ