![]() |
ממונה
היום חגיגות המימונה
מי פה מרוקאי? חחח כי אני לא. תבאו לי איזה מתכון למופלטה אני מת על זה ולא יודע אך עושים. תודה לעוזרים וחג שמח (גם למי שלא חוגג את המימונה) |
חג שמח :] כמה אוכללללללל...
|
חג שמח לכולם.
|
חג שמח!!
אני לא מת על מופלטה... יש לזה טעם של בצק:| |
בתאבון לכם :P
|
חג שמח!! תהנו..
|
אין מתכון למופלטה, צריך פשוט לדעת להכין את זה :)
הבצק זה לא הבעיה, הבעיה היא להכין את זה.. כי הרי את המופלטות מכין אחד על השני. כלומר, אתה שם שכבה של בצק דק מאוד(מופלטה אחת), כשהיא ממש קרובה להיות מוכנה, אתה הופך אותה ושם עליה עוד שכבה של בצק דק מאוד(עוד מופלטה אחת), כשהיא מוכנה, אתה שוב הופך(הפעם זה שני מופלטות, אז אתה תופס את שניהם והופך אותם ביחד), ושם עוד שכבה של בצק דק מאוד(מופלטה שלישית) וכך הלאה עד שנוצרת לך ערימה גבוהה של מופלטות חמות :) זה נשמע פשוט, אבל זה ממש קשה ליצור ולהחזיק שכבה דקה מאוד של בצק שומני כל כך. בהצלחה :) |
ציטוט:
הרי זה מניהג לקבל אותי לא? |
אני אשאל את סבתא שלי ויתן לך את המתכון P:
אללה מימונה |
ציטוט:
לא בטוח שאם תמצא איזה מרוקאי ברחוב הוא יקח אותך.. אבל איזה סבתא מקוראית של חבר תכריח אותך לבוא וגם תגיד לך לקרוא להורים :) |
תיגדו מתי אפשר כבר לאכול חמץ??
|
ניראלי שכבר אפשר לידפוק לאפה לא? :p
|
אוי.. היום שוב אשמע את המרוקאים מלמטה עושים קולולולו:o מרגש.
חג שמח.. |
אני אלך לאיזה חבר לטחון מופלטות (:
|
מישהו יודע איפה אני יכול להוריד שירים מתאימים?
|
איזה אכזבה אתם חברים
לאף אחד אן מתכון למופלטה? |
|
חג שמח!
ווי כמה מופלטות אני הולך לדפוק היום =] |
חג שמח
לא מרוקאי אבל הולך לקרובים :D |
כולכם מרוקאים ? :{
תביאו כתובות אני מבטיח לחסל אחד אחד :) סתם סתם, תהנו מהמיומנה שלכם. (XD אני אומר לחבר , מתי אתם חוגגים את המיומנה ? :P) |
חג שמח לכולם! :>
|
חג שמח :)
נלך לדפוק היום אצל בני דודים כמה מופלטות :) עם עוד 700 איש חח .. |
קלולולולו... המופלטות כבר מוכנות!!
|
וואלה אני חצי אשכנזי חצי פרסי.
אבל אמא שלי עשתה מופלטות מזה טובות. חחחח עשינו כל מופלטה בניפרד.זה קשה לעשות אותם אחד על השני |
חג שמח Ppl!
אחח זה לדוגמא משהו שכיף למרוקאים...2 חגים בפסח, פעמיים אוכל :). אנחנו הכנו קרפ :). חג שמח וכשר!!!. |
כולם לבוא לבאר שבע, אתם מוזמנים להתארח אצלנו!
כמה אורחים, כמה מופלטות! |
ככה חוגגים אצלנו בעיר - http://www.Galils.info/photos-3.html
הקימו אוהל ענק ליד העיריה, עם מלא מלא מרוקאים בפנים :) |
ציטוט:
זה רונן.. חסמו אותי פה.. איזה לקוח שלא גולש בפורום הביא לי ת'פרטים שלו. איזה כיף כאן. כולם אוכלים מופלטות.. קיצר היה חופש טובבבבבבבבבבב... |
ציטוט:
|
ואם אני אוקראיני? יקבלו אותי?:P
אגב תגידו, בא לי ללמוד משהו חדש - מה הקטע של הקולולו במימונה? מי זאת לולו?|מסמיק| |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ביום הזה למרוקאים אין שום בעיה והם רואים את כולם בעין טובה, כל מי שהיה נכנס לבית של מרוקאי היו מקבל הכל בעין טובה, הייתם נהנים. טוב, עבר לצערנו, נחכה לשנה הבאה |קורץ| |
כמה אפשר לאכול??
היה ליגה אתמול (: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:11. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ