![]() |
מוכר הכל ליום העצמאות בסיטונאות הכי זול בארץ
*סטיקלייטים ליד: (תמונה) נמכר ב3-5 ש"ח
המחיר עבור 500 יחידות הוא 1 ש"ח ליחידה. (375 ש"ח) המחיר עבור 1000 יחידות הוא 80 אגורות ליחידה. (550 ש"ח) המחיר עבור 2000 יחידות הוא 60 אגורות ליחידה. (900 ש"ח) *סטיקלייטים לפה בא 2 יחידות בשקית(נמכר ב7-10 ש"ח): המחיר הוא 1 שקל ליחידה לכל כמות מעל 200 יחידות. (נמכר בכמויות) *סטיקלייטים לצוואר(הארוכים) נמכר ב10+ ש"ח: המחיר עבור 500 יחידות הוא 1.8 שקל ליחידה. המחיר עבור 1000 יחידות הוא 1.7 אגורות ליחידה. המחיר עבור 2000 יחידות הוא 1.6 אגורות ליחידה. *ספריי שלג בגודל רגיל כולל תו-תקן ב7.5 שקל ליחידה (נמכר ב10-15) *ספריי שלג ענק (ואני מדבר על ממש ענק) כולל תו-תקן לשנת 2007 בלעדי רק ב8 שקל ליחידה(תמונה) נמכר ב20-30 *דגלים איכותיים שלא נקרעים לאוטו בכמויות בלבד נע בין 2-2.5 תלוי בכמות. יצירת קשר בנושא הזה כאן בלבד: sticklights@gmail.com מתפקד גם כמסנג'ר. מי שרוצה עוד פרטים או פלאפון ליצירת קשר שיבקש בפרטי |
יש לך מסנג'ר ?
|
הדגלים יש מפעל בירושלים למי שרוצה מוכר בשקל אחד חחח
בהצלחה לך במכירה. |
מי שרוצה פלאפון/מסנג'ר/אייסיקיו הכל תקבלו בפרטי.
תודה עומרי. |
בהצלחה שגיא =]
יש מצב אני ייצור איתך קשר אני יארגן משהו עם חברים |
דבר איתי
265582049 |
תגיד אפשר לקנות בכמויות קטנות יותר?.
|
ציטוט:
|
שגיא , תחבר נדבר .
יום טוב . |
אני מבקש אתה מטעה את הציבור
יש לך התחייבות ל"הכי זול בארץ" ? אתמול הייתה בתל אביב 6 שקל קניתי ספריי שלג אני מבקש תתקן |
אני חוזר...דבר איתי אחי זה די דחוף אני צריך הצעת מחיר265582049
|
שלחתי לך מייל לפני המון זמן..... לא ענית
|
הכל בא בחבילות של 50 ככה שהזמנה באה בהתאם.
מחר בבוקר אחזור לכל מי שעוד לא חזרתי אליו. משלוחים בדואר ב20 ש"ח אליכם עד הבית של הסחורה. בהצלחה לכל מי שעוד לא קנה ולבירורים שלחו הודעה פרטית וקבלו פרטים ליצירת קשר. כנראה מחר גם יגיעו צעצועים מסתובבים וכו' אז אני אודיע כאן. לילה טוב.:) |
מעוניין ב - 150 דגלים לרכב .
ו - 200 סטיקלייט לפה . 500 ש"ח העניין , יש מצב ספריי חבר שלי ייקח בימים הקרובים בינתיים מה שאמרתי תכין לי . צור קשר באייסיקיו - 6006868 |
שלום לך,
אני מעוניין לקנות ממך מספר דברים. אשמח אם תיצור עימי קשר באיסיקיו: 2222028 או במסנג'ר: yogevbenda@hotmail.co.il תודה |
צור איתי קשר: 054-2316054
|
עוד נשאר??
|
יאללה אנשים מכירת חיסול..
עלו מחירי הסטיקלייטים וירדו מחיר הספריי שלג. גם כמויות קטנות בקפיצות של 50 יכולים ליצור קשר במסנג'ר או בה"פ. תודה לdorWD שעזר לערוך את ההודעה. sticklights@gmail.com מתפקד גם במסנג'ר עד ליום העצמאות. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ