![]() |
הדולר ממשיך לצנוח!!! ( 4.09 ) איזה שיא!
כן כן! הדולר ממשיך לצנוח! פשוט מדהים, הערכה של כלכלנים שהוא ימשיך לרדת!!!
מי שטס לחו"ל בתקופה הקרובה עדיף לו להתחיל לקנות אותם מעכשיו ( או שתחכו עוד חודש הוא הולך לרדת מתחת ל 4 שקל ;] ) |
טוב לבעלי עסקים, לא טוב לספקים.
|
ציטוט:
הספקים (שהם לרוב יבואנים) קונים את הסחורה בדולרים (בזול) ומוכרים אותה בשקלים (ביוקר). כך שבשבילם זה מעולה :) |
אוי ואבוייייי
יש לי לא מעט כסף בדולרים.. מה אני אעשה :( |
4.08 כבר. זמן טוב לטוס לחו"ל...
|
חכה עוד חודש ;]
|
$@%%$#^&%$#
יש לי מאות דולרים למכור, ואני מחכה שהוא יעלה.. מה קרה פתאום שהשקל מתחזק..מה זה השטויות האלה.. קניתי דולר כשהוא היה 4.5 ... ותראו מה קרה =| |
ציטוט:
כמה זמן חיכיתי לזה... אם הוא יגיע לשלוש תוך 4 ימי עסקים,אני יצ'פר אותכם איכשהו :) אני יעשה הגרלה מבין כל מי שהגיב באשכול והמנצח יקבל משהו :) |
4.065 לפי ynet נכון לרבע ל3.
לא מאמין שהיום הוא ירד מה4, אבל במגמה הזאת זה יגיע תחילת שבוע הבא כנראה... סביר להניח, שהוא גם ייעצר שם. בשלב מסויים יצטרכו לנקוט בצעדים כדי לעצור אותו. |
ציטוט:
מי יודע , אולי ייתגשם יום בהיר אחד :) או שלפחות ההפרש בין שקל לדולר יהיה כמו ההפרש בין יורו לדולר :) אז יהיה טוב :) |
סתם שאלה
עם דולר יהיה שווה לשקל מה יהיה ? :P 1$ = 1 שקל :P |
אני הולך לקנות דולרים לנסיעה בקרוב...
|
ציטוט:
|
תתחילו לקנות דברים לפני שירד יותר מדי
או שתחליפו את זה לשקלים. |
ציטוט:
ממש מעולה, כל הכלכלה של המדינה תלך לעזאזל. |
חח כל מי שרשום לגוגל אדסנס נדפק חחחח...
|
ציטוט:
חוץ מזה אתה מקבל את הכסף בדולרים, אתה מחליט מתי להמיר אותו לשקלים. |
זמן טוב לקנות דומיינים מספקיות.
|
פיי אני חייב לקנות דולרים ולעשות שופינג :D
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בגלל זה , זה רק פנטזיה :) |
רוצו לרכוש שמות מתחם כל עוד אתם יכולים , הדולר יעלה בימים הקרובים ככה שזו תיהיה בעיה.
|
אני אכנס מחר ל Сhange לקנות כמה דולרים שיהיה בארנק.
אגב, מה השער של היורו כיום? |
ציטוט:
שער היורו נכון לעכשיו עומד על 5.4730 שקלים. |
עדיף להחליף עכשיו כסף ישראלי בדולרים,מי שלא מחליף יוצא מופסד.
|
למה מופסד?
אם הדולר ימשיך לרדת? ואתה תמיר חזרה לש"ח, אתה הפסדת. Beesites, אמרת שכל הכלכלה במדינה תלך לעזעזל במידה והשקל יהיה שווה לדולר, תוכל להסביר? |
ציטוט:
אבל היצואנים יפסידו מלא כסף..הם כבר מפסידים |
רוצור לקנות דולרים
אני קניתי לפני שבוע ממה שהצלחתי לגרד מהנזיל ;P |
הדולר ירד גם היום..
השער היציג של שהיום הוא 4.069.... |
למה הדולר לא יכול להיות כמו היוורו :)
בעע זה לא טוב לחברי אדסנס .. שיעלה הלוואי |
הלוואי שיעלה!
זה ממש לא טוב המפעל של אבא שלי עכשיו בהפסדי ענק, מוכרים בדולרים ונותנים משכורות בשקלים - חרא חרא חרא! הלוואי שיחזור להיות רגיל וגבוה |
ציטוט:
|
ציטוט:
כמה עולה דומיין? 10$? 20$ ? 20 * 4.06 = 81.2 20 * 4.3 = 86 באמת רוצו! תחסכו המון כסף! |
ציטוט:
אם לדבר בכסף אמיתי, ולא 20$ או 30$ - 1,000,000,000 * 4.06 = 4060000000 1,000,000,000 * 4.3 = 4300000000 תאמין לי, מי שיש לו כזה כסף להשקיע עכשיו, זה מה שהוא עושה. |
ציטוט:
בסכומים גדולים זה מצויין והמון אנשים עושים את זה. כשמדובר בדומיין, זה מגוכח לרוץ ולקנות בגלל הנחה של 3 שקלים. |
אני מחייך ...
בתור מי שמחזיק שרתים בחו"ל (משלם בדולר) וגובה בארץ בשקלים ... מתח הרווחים שלי עולה בטירוף. נ.ב. עכשיו תבינו למה אני כבר שנים מתעקש לתמחר רק בשקלים. |
צריך להתחיל לקנות ירוקים :)
|
אתם מדברים על מספרים מצחיקים, כמה עשרות דולרים, לא תרגישו בהבדל בין כה וכה, בפחית קולה הבאה שלכם, הכל יתבטל.
אתם לא רוכשים דירה מחר. |
מישהו יודע עוד כמה זמן מעריכים שהוא יעלה?
ולאן יירד? |
טוב, החלטתי להקשיב לכם ואתמול קניתי דולר.
במה כדאי להשקיע אותו? ותוך כמה זמן אני אראה רווח? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ