![]() |
לוקחים עמלה על העברה בנקאית?
כותרת
|
כן.
כמה עמלה? תלוי. |
בין 20 ל 30 ש"ח כמה לוקחים?
|
מאיזה בנק לאיזה בנק?
|
בנק הפועלים\\לאומי?
|
מבנק לבנק קצת מעל ל-40 שקל. לא זוכר בדיוק כמה.
|
מפועלים ללאומי 40
מפועלים לפועלים 10 עדיף לך ללכת לבנק לאומי להפקיד שם כמה כסף שאתה רוצה ולשלם עמלה 10 שקל |
מפועלים לפועלים לוקחים עמלה?!?!?!?!??!?
שיט. |
הממ...
בין בני משפחה בתוך בנק הפועלים, יש עמלה? |
ציטוט:
כנל שהפקדתי מלאומי ללאומי. |
אם אתם באים לסניף ומפקידים מזומן לחשבון, אין עמלה.
אם אתם מעבירים מחשבון לחשבון, יש עמלה. היא נקבעת ע"פ אם העברה היא בין בנקים או מחשבון לחשבון באותו הבנק. אין שום קשר אם זה חשבון של בן משפחה או חשבון נוסף שלכם, על כל דבר יש עמלה בבנק. |
ציטוט:
יש הנחות להעברות בתוך המשפחה. |
ציטוט:
חלק נכבד מהעמלות נקבע לפי סוג ההתקשרות שיש לך עם הבנק. יש הרבה סוגי חשבונות ויש הרבה סוגי הטבות. |
ולא פשוט יותר לברר מידע עדכני ומדוייק בסניף הבנק שלך?
|
מבנק לבנק זה סכום לא קטן.
אם אתה רוצה שלא יהיה עמלה, לך לבנק שאליו אתה רוצה להפקיד, וגם אם אין לך חשבון שם תוכל להפקיד כסף לבעל חשבון בבנק הזה ללא עמלה. |
שטויות במיץ,
מבנק לבנק = 0 ש"ח. לדוגמא , אתה צריך להפקיד לבנק הפועלים , לך לסניף של בנק הפועלים ותפקיד. לא מסובך. בהצלחה. |
ציטוט:
http://www.bankotsar.co.il/direct/benefits.html כדי שלא תתאמץ: ציטוט:
אז תעשה טובה ואל תתווכח עם חכמים ממך. (החזרתי לך או לא החזרתי לך?) |
מממ לפי מה שידוע לי.
העברה מבנק לבנק - 40.90 ש"ח. הפקדה לחשבון בבנק הפועלים (מבנק הפועלים) - 10 ש"ח עמלה. העברה מחשבון לחשבון בפועלים - אין עמלה. המשך יום נעים וחג שמח וכשר!. |
ציטוט:
לא להוציא כסף מהחשבון שלך בבנק X, ללכת פיסית לבנק Y ולהפקיד לחשבון המבוקש.. וזה הנורמל, אם יש לך ספציפי, זה משהו אחר לגמרי. אז אדוני, השטויות במיץ, הם השטויות שלך. עכשיו, על כמה שאני יודע (ומנסיון, יש לי חשבון בלאומי) בבנק לאומי אין לך עמלות בתוך הבנק כשיש לך חשבון צעיר...ונראה לי שזה גם ברוב הבנקים...בד"כ זה אותו דבר...אבל תבדוק. אבל מבנק לבנק, עמלה זהה. ציטוט:
ככה שאני מניח שזה לא נותן לפותח האשכול יותר מדי. אבל, תמיד כיף לריב... |
אני מעביר 50 ש"ח מפועלים לפועלים, ולא משלם עמלה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בחשבונית לא כתוב את פרטי החשבון שלו או שלי. |
ציטוט:
בקיצור, אם אנחנו לא מדברים על העברה כשהמען מגיע פיסית לבנק שאליו הוא רוצה להעביר , אז אין לי מושג. |
40 שקל בטלפון מבנק אחד לאחר
|
ציטוט:
אף אחד לא ניסה להחזיר לך, דיון לא משמעותו התנגחויות. לא מבין בכלל למה אתה מנסה לריב אבל שיבושם לך. אה, ד"א, תקרא מה כתוב בלינק שהבאת... "לצד שלישי שהינו קרוב מדרגה ראשונה בתוך קבוצת אוצר החייל" אני יכול לתת לך אין ספור דוגמאות עכשיו לאיך החוק הזה לא תקף. אני מניח שאתה מספיק נבון לחשוב על כמה גם כן. אין דבר כזה שהכל חינם בבנק, הכל עולה כסף. DmN: בנק מסד ובנק להב שייכים לבנק הפועלים ולכן לא נחשבים כצד ג' |
בתוך הבנק סכום אפסי. מבנק לבנק אחר 43 ש"ח. (בלאומי)
|
ציטוט:
שיבושם גם לך. |
ציטוט:
כשאני אומר צד ג' אני מתכוון לאדם,לא אני החלטתי שקוראים לזה ככה דרך אגב.:-/ |
בעעעעעעעעעעעעע....סיבכתם אותי לגמריי,כל אחד אומר משהו אחר.
תגידו לי מישהו שבאמת מבין ולא מנחש בבקשה,אני מעביר מבנק לאומי לבנק לאומי. דרך חשבון בנק של אבא שלי - פנטיום קארד,מהחשבון הזה שהוא לאומי אני מעביר לבנק לאומי,כמה עמלה יקחו לי(אם יקחו לי) ואם אני מביא כסף במזומן ומבקש שיפקידו לי בחשבון X האם לוקחים עמלה? ובלי סיבוכים,פשוט כן או לא. ובבקשה הכי חשוב לך לנחש או לחרטט,זה חשוב לי לדעת. עריכה תענו לי בעצם על השאלה הזאת ^_^ בבבקשה כמובן :D לאבא שלי יש חשבון בבנק לאומי - פנטיום קארד(לא יודע אם זה משנה) אני הולך לבנק,מביא מזומן\צ'ק ומביא להם חשבון בנק להפקיד אליו. אוקיי,נעבור לשאלה שלי,ליד הבית שלי כמה מטרים יש סניף "בנק הפועלים" אז אם אני בא מביא להם מזומן\צ'ק אומר להם להפקיד בחשבון בנק פועלים כסף,יש עמלה? |
ציטוט:
http://www.bankleumi.co.il/vgnprod/a...Prefix=#Bottom |
בפועלים לפועלים אין עמלה.
בדוק. |
ציטוט:
תודה אשמח אבל אם תענה לשאלה שבעריכה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כי תיראה,אני רוצה להפקיד לחברת אכסון אחת כסף דרך בנק. ליד הבית שלי יש את "בנק הפועלים" עכשיו אני יבוא אליהם נגיד עם 90 שקל מזומן,אני יביא להם פרטי חשבון של בנק פועלים. הם יפקידו פשוט ללא עמלה? ואני יקבל מספר אסמכתא נכון?או שאני יצטרך למלות פרטים שלי? |
ציטוט:
שאל מישהו שפועלים/מפקיד למישהו בפועלים. עכשיו שחידדת את השאלה, בטוח תמצא תשובה. אני יגיד לך מה הכי טוב? אמרת לייד הבית שלך יש פועלים? כנס לבנק תמצא איזה פקיד, תשאל אותו....תציין את כל הפרטים, אני רוצה להפקיד ללקוח בבנק X (פועלים/לאומי וכו') ואני מעוניין לדעת כמה עולה העמלה. |
ציטוט:
יש לו מאסטר קארד ופנטיום קארד..חחחח :D (הכי מצחיק אותי שבפנטיום קארד אפשר רק תשלום אחד,אז הוא תמיד מסתלבט על המוכרים,הם שואלים אותו כמו תשלומים לעשות לך אדוני?,אז הוא אומר לה 'כמה שאפשר,הכי הרבה תעשי לי בבקשה' חחח ^_^ היא בודקת אפשר רק אחד חחחח) בקיצור,אבל אין קשר בין החשבון של אבא שלי לזה. אני מפקיד במזומן מבנק פועלים לחשבון בנק פועלים,אז מה שאני רוצה לדעת אם אני בא מפקיד מזומן מבנק פועלים לחשבון בנק פועלים,האם הם לוקחים עמלה? שאלה כה פשוטה לא? |
ציטוט:
http://www.bankhapoalim.co.il/wps/po...Action#7_0_4MD "טיפול במזומנים (בהפקדה, משיכה, החלפה או פריטה): מצלצלין - לכל 100 מטבעות " |
ציטוט:
אפשר קישור בבקשה? אשמח :D |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז כאילו לכל 100 שקל 2 וחצי שקל,אשמח אם תיבדוק לי בבקשה ותגיד לי אם זה בטוח יאנו סופית,למה אני לא יכול להיכנס לא יודע למה.. תודה רבה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ